Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,635
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,888
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,657
More...
Showing results 1 to 25 of 474
Search took 0.20 seconds.
Search: Posts Made By: IstiqamahGOLD
The search index was updated 8 minutes ago.
Forum: HYIP 21-05-2014, 06:44 PM
Replies: 532
Views: 39,024
Posted By IstiqamahGOLD
HAri ini ada sorang mamat ni datang jumpa aku dan...

HAri ini ada sorang mamat ni datang jumpa aku dan promote utokens ni. Mula2 aku dengar je, abis dengar aku sekolah dia cukup2...

Suka hati je nak samakan BITCOIN dengan UTOKEN... jauh beza macam...
Forum: HYIP 21-05-2014, 06:42 PM
Replies: 532
Views: 39,024
Posted By IstiqamahGOLD
Ada sorang datang jumpa aku dan promote utokens...

Ada sorang datang jumpa aku dan promote utokens ni. Mula2 aku dengar je, abis dengar aku sekolah dia cukup2...

Suka hati je nak samakan BITCOIN dengan UTOKEN... jauh beza macam langit dan bumi... ...
Forum: Loans, Credit Cards 10-05-2014, 05:00 PM
Replies: 282
Views: 20,727
Posted By IstiqamahGOLD
dah kenapa tiba2 delete? :))

dah kenapa tiba2 delete? :))
Forum: Loans, Credit Cards 10-05-2014, 05:00 PM
Replies: 236
Views: 22,256
Posted By IstiqamahGOLD
Haha.. masing2 dah pandai buat loan sendiri.. so...

Haha.. masing2 dah pandai buat loan sendiri.. so tak perlu lagi jadi orang tengah antara bank and client :))
Forum: HYIP 10-05-2014, 04:58 PM
Replies: 6,496
Views: 244,316
Posted By IstiqamahGOLD
Mantap juga GWGFX ni.. sampai sekarang masih...

Mantap juga GWGFX ni.. sampai sekarang masih bertahan.. Tahniah diucapkan kepada Dato Amin & team.. Saya yakin jika niat yang baik pasti menghasilkan sesuatu yang baik.. insyallah..

Waktu sekarang...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 10-05-2014, 04:53 PM
Replies: 47,341
Views: 1,524,382
Posted By IstiqamahGOLD
Lama tak post kat sini... dulu masa awal2 RGCX (6...

Lama tak post kat sini... dulu masa awal2 RGCX (6 bulan pertama) beronok-ronok semua leader2 buat duit.. apa kabar semua leader? Masih buat promote program2 investment lain atau dah beralih arah......
Forum: Forex General Discussion 25-01-2014, 06:02 PM
Replies: 20
Views: 1,105
Posted By IstiqamahGOLD
Trading balance ni memang famous kat INDON......

Trading balance ni memang famous kat INDON... dorang memang suka trade cara ni.. dorang memang gila.. depo minimum usd10k.. ada tu depo sampai juta2 usd dalam 1 akaun.. sebab dorang main broker...
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-01-2014, 05:58 PM
Replies: 252
Views: 12,508
Posted By IstiqamahGOLD
Kalau beriman dalam dada.. tak perlu pun risau...

Kalau beriman dalam dada.. tak perlu pun risau orang lain pakai "allah" tu.. apa ada pada nama... semua ni politik jer lebeyyy.. pirrahh.. majlis fatwa pun sama gak.. ngok...
Forum: Gold 30-08-2013, 06:32 PM
Replies: 5,954
Views: 481,850
Posted By IstiqamahGOLD
Mantap, Tahniah... ramai buat profit sejak minggu...

Mantap, Tahniah... ramai buat profit sejak minggu lepas bullish gold.. it's time untuk memburu beruang pulak :
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 22-06-2013, 01:43 AM
Replies: 15
Views: 1,309
Posted By IstiqamahGOLD
Orang sekarang ni cenderung untuk beli barang...

Orang sekarang ni cenderung untuk beli barang yang meningkatkan ganguan seksual.. Bukan nak elak. :))
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 13-06-2013, 02:17 AM
Replies: 47,341
Views: 1,524,382
Posted By IstiqamahGOLD
Salam, aku malas nak menyampuk tetapi rasa...

Salam, aku malas nak menyampuk tetapi rasa terpanggil untuk post sepatah dua kata. Aku tengok apa yang Pakmil dan beberapa orang yang masih ada disini cuba buat bukan promote untuk komisyen.. berapa...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 08-06-2013, 05:03 PM
Replies: 47,341
Views: 1,524,382
Posted By IstiqamahGOLD
HAHAHA, woi mamat tak sedar diri.. ko ni...

HAHAHA,

woi mamat tak sedar diri.. ko ni harap mulut je macam longkang nak tunjuk lagak hero kat sini.. tapi daftar pakai USERNAME baru baling batu sembunyi tangan :(scam:(scam

Aku tengok ko ni...
Forum: Internet Payment Processors 25-05-2013, 12:03 PM
Replies: 947
Views: 51,976
Posted By IstiqamahGOLD
Tamatlah riwayat LR. Selalu kalau founder...

Tamatlah riwayat LR.

Selalu kalau founder "e-curreny" dah kena tangkap takde harapan lagi. Melainkan LR punya management dah cukup strong untuk stand alone tanpa founder.

Sejarah banyak dah...
Forum: Forex General Discussion 09-05-2013, 02:51 PM
Replies: 9,818
Views: 524,064
Posted By IstiqamahGOLD
Thumbs up Penerangan HUKUM FOREX dari Ustaz Ahmad Dusuki Abd Rani

http://www.youtube.com/watch?v=On0OdWezfNU


:)cgrock:)cgrock
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 08-05-2013, 03:58 PM
Replies: 6
Views: 356
Posted By IstiqamahGOLD
Ni jual termasuk fanpage ada 1 ribu orang tu ke?

Ni jual termasuk fanpage ada 1 ribu orang tu ke?
Forum: HYIP 04-05-2013, 10:45 AM
Replies: 543
Views: 22,341
Posted By IstiqamahGOLD
Ha ha ha... Takkan ni pun kaput.. Cepat btol...

Ha ha ha... Takkan ni pun kaput.. Cepat btol inzal nyerr...
Forum: Internet Business Discussion 02-05-2013, 06:21 PM
Replies: 90
Views: 3,270
Posted By IstiqamahGOLD
Tu belum lagi kisah owner E-Gold kena saman...

Tu belum lagi kisah owner E-Gold kena saman sampai lari dari negara dia.. :))
Forum: Internet Business Discussion 02-05-2013, 06:20 PM
Replies: 90
Views: 3,270
Posted By IstiqamahGOLD
Check PM. Aku boleh bantu kepakaran system...

Check PM. Aku boleh bantu kepakaran system security dan dalam masa sama boleh deal dengan BNM sampai payment processor tersebut keluar license under BNM.

Ni rujukan BNM punya website :
...
Forum: Gold 17-04-2013, 07:38 AM
Replies: 5,954
Views: 481,850
Posted By IstiqamahGOLD
Mantabb.. seperti diramal oleh sifu ku.. Emas...

Mantabb.. seperti diramal oleh sifu ku.. Emas udah berada di paras 1300++ ... time tu buy gold now guys... beli berperingkat2.. kerana kita takkan jumpa lagi harga emas yang kita dok tengok ni...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 16-04-2013, 01:27 PM
Replies: 47,341
Views: 1,524,382
Posted By IstiqamahGOLD
Yes sama laa jugak sini OK jer mt4 rgcx... ...

Yes sama laa jugak sini OK jer mt4 rgcx...

Tak sabar nak tunggu unscubcribe masuk MINI.. ramai tunggu nak belasah kat situ lak nanti... :D
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 16-04-2013, 12:34 PM
Replies: 9,463
Views: 116,795
Posted By IstiqamahGOLD
Kah kah kah... Malang btol laaa... 6 bulan dah...

Kah kah kah... Malang btol laaa... 6 bulan dah mapuh...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 05-04-2013, 03:20 AM
Replies: 47,341
Views: 1,524,382
Posted By IstiqamahGOLD
OK bro, cuba check WHATSAPP tu ok. TQ :)

OK bro, cuba check WHATSAPP tu ok.

TQ :)
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 02-04-2013, 11:20 AM
Replies: 47,341
Views: 1,524,382
Posted By IstiqamahGOLD
hahaha aku rasa aku tau sape ko.. username lama...

hahaha aku rasa aku tau sape ko.. username lama dah panas ... ko boleh pulak pakai username ni nak carik pasal ngan aku kan... manusia2.. macam ini punya orang pun ada ke... :eek:
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 30-03-2013, 02:17 AM
Replies: 47,341
Views: 1,524,382
Posted By IstiqamahGOLD
lantak koo lah nak cakap drama ke apa ke.. sape...

lantak koo lah nak cakap drama ke apa ke.. sape yang jumpa aku face to face dan call aku/sms tau camne aku yang sebenarnya.. Engko ni pulak, dekat forum tah sape2 anynomous nyorok belakang keyboard...
Forum: Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying 28-03-2013, 02:52 AM
Replies: 47,341
Views: 1,524,382
Posted By IstiqamahGOLD
xdop pun PM.. adoiii..

xdop pun PM.. adoiii..
Showing results 1 to 25 of 474

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:28 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE