Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 9,128
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 10,825
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 35,128
More...
Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.22 seconds.
Search: Posts Made By: akbar kamar
The search index was updated 2 minutes ago.
Forum: Loans, Credit Cards 23-05-2012, 03:39 PM
Replies: 5
Views: 624
Posted By akbar kamar
kalau mau tolong kasi la fixed rate..:)cgrock

kalau mau tolong kasi la fixed rate..:)cgrock
Forum: Official News, Current Issues 23-05-2012, 03:23 PM
Replies: 740
Views: 28,983
Posted By akbar kamar
sbg rakyat aku sokong yang berdebat untuk...

sbg rakyat aku sokong yang berdebat untuk senangkan rakyat..
Forum: Official News, Current Issues 22-05-2012, 03:01 PM
Replies: 93
Views: 4,361
Posted By akbar kamar
ba wau dal wau ha..hahaha:eek::eek:

ba wau dal wau ha..hahaha:eek::eek:
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 14-05-2012, 11:51 AM
Replies: 31
Views: 2,807
Posted By akbar kamar
cer bygkan klu dia sepit kepala kita huhu..

cer bygkan klu dia sepit kepala kita huhu..
Forum: Health, Fitness 18-04-2012, 02:44 PM
Replies: 46
Views: 3,309
Posted By akbar kamar
xpe..banyak warganegara baru leh ganti yang duk...

xpe..banyak warganegara baru leh ganti yang duk sakit2 tu..Ma1aysia Boleh!!
Forum: Loans, Credit Cards 04-04-2012, 05:11 PM
Replies: 2,347
Views: 174,235
Posted By akbar kamar
salam.. harap TT dapat bantu.. boleh email atau...

salam.. harap TT dapat bantu.. boleh email atau pm saya ... mazdablitz1@yahoo.com.. nak tau lebih lanjut..tq.
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 02-04-2012, 04:13 PM
Replies: 199
Views: 8,021
Posted By akbar kamar
tt, email kat saya skali ngan berapa modal yg...

tt, email kat saya skali ngan berapa modal yg diperlukan..

mazdablitz1@yahoo.com
Forum: Official News, Current Issues 02-04-2012, 02:47 PM
Replies: 194
Views: 7,080
Posted By akbar kamar
rakyat perlu berjimat utk perbelanjaan ah jib...

rakyat perlu berjimat utk perbelanjaan ah jib ngan kak mah nak
gi shopping kat obersea nnt..:D
Forum: Others Interest 27-03-2012, 03:44 PM
Replies: 399
Views: 23,016
Posted By akbar kamar
aku pnya polo club, beli kat cash converter..129...

aku pnya polo club, beli kat cash converter..129 jer..
Forum: Loans, Credit Cards 26-03-2012, 12:05 PM
Replies: 2,347
Views: 174,235
Posted By akbar kamar
salam.. harap TT dapat bantu.. boleh email atau...

salam.. harap TT dapat bantu.. boleh email atau pm saya ... mazdablitz1@yahoo.com.. nak tau lebih lanjut..tq.
Forum: Ask To Buy Items, Services 23-03-2012, 11:14 AM
Replies: 281
Views: 29,567
Posted By akbar kamar
masalahnya dia xtau nama aku, tapi kau leh cuba...

masalahnya dia xtau nama aku, tapi kau leh cuba gitau dia budak yang penah keja kat ofis depan kedai dia yang rekomen, or kau gtau budak yang penah ketuk bumper kereta airtrek turbo warna itam..
Forum: Ask To Buy Items, Services 22-03-2012, 12:19 PM
Replies: 281
Views: 29,567
Posted By akbar kamar
ofis lama aku kat dpan kdai dia,so selama aku duk...

ofis lama aku kat dpan kdai dia,so selama aku duk sana slalu gak gi tgok diorang duk cat keta2 org,mmg hasilnya terbaik..aku x pnah cat lg coz keta aku x smpai masa utk di cat lg tp baru2 ni member...
Forum: Ask To Buy Items, Services 22-03-2012, 10:29 AM
Replies: 281
Views: 29,567
Posted By akbar kamar
klu tt snggup dtg jauh sikit, kat subang mahsing...

klu tt snggup dtg jauh sikit, kat subang mahsing ada satu kedai cat yg pada aku mmg terbaik keja diorg tp ini kedai india. member2 aku biasanya akan cari kedai ni klu nak buat cat..
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 14-03-2012, 02:36 PM
Replies: 77
Views: 4,573
Posted By akbar kamar
klu camni punya adat klu ahli kluarga mati tobat...

klu camni punya adat klu ahli kluarga mati tobat aku x ngaku kluarga aku haha..
Forum: Official News, Current Issues 13-03-2012, 10:09 AM
Replies: 41
Views: 2,293
Posted By akbar kamar
xnzk naik PC, nanti kna petir haha..

xnzk naik PC, nanti kna petir haha..
Forum: Services Offered 22-02-2012, 09:24 AM
Replies: 44
Views: 2,054
Posted By akbar kamar
salam.. ada logo halal JAKIM tak?

salam..
ada logo halal JAKIM tak?
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 09:52 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE