Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 24,162
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 54,833
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 42,134
More...
Showing results 1 to 25 of 456
Search took 0.23 seconds.
Search: Posts Made By: nwa
The search index was updated 5 minutes ago.
Forum: Santai, Others 30-09-2014, 01:10 PM
Replies: 57
Views: 2,322
Posted By nwa
kahakahkah...******* punya komen ni...dah diri...

kahakahkah...******* punya komen ni...dah diri sendiri *******,nak salahkan kedai pulak...lain la kedai tu paksa suruh buat
Forum: Info, Debate 30-09-2014, 01:09 PM
Replies: 61
Share/Info : ATM Mesin dalam bahaya
Views: 2,661
Posted By nwa
kahkahkah...ni lah komen paling merapu dan takde...

kahkahkah...ni lah komen paling merapu dan takde kena mengena aku baca arini
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 09-09-2014, 10:02 AM
Replies: 847
Views: 66,454
Posted By nwa
Redmi note boleh install apps cimbclicks and...

Redmi note boleh install apps cimbclicks and maybank2u yang baru tu tak?astro on the go boleh tengok taj??
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 08-09-2014, 01:16 AM
Replies: 40
Views: 1,376
Posted By nwa
Ori x ni....???

Ori x ni....???
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 04-09-2014, 04:12 PM
Replies: 847
Views: 66,454
Posted By nwa
Beli kat mana bro???nak jugakkk

Beli kat mana bro???nak jugakkk
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 04-09-2014, 04:10 PM
Replies: 847
Views: 66,454
Posted By nwa
Sape ada nak jual redmi note bgtau aku...aku nak...

Sape ada nak jual redmi note bgtau aku...aku nak beli ni...nak yg baru,bukan 2nd
Forum: News, Current Issues, Rumours 02-09-2014, 03:41 PM
Replies: 132
Views: 9,386
Posted By nwa
alaaahai...jangan la naive sangat...antar ubat...

alaaahai...jangan la naive sangat...antar ubat kat pintu bilik tak boleh ke??
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 29-08-2014, 12:18 PM
Replies: 847
Views: 66,454
Posted By nwa
sape ada pakai redmi note?ok tak hp ni ?besar dia...

sape ada pakai redmi note?ok tak hp ni ?besar dia amcam galaxy s ke
Forum: Liverpool 22-08-2014, 02:35 PM
Replies: 25,796
Views: 815,930
Posted By nwa
lambert? oh plis laaa...

lambert?

oh plis laaa...
Forum: News, Current Issues, Rumours 22-08-2014, 02:34 PM
Replies: 51
Views: 3,007
Posted By nwa
yang jatuh tu tak ikut SOP la...tak baca berita ke

yang jatuh tu tak ikut SOP la...tak baca berita ke
Forum: News, Current Issues, Rumours 22-08-2014, 02:33 PM
Replies: 51
Views: 3,007
Posted By nwa
haha biasa la bro...drang ni kan suka...

haha biasa la bro...drang ni kan suka mengomen...biarkan laaa...aku gelak je baca
Forum: Santai, Others 20-08-2014, 03:24 PM
Replies: 188
Views: 7,045
Posted By nwa
kalo dah keturunan pemalas tu memang...

kalo dah keturunan pemalas tu memang pemalas...tak kira la dia cikgu ke sape ke..ustaz yang pemalas pun ada kalo dah dia memang jenis pemalas!!
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 18-08-2014, 08:55 AM
Replies: 12
Views: 541
Posted By nwa
solddddd!!!

solddddd!!!
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-08-2014, 09:11 AM
Replies: 64
Views: 3,727
Posted By nwa
haha pandai dia kelentong....padahal mula2 mmg...

haha pandai dia kelentong....padahal mula2 mmg rela hati hantar gambar tu...lepas dah kantoi,cakap la kena ugut culik la apa la...trick lama ni
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 15-08-2014, 08:53 AM
Replies: 12
Views: 541
Posted By nwa
cek pm boss

cek pm boss
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 15-08-2014, 08:52 AM
Replies: 12
Views: 541
Posted By nwa
dah pm bro

dah pm bro
Forum: Info, Debate 12-08-2014, 03:53 PM
Replies: 43
Views: 2,837
Posted By nwa
merapuuuu jerr...

merapuuuu jerr...
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 12-08-2014, 09:19 AM
Replies: 12
Views: 541
Posted By nwa
bump thread

bump thread
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 11-08-2014, 04:25 PM
Replies: 12
Views: 541
Posted By nwa
Up petang....nego2...ada 3 yang bertanya...saya...

Up petang....nego2...ada 3 yang bertanya...saya ambil yang paling tinggi
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 11-08-2014, 09:51 AM
Replies: 12
Views: 541
Posted By nwa
negooo sampai letgooo...terdesak nak jual ni...

negooo sampai letgooo...terdesak nak jual ni brooooo....nak pakai duetttttt
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 09-08-2014, 06:41 PM
Replies: 12
Views: 541
Posted By nwa
bump...nego sampai letgooooo

bump...nego sampai letgooooo
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 06-08-2014, 01:35 PM
Replies: 37
Views: 5,348
Posted By nwa
bukan senang aku nak nangis siot...adoi...sedih...

bukan senang aku nak nangis siot...adoi...sedih gila
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 06-08-2014, 12:50 PM
Replies: 12
Views: 541
Posted By nwa
SOLD!!! Laptop ASUS A45V Intel Core i7 RM1500

Salam

saya ada 1 Laptop yang ingin di jual iaitu ASUS A45V Intel Core i7 - 3630QM,2.4GHz.

Reason nak jual sebab nak pakai duit emergency.Beli tahun lepas pada harga RM2550.Nak jual pada harga...
Forum: General Stuffs & Products 04-08-2014, 04:40 PM
Replies: 89
Views: 5,211
Posted By nwa
boleh order crab stick sekarang...boleh jamu...

boleh order crab stick sekarang...boleh jamu tetamu beraya atau makan sambil tengok tv :)cgrock:)cgrock
Forum: Santai, Others 02-08-2014, 08:21 AM
Replies: 15
Views: 566
Posted By nwa
tepat sekali...semua kaum pun rasis...jangan nak...

tepat sekali...semua kaum pun rasis...jangan nak poyo sangat la perjuangkan hak semua kaum...puihh..padahal dia nak perjuangkan hak kaum dia...

sahol ni pun satu...cukup2 la tu dari kecik aku...
Showing results 1 to 25 of 456

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:35 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE