Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,087
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,689
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,125
More...
Showing results 1 to 25 of 471
Search took 0.23 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 1 minute ago.
Forum: Movies, TV, Music Today, 06:05 PM
Replies: 225
Views: 11,432
Posted By Prisoner
Tv pendidikan.. Layan kartun filem negara...

Tv pendidikan..

Layan kartun filem negara malaysia.. Gagak yg bijak.. Monyet yg tamak.. ( jgn monyet jangan.. Kita x voleh makan buah tu)
Forum: Others Interest Today, 04:38 PM
Replies: 49
Views: 704
Posted By Prisoner
Nak casting berapa panjang tali boleh masuk ni?...

Nak casting berapa panjang tali boleh masuk ni? Main ikan liar agak seksa juga aku rasa kalau tgk rupanya
Forum: Others Interest Today, 03:45 PM
Replies: 49
Views: 704
Posted By Prisoner
udang boleh la ni.. apollo pun boleh jugak kut..

udang boleh la ni.. apollo pun boleh jugak kut..
Forum: Consumer Info, Discussion Yesterday, 08:56 PM
Replies: 15
Views: 518
Posted By Prisoner
Perghh... Kalau letak dlm wallet duit leh...

Perghh... Kalau letak dlm wallet duit leh bertambah ke?
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 09:48 AM
Replies: 1
Views: 42
Posted By Prisoner
Macam mana nak hentikan? Wipe?

Macam mana nak hentikan? Wipe?
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-09-2014, 10:15 AM
Replies: 30
Views: 1,430
Posted By Prisoner
ingat nak bunuh diri.. setengah jalan tukar...

ingat nak bunuh diri.. setengah jalan tukar fikiran agaknya..
Forum: Info, Debate 15-09-2014, 05:45 PM
Replies: 38
Views: 1,296
Posted By Prisoner
dulu masa aku habis sekolah.. otai2 selalu...

dulu masa aku habis sekolah..
otai2 selalu pesan.. pergi buat lesen sekarang..
pasal lesen makin lama makin susah dan mahal..

terbukti kata-kata tu 100% benar..
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-09-2014, 05:01 PM
Replies: 22
Views: 1,257
Posted By Prisoner
Aku nampak lambang tu sebagai bayang bayang...

Aku nampak lambang tu sebagai bayang bayang pramugari tu..

Simboliknya... Peremapuan tu orang malaysia laaa...


Mcm x ada isu je kat sini
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-09-2014, 04:33 PM
Replies: 73
Views: 3,083
Posted By Prisoner
Polis akan gunakan apa saja petunjuk yang ada...

Polis akan gunakan apa saja petunjuk yang ada untuk menyissat..

Pasl tu polis gunakan term tangkapan dibuat untuk " membantu siasatan"
Forum: Sports Talk : Soccer (Locals) 15-09-2014, 02:43 PM
Replies: 13
Views: 617
Posted By Prisoner
U16 tu kena jaga.. Malaysia ni team bawah 16 thn...

U16 tu kena jaga.. Malaysia ni team bawah 16 thn mmg world class.. Tapi bila dah besar.. Kenal duit..kenal glamer.. Kenal perempuan.. Semuanya habis...

U12 pun ada game dgn ipswich.. Main kat...
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-09-2014, 02:26 PM
Replies: 20
Views: 676
Posted By Prisoner
Ni confirm mak pak buat maksiat new year eve...

Ni confirm mak pak buat maksiat new year eve ni... Ngam 9 bulan selepas
Haram jadah betul... Patut mati jer mak dia masa melahirkan tu..
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-09-2014, 02:08 PM
Replies: 25
Views: 1,102
Posted By Prisoner
Adehhh... Spad tu lpkp la abang2 teksi kuuuu...

Adehhh...
Spad tu lpkp la abang2 teksi kuuuu...
Forum: Santai, Others 14-09-2014, 11:32 AM
Replies: 14
Views: 927
Posted By Prisoner
tapi kalau pergi la ni dah tak boleh main..

tapi kalau pergi la ni dah tak boleh main..
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-09-2014, 10:07 PM
Replies: 20
Views: 828
Posted By Prisoner
ada tengok gambar kat facebook tadi ni.. ...

ada tengok gambar kat facebook tadi ni..

tapi lupo pulo kat mana..
Forum: Automotive 13-09-2014, 02:53 PM
Replies: 13
Views: 455
Posted By Prisoner
kalau minyak itam jadi macam air teh susu tu...

kalau minyak itam jadi macam air teh susu tu confirm masuk air..
tapi bab head tu kena tanya pakar2 la betul ke tak..
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-09-2014, 02:47 PM
Replies: 7
Views: 573
Posted By Prisoner
kalau dia tido kat bilik dan jadi apa apa sure...

kalau dia tido kat bilik dan jadi apa apa sure mak dia nyesal..
Forum: Info, Debate 13-09-2014, 02:31 PM
Replies: 28
Views: 1,157
Posted By Prisoner
leceh la nak hantar2 balik.. kebetulan jiran...

leceh la nak hantar2 balik..

kebetulan jiran belakang buat kolam ikan..
kasi dia jer suoh buat tukun ikan kolam tu..
Forum: Automotive 13-09-2014, 10:12 AM
Replies: 22
Views: 1,428
Posted By Prisoner
kalau 4-5 tahun dulu.. beli motor demak...

kalau 4-5 tahun dulu..
beli motor demak berbaloi antara kualiti dengan harga..

tapi sekarang sejak sales dah meletop letop ni..
harga pun dah jadi lain nak sama dengan branding yang buat RND...
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-09-2014, 10:10 AM
Replies: 15
Views: 538
Posted By Prisoner
Semalam tak masuk CG ker?

Semalam tak masuk CG ker?
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-09-2014, 10:08 AM
Replies: 13
Views: 1,188
Posted By Prisoner
ni kawtim dengan polis daerah jer.. bukit aman...

ni kawtim dengan polis daerah jer..
bukit aman tak sempat nak kawtim
Forum: News, Current Issues, Rumours 12-09-2014, 09:47 AM
Replies: 30
Views: 1,796
Posted By Prisoner
nasib baik la satu jer peliaq tu.. kalau...

nasib baik la satu jer peliaq tu..
kalau idak..buang dah.. suwey..

ahhahaha..
Forum: News, Current Issues, Rumours 11-09-2014, 04:21 PM
Replies: 45
Views: 2,576
Posted By Prisoner
Mcm mana dia boleh bawak laju kat area sesak n...

Mcm mana dia boleh bawak laju kat area sesak n traffic light banyak mcm ni?

Kalau dari raja chulan.. Dia terbang cross jalan tun perak.. Dia korna tang mana elak cahaya suria?
Ajaib ni..
Forum: News, Current Issues, Rumours 11-09-2014, 03:14 PM
Replies: 24
Views: 1,500
Posted By Prisoner
Cayalah PDRM... Tak tinggalkan terus kes walau...

Cayalah PDRM...
Tak tinggalkan terus kes walau report dah tarik..
Forum: Gossip, Celebrities 11-09-2014, 11:01 AM
Replies: 5
Views: 790
Posted By Prisoner
yeahh.. lagi sekali orang malaysia di perbudak...

yeahh.. lagi sekali orang malaysia di perbudak budakkan oleh pembikin filem..

nak laku cerita.. jual la cerita ada adegan ranjang..
lepas tu buat la statement rendah IQ macam ni..
Forum: Info, Debate 11-09-2014, 12:28 AM
Replies: 20
Views: 1,804
Posted By Prisoner
tengok jer macam tu.. sekali dia kame hame...

tengok jer macam tu..

sekali dia kame hame haaaaaa..
habis satu bukit hilang..
Showing results 1 to 25 of 471

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 09:41 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE