Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,393
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,117
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,281
More...
Showing results 1 to 25 of 471
Search took 0.31 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 2 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 09:23 AM
Replies: 14
Views: 619
Posted By Prisoner
kalau tak bagi naik kang.. jadi viral kat alam...

kalau tak bagi naik kang.. jadi viral kat alam maya..

macam2 kata keji hina kena tang muka MAS ( pernah kena kat Air Asia dalam tahun ni juga)

tapi bila kasi kelonggaran.. dah menyusahkan orang...
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 12:41 AM
Replies: 23
Views: 1,443
Posted By Prisoner
tu kat dam ulu yam tu biasa la jadi port dia...

tu kat dam ulu yam tu biasa la jadi port dia orang ni semayang lepaskan ikan..

bulan lepas ada lepaskan keli.. tapi rasanya bukan keli afrika..
tapi biasanya talapia la.. talapia merah ngan...
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-10-2014, 06:31 PM
Replies: 23
Views: 1,415
Posted By Prisoner
Kesian keluarga mangsa.. Sambut deepavali dlm...

Kesian keluarga mangsa.. Sambut deepavali dlm kesedihan
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-10-2014, 05:21 PM
Replies: 137
Views: 4,530
Posted By Prisoner
Nampakkkkkkkkk...... Dia tu salahh.. Dia ni salah...

Nampakkkkkkkkk...... Dia tu salahh.. Dia ni salah
Moto salah.. Kereta salah.. Lori salah... Utusan salah..

Kalau dok beb4l lagi sekor2 x faham x tau la nak berforuum dalam bahasa apa lagi dah..
...
Forum: Gossip, Celebrities 23-10-2014, 01:33 PM
Replies: 191
Views: 11,343
Posted By Prisoner
siapa yang dah dapat tu.. bertanggungjawap la...

siapa yang dah dapat tu.. bertanggungjawap la sikit..
forward2 kan la pada kekawan yang ketandusan gossip kat sini.. :D :D :D

Jadilah warga CG yang prihatin
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-10-2014, 01:29 PM
Replies: 3
Views: 352
Posted By Prisoner
walaupun dalam bahasa melayu.. tapi aku tak...

walaupun dalam bahasa melayu..
tapi aku tak faham beberapa perkara/ayat kat sini..

apa benda keupayaan digital?
apa itu tugasan mikro dari sumber domestik dan asing?

ini ke di katakan ayat...
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-10-2014, 09:01 AM
Replies: 27
Views: 1,205
Posted By Prisoner
mula2 agaknya memang real koma.. lepas dah ok...

mula2 agaknya memang real koma..
lepas dah ok dia sambung lagi koma pasal rasa best agaknya..
Forum: Santai, Others 22-10-2014, 10:04 AM
Replies: 19
Views: 387
Posted By Prisoner
boleh 10k USD jer.. itu pun kalau 2-2 acc yang...

boleh 10k USD jer.. itu pun kalau 2-2 acc yang ada good history
kalau transfer mengejut jer.. rasanya banyak hal nanti..
Forum: News, Current Issues, Rumours 21-10-2014, 12:36 PM
Replies: 59
Views: 2,175
Posted By Prisoner
semangat betul abang nak mengomen sampai skip...

semangat betul abang nak mengomen sampai skip semuanya.. :D :D :D
Forum: Gossip, Celebrities 20-10-2014, 09:47 PM
Replies: 26
Views: 1,392
Posted By Prisoner
mungkin dia dah buat kira2 tu.. hadiah champion +...

mungkin dia dah buat kira2 tu.. hadiah champion + kontrak + Show dalam setahun agaknya boleh dapat berganda-ganda.

tapi tak heran la.. kalau bukan family.. ada lagi ke orang yang saja2 membazir...
Forum: News, Current Issues, Rumours 20-10-2014, 07:25 PM
Replies: 214
Views: 17,946
Posted By Prisoner
Satu tahap kelajuan.. .. bila brek pun dah tak...

Satu tahap kelajuan.. .. bila brek pun dah tak boleh nak buat apa-apa dah..
Forum: Vehicles Sale/Rent 19-10-2014, 11:00 AM
Replies: 161
Views: 5,544
Posted By Prisoner
jual moto ke atau apa kebenda ni?

jual moto ke atau apa kebenda ni?
Forum: Automotive 19-10-2014, 12:33 AM
Replies: 35
Views: 1,602
Posted By Prisoner
ko kira2 sendiri ker balance tu? pergi bank...

ko kira2 sendiri ker balance tu?

pergi bank sendiri dan tanya berapa kalau nak buat full settlement.

kalau bank bagi jumlah yang lebih dari harga trade in.. mmg kena keluar duit sendiri la...
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-10-2014, 09:26 AM
Replies: 61
Views: 4,070
Posted By Prisoner
punya banyak ko ambik gambar.. sekeping jer...

punya banyak ko ambik gambar.. sekeping jer share??

rakyat prihatin la tu konon.. AHAH!!!
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-10-2014, 09:23 AM
Replies: 36
Views: 1,595
Posted By Prisoner
berat sangat dah tu.. tak boleh nak tanggung dah...

berat sangat dah tu.. tak boleh nak tanggung dah besi spring tu..
Forum: Services Offered 16-10-2014, 10:34 AM
Replies: 1,325
Views: 30,364
Posted By Prisoner
Ipad 3 digitizer sekali pasang berapa kos?

Ipad 3 digitizer sekali pasang berapa kos?
Forum: Gossip, Celebrities 15-10-2014, 08:08 AM
Replies: 36
Views: 2,535
Posted By Prisoner
Blogger cerita macam ni pun nak jaja..

Blogger cerita macam ni pun nak jaja..
Forum: Santai, Others 14-10-2014, 12:46 AM
Replies: 22
Views: 566
Posted By Prisoner
baca thread ni baru aku sedar.. ramai seller...

baca thread ni baru aku sedar.. ramai seller niche XXX kat CG ni..
sblm ni tak pernah nak baca sangat pun..
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-10-2014, 08:04 PM
Replies: 55
Views: 1,911
Posted By Prisoner
Ahmad Maslan ni sama funtion macam nazri zaman...

Ahmad Maslan ni sama funtion macam nazri zaman pak lah dulu..
pendekar kaki jilat..
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-10-2014, 06:18 PM
Replies: 77
Views: 4,673
Posted By Prisoner
tak semua bacon tu Kh1nzir dan tak semua kedai...

tak semua bacon tu Kh1nzir
dan tak semua kedai mamak tu india muslim yang punya
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-10-2014, 06:15 PM
Replies: 61
Views: 3,844
Posted By Prisoner
Macam ni punya cerita senang jer lepas.. tikam...

Macam ni punya cerita senang jer lepas..
tikam stranger kat dalam umah sendiri..

pusing2 skit ok dah ni..
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-10-2014, 10:29 AM
Replies: 46
Views: 2,633
Posted By Prisoner
Dulu suatu masa aku hari2 makan nasi ayam tat...

Dulu suatu masa aku hari2 makan nasi ayam tat pasal nak tengok awek champa ni.. gebu2 kulit
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 12-10-2014, 03:17 PM
Replies: 87
Views: 3,183
Posted By Prisoner
Lepas ni gerenti angkat lagi nokia dengan...

Lepas ni gerenti angkat lagi nokia dengan windows.
2 hari lepas 520 den terendam sekali dengan seluar.. dan hari ini masih lagi cemerlang memberi khidmat..

BUMP untuk barang baik
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 12-10-2014, 02:51 PM
Replies: 65
Views: 24,290
Posted By Prisoner
baju amereka tu macam cun jer.. ahahahaha..

baju amereka tu macam cun jer.. ahahahaha..
Forum: Gossip, Celebrities 12-10-2014, 12:28 AM
Replies: 85
Views: 12,495
Posted By Prisoner
cerita-ceriti dari orang kemahang agak negatif...

cerita-ceriti dari orang kemahang agak negatif pasal dia ni terutama dengan mak bapak.. tapi tu cerita orang laaaa..
Showing results 1 to 25 of 471

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:12 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE