Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,738
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,767
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,312
More...
Showing results 1 to 25 of 489
Search took 0.27 seconds.
Search: Posts Made By: eday84
The search index was updated 2 minutes ago.
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar Yesterday, 09:01 PM
Replies: 22,015
Views: 2,363,669
Posted By eday84
haha pening camni pekpek ke kebab

haha pening camni
pekpek ke kebab
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 20-12-2014, 07:27 PM
Replies: 18
Views: 577
Posted By eday84
nak internet laju cyberjaya atau sekitar la tp...

nak internet laju cyberjaya atau sekitar la
tp kena la laju dan reliable
Forum: News, Current Issues, Rumours 20-12-2014, 06:31 PM
Replies: 18
Views: 1,981
Posted By eday84
camne penipuan tu, tipu duit ke dia tiru kereta,...

camne penipuan tu, tipu duit ke dia tiru kereta, clon ke tu huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours 20-12-2014, 04:31 PM
Replies: 32
Views: 1,809
Posted By eday84
Haha sape la bertuah tu milk the kerbauu

Haha sape la bertuah tu
milk the kerbauu
Forum: Gossip, Celebrities 20-12-2014, 04:29 PM
Replies: 39
Views: 2,602
Posted By eday84
cite skanking xde ke

cite skanking xde ke
Forum: Santai, Others 19-12-2014, 03:01 PM
Replies: 97
Views: 5,306
Posted By eday84
haha lelaki hensem awek slalu tak lawa ekeke

haha lelaki hensem awek slalu tak lawa ekeke
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-12-2014, 03:00 PM
Replies: 53
Views: 6,759
Posted By eday84
ini la pelik malaysia ni scammer bole idup...

ini la pelik malaysia ni
scammer bole idup bersenang lenang
nak buat report xde agreement lak
Forum: Gossip, Celebrities 19-12-2014, 12:28 PM
Replies: 16
Views: 1,835
Posted By eday84
milah mana ko milahh abraham lincoln dpt nama

milah mana ko milahh
abraham lincoln dpt nama
Forum: Bank, ATM, Internet Banking 19-12-2014, 10:49 AM
Replies: 42
Views: 1,218
Posted By eday84
mula2 bank pasni telco pastu semua perkhidmatan...

mula2 bank pasni telco pastu semua perkhidmatan la huhu
servis kete, masuk tandas berbayar, aduh.. takde sape nak serap cukai
Forum: News, Current Issues, Rumours 18-12-2014, 05:19 PM
Replies: 64
Views: 4,512
Posted By eday84
Dulu pun hampir pernah nak kerja jadi pencari...

Dulu pun hampir pernah nak kerja jadi pencari student, utk kolej kat mantin.. Mmg banyak bole buat, rajin tak rajin je la call dan follow up.. Zaman skrg semua org nak diploma degree..
Forum: Gossip, Celebrities 18-12-2014, 05:04 PM
Replies: 23
Views: 1,754
Posted By eday84
ayda akur tidak diterkam huhu

ayda akur tidak diterkam huhu
Forum: Gossip, Celebrities 18-12-2014, 09:59 AM
Replies: 11
Views: 939
Posted By eday84
kalau la aku dpt jd ejen insuran dia tu peh...

kalau la aku dpt jd ejen insuran dia tu
peh berapa persen dr premium tu
kaki mariah carey tu satu billion
Forum: News, Current Issues, Rumours 18-12-2014, 09:56 AM
Replies: 18
Views: 514
Posted By eday84
richard chan meniaga apa jumaat pun cuti patut...

richard chan meniaga apa
jumaat pun cuti patut tutup je
Forum: Santai, Others 18-12-2014, 09:54 AM
Replies: 38
Views: 2,208
Posted By eday84
berapa la sepinggan tu mmg kalau melayu masak...

berapa la sepinggan tu
mmg kalau melayu masak lain sket rasanya
Forum: Movies, TV, Music 17-12-2014, 05:24 PM
Replies: 23
Views: 1,627
Posted By eday84
kesian la hai 3 ribu je kutipan paling tinggi...

kesian la hai 3 ribu je kutipan
paling tinggi 29k
hurmm camne la nak maju baik buat drama tv je
kurang2 tv dah bayar dulu
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-12-2014, 05:06 PM
Replies: 22
Views: 3,112
Posted By eday84
kurang oksigen kot

kurang oksigen kot
Forum: Santai, Others 17-12-2014, 05:05 PM
Replies: 8
Views: 367
Posted By eday84
bukan pakai spray je ke spray pastu apa2 air...

bukan pakai spray je ke
spray pastu apa2 air tak melekat
dia spray dlm botol dulu kot
Forum: Santai, Others 17-12-2014, 02:00 PM
Replies: 17
Views: 966
Posted By eday84
cantik betul mmg suka nak lepak dlm bath tub...

cantik betul
mmg suka nak lepak dlm bath tub sambil tgk pemandangan luar
tapi mahal plak huhu
Forum: Properties Discussions 17-12-2014, 11:37 AM
Replies: 167
Views: 10,257
Posted By eday84
Bulanan agaknya berapa ye

Bulanan agaknya berapa ye
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-12-2014, 11:27 AM
Replies: 32
Views: 1,429
Posted By eday84
pakai vios ke tu huhu vios curi kot

pakai vios ke tu huhu
vios curi kot
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-12-2014, 11:27 AM
Replies: 22
Views: 2,180
Posted By eday84
takde tulis ke kenapa plak buat benda tu takkan...

takde tulis ke kenapa plak buat benda tu
takkan suka suki je
berita tak lengkap

jumpa kat internet plak
http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aOyG9XM_700b.jpg
Forum: Properties Discussions 17-12-2014, 11:23 AM
Replies: 167
Views: 10,257
Posted By eday84
300k tak smpi 1000kps skrg ek murah lg ada x?...

300k tak smpi 1000kps skrg ek
murah lg ada x? sure non bumi lot habis pny
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 17-12-2014, 11:19 AM
Replies: 33
Views: 2,246
Posted By eday84
tandas kongsi ni pintu pun xde

tandas kongsi ni
pintu pun xde
Forum: Santai, Others 17-12-2014, 11:18 AM
Replies: 58
Views: 2,456
Posted By eday84
aku slalu buat masa student dulu pakai kereta...

aku slalu buat masa student dulu
pakai kereta pun iswara je
skrg dah tukar kereta habit masih ada
kadang2 dah siap tu aku tetiba tarik hos tu lebih tinggi tak bagi bentuk U

dulu kat rwg ada...
Forum: Others Interest 17-12-2014, 11:00 AM
Replies: 71
Views: 3,363
Posted By eday84
eh bukan ada mohon ke dia tutup sebulan...

eh bukan ada mohon ke
dia tutup sebulan 2009/2010 hari tu
sbb mohon sijil halal/sertu kot
dia tulis la kat situ.. taktau la kalau dia tak renew 2014
Showing results 1 to 25 of 489

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:02 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE