Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,532
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,588
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,942
More...
Showing results 1 to 25 of 449
Search took 0.23 seconds.
Search: Posts Made By: nwa
The search index was updated 12 minutes ago.
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 09:55 AM
Replies: 107
Views: 6,580
Posted By nwa
tu la pasal...pelik aku...dah nyata dia cakap ta...

tu la pasal...pelik aku...dah nyata dia cakap ta mim tu tanah melayu...edit celah mana plak...tanah dalam bahasa arab memang tanah gak ke..
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 08:48 AM
Replies: 91
Views: 4,892
Posted By nwa
murah la compare ngan mas...tak kan nak murah...

murah la compare ngan mas...tak kan nak murah sampai rm1,xdapat la camtu
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 08:47 AM
Replies: 91
Views: 4,892
Posted By nwa
yup...memang salah ko bro

yup...memang salah ko bro
Forum: Gossip, Celebrities 17-04-2014, 05:20 PM
Replies: 91
Views: 4,892
Posted By nwa
air asia tak menipu...org yg rasa tertipu tu...

air asia tak menipu...org yg rasa tertipu tu sebab dia tak membaca atau mungkin juga nk bayar murah tp nak servis 5 bintang
Forum: Gossip, Celebrities 17-04-2014, 05:18 PM
Replies: 91
Views: 4,892
Posted By nwa
nak murah nak naik airasia kena la cerdik...

nak murah nak naik airasia kena la cerdik skit...tak kan la tak tau kot nak baca syarat2 dlm web airasia tu...takdenye airasia hidden charge...dulu ada la,lepas kena saman drang dh letak harga...
Forum: Gossip, Celebrities 16-04-2014, 04:31 PM
Replies: 27
Views: 1,616
Posted By nwa
ni peminat usetat dawnnnn keeeerrrrrrrrr:d

ni peminat usetat dawnnnn keeeerrrrrrrrr:d
Forum: Religious Talk 16-04-2014, 12:18 AM
Replies: 54
Views: 3,008
Posted By nwa
ya betul tu...akhir zaman ni macam2 jenis manusia...

ya betul tu...akhir zaman ni macam2 jenis manusia akan timbul .. contohnya macam TT dan anda..ngang
Forum: Religious Talk 06-04-2014, 08:31 PM
Replies: 64
Views: 4,137
Posted By nwa
lepas korang tengok video ni...cuba korang tengok...

lepas korang tengok video ni...cuba korang tengok series COSMOS plak kat history channel...hehehe
Forum: Santai, Others 01-04-2014, 05:06 PM
Replies: 191
Views: 17,817
Posted By nwa
hahaha...dalam maki2...yang maki tu la laju cari...

hahaha...dalam maki2...yang maki tu la laju cari yang uncensored...hipokrit punya manusia...kahkahkah
Forum: News, Current Issues, Rumours 31-03-2014, 09:04 AM
Replies: 26,629
Views: 2,824,436
Posted By nwa
sudahlaaa usetatttt...ni bukan tahun...

sudahlaaa usetatttt...ni bukan tahun 50-an....dulu bolehlaaaaa kelentongggg
Forum: News, Current Issues, Rumours 27-03-2014, 04:56 PM
Replies: 70
Views: 3,223
Posted By nwa
flat yang paling seram parking drang ialah Flora...

flat yang paling seram parking drang ialah Flora Damansara....evil gila drang parking keta....haha
Forum: News, Current Issues, Rumours 27-03-2014, 04:52 PM
Replies: 76
Views: 3,477
Posted By nwa
kalau ada pun tindakan isteri begitu ia adalah...

kalau ada pun tindakan isteri begitu ia adalah refleksi kepada perbuatan suami pada masa tu....

tak payahla nak defend laki tu bro..

tak payah la gatal **** sangat nak kawen kalo tak tau nak...
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 24-03-2014, 04:10 PM
Replies: 299
Views: 6,745
Posted By nwa
pm hargaaaaa

pm hargaaaaa
Forum: News, Current Issues, Rumours 20-03-2014, 01:15 PM
Replies: 26,629
Views: 2,824,436
Posted By nwa
bo.doh ke apa artikel TT ni?obama pun aritu tak...

bo.doh ke apa artikel TT ni?obama pun aritu tak jawab soalan la bila bagi explanation pasal kes ukraine-rusia!!
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 07-03-2014, 11:22 AM
Replies: 93
Views: 5,771
Posted By nwa
boleh je...guru tak semestinya...

boleh je...guru tak semestinya manusia...pengalaman juga adalah guru
Forum: General Stuffs & Products 07-03-2014, 11:17 AM
Replies: 108
Views: 4,379
Posted By nwa
design dah best dah...just nak tanya TT,kalo ori...

design dah best dah...just nak tanya TT,kalo ori kat butik bp ni bro?
Forum: News, Current Issues, Rumours 27-02-2014, 08:55 AM
Replies: 74
Views: 2,203
Posted By nwa
haha merapu la ko ni....untung taska tak banyak...

haha merapu la ko ni....untung taska tak banyak la brader..kalo takat kenakan fees rm300 - rm400 mana ada untung banyak bro...kaji la betul2 jgn dgr cakap org...
Forum: Historical, Myth, Legend 26-02-2014, 09:24 AM
Replies: 80
Views: 5,326
Posted By nwa
mengarut.....

mengarut.....
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-02-2014, 09:17 AM
Replies: 148
Views: 7,513
Posted By nwa
ko ni paham ke tak?dalam fakta kes mahkamah...

ko ni paham ke tak?dalam fakta kes mahkamah tu,mak bapak dia pukul bukan pasal tak solat je laaaaa....tak kan la ko pun nak jadi bang.ang gak
Forum: Santai, Others 26-02-2014, 09:07 AM
Replies: 62
Views: 3,143
Posted By nwa
tepattttt sekaliiii....haha tak payah nak...

tepattttt sekaliiii....haha
tak payah nak hipokrit la wahai manusia
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-02-2014, 04:29 PM
Replies: 148
Views: 7,513
Posted By nwa
didik anak kena sesuai dengan zaman...jangan jadi...

didik anak kena sesuai dengan zaman...jangan jadi bang.ang:mad:
Forum: Religious Talk 21-02-2014, 10:25 AM
Replies: 45
Views: 1,247
Posted By nwa
setuju dengan screenshot ni....dalam CG ni pun...

setuju dengan screenshot ni....dalam CG ni pun belambak dengan orang macam ni
Forum: Santai, Others 11-02-2014, 11:10 AM
Replies: 58
Views: 1,507
Posted By nwa
siapa yang under 40 tapi dah amalkan benda2...

siapa yang under 40 tapi dah amalkan benda2 ni...baik terjun lombong laaaa
Forum: Religious Talk 11-02-2014, 11:08 AM
Replies: 84
Views: 3,098
Posted By nwa
hmm..kenapa semua macam bengis je ek:((

hmm..kenapa semua macam bengis je ek:((
Forum: News, Current Issues, Rumours 06-02-2014, 12:27 PM
Replies: 113
Views: 3,959
Posted By nwa
betul tu...aku rasa yang bising2 ni dah gila...

betul tu...aku rasa yang bising2 ni dah gila agaknya...ada ke beza 20 sen pun nak mengamok?

macam la beli kat stesen minyak hari2...mangkok betul
Showing results 1 to 25 of 449

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 11:02 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE