Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,747
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,770
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,318
More...
Showing results 1 to 25 of 475
Search took 0.26 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 3 minutes ago.
Forum: Sports Talk : Soccer (Locals) 20-12-2014, 09:55 PM
Replies: 7,471
Views: 297,163
Posted By Prisoner
Jauh lagi standard kita.. boleh main.. tapi...

Jauh lagi standard kita..
boleh main.. tapi just main bola jer laa..

lain2 tak berapa reti lagi..
Forum: News, Current Issues, Rumours 20-12-2014, 08:43 AM
Replies: 47
Views: 4,105
Posted By Prisoner
orang malaysia tak pakai pun perkataan jamu.. ...

orang malaysia tak pakai pun perkataan jamu..
orang indon kat sini jer yang pakai.. dok jual merata
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-12-2014, 05:59 PM
Replies: 22
Views: 1,193
Posted By Prisoner
Impian setiap orang yang meniaga online adalah...

Impian setiap orang yang meniaga online adalah memiliki syarikat berdaftar siap dengan akaun semasa..
Setau aku laaa... Ni untuk org yg betul serius meniaga la..
Forum: Health, Beauty, Wellness Products 19-12-2014, 05:24 PM
Replies: 1
Views: 41
Posted By Prisoner
Betul kata kak yam tu

Betul kata kak yam tu
Forum: Historical, Myth, Legend 18-12-2014, 10:58 PM
Replies: 15
Views: 2,723
Posted By Prisoner
kalau rajin compile kan la link thread...

kalau rajin compile kan la link thread sebelumnya..

senang untuk orang malas ni haaaa.. :D :D :D
Forum: Gossip, Celebrities 18-12-2014, 10:27 PM
Replies: 20
Views: 951
Posted By Prisoner
Meh tengok skit muka laki ida moin ni..

Meh tengok skit muka laki ida moin ni..
Forum: News, Current Issues, Rumours 18-12-2014, 08:51 PM
Replies: 22
Views: 1,356
Posted By Prisoner
mmg boleh kaya jual produk kecantikan ni..

mmg boleh kaya jual produk kecantikan ni..
Forum: Others Interest 18-12-2014, 12:52 PM
Replies: 1,380
Views: 55,535
Posted By Prisoner
Ryojin best.. baru real ninja all black. ...

Ryojin best.. baru real ninja all black.

tapi brand ni tak banyak lagi kedai ada stock..
agaknya pasal tak glamer kut..

Hari tu member beli kat seri kembangan kedai melayu tu ada jual
Forum: News, Current Issues, Rumours 18-12-2014, 12:26 PM
Replies: 93
Views: 3,706
Posted By Prisoner
Pasal ahmad maslan yang cakap.. tapi realiti...

Pasal ahmad maslan yang cakap..

tapi realiti dia macam tu la..

bak kata tun..

anak cina habis sekolah sambung kekayaan mak bapak.. running jer business yang dah ada.. tinggal nak besarkan...
Forum: Santai, Others 17-12-2014, 09:50 PM
Replies: 43
Views: 1,459
Posted By Prisoner
Dari perdana.. baik lagi pakai SV4.. segmen...

Dari perdana..
baik lagi pakai SV4.. segmen yang sama..
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-12-2014, 07:01 PM
Replies: 42
Views: 3,727
Posted By Prisoner
Lepas ni ambik job kat california jer laa..

Lepas ni ambik job kat california jer laa..
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-12-2014, 07:00 PM
Replies: 21
Views: 2,610
Posted By Prisoner
binatang pun pandai liburan

binatang pun pandai liburan
Forum: Sports Talk : Soccer (Locals) 17-12-2014, 06:54 PM
Replies: 7,471
Views: 297,163
Posted By Prisoner
Main kat Thai ni ada harapan.. Main kat...

Main kat Thai ni ada harapan..

Main kat B.Jalil nanti pepandai la dollah pilih player.. penting jgn bagi player yang glory hunter untuk diri sendiri main.. poyo lebih depan local fans.. jahanam...
Forum: Movies, TV, Music 17-12-2014, 05:14 PM
Replies: 68
Views: 3,128
Posted By Prisoner
Apsal botak licin.. Ni ali bin abd jalil suka...

Apsal botak licin..
Ni ali bin abd jalil suka la tgk citer ni...
Forum: Santai, Others 17-12-2014, 05:00 PM
Replies: 39
Views: 1,270
Posted By Prisoner
Org budget x cukup nak kawin je yg biasa nya...

Org budget x cukup nak kawin je yg biasa nya tunang dulu... Kira tempoh tunang tu dateline laaaa...
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-12-2014, 01:11 PM
Replies: 47
Views: 2,911
Posted By Prisoner
Semalam ada dia bercerita kat sinar fm dia...

Semalam ada dia bercerita kat sinar fm

dia ngaku.. dah sampai umah.. unload barang siap baru perasan anak dia sowang lagi tak ada..
Forum: Gossip, Celebrities 14-12-2014, 10:20 PM
Replies: 57
Views: 7,158
Posted By Prisoner
Dynas tu janda ke?? Tp anak dia 2 je.. Bukan...

Dynas tu janda ke??
Tp anak dia 2 je..
Bukan la tu
Forum: News, Current Issues, Rumours 14-12-2014, 07:37 PM
Replies: 18
Views: 1,226
Posted By Prisoner
Ni 80s punya style ni...

Ni 80s punya style ni...
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-12-2014, 09:53 AM
Replies: 2
Views: 402
Posted By Prisoner
Kami sayang Vietnam

Kami sayang Vietnam
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-12-2014, 08:57 AM
Replies: 6
Views: 1,359
Posted By Prisoner
sekarang ni Vietnam hot selling nampaknya.. ...

sekarang ni Vietnam hot selling nampaknya..

ni confirm pasal banyak puji-pujian masa AFF hari tu
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-12-2014, 08:16 AM
Replies: 78
Views: 8,014
Posted By Prisoner
Telco apa HQ kat Shah Alam?

Telco apa HQ kat Shah Alam?
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-12-2014, 12:06 AM
Replies: 18
Views: 1,295
Posted By Prisoner
Ada kat FB dia tengok dia lepak dengan Adlin bte...

Ada kat FB dia tengok dia lepak dengan Adlin bte Abd Jalil.
tak silap perempuan ni yang kutuk2 nabi pakai nama zehra tu kan??

malas nak print screen.. tapi boleh tengok kat FB dia kut

tolong...
Forum: News, Current Issues, Rumours 12-12-2014, 07:36 PM
Replies: 39
Views: 1,876
Posted By Prisoner
dah start langkah?

dah start langkah?
Forum: News, Current Issues, Rumours 11-12-2014, 11:22 AM
Replies: 3
Views: 786
Posted By Prisoner
ni memang rohingya yang jadi mangsa dia orang ni..

ni memang rohingya yang jadi mangsa dia orang ni..
Forum: Automotive 11-12-2014, 09:16 AM
Replies: 36
Views: 1,656
Posted By Prisoner
Tengok sekarang proton 1st model tu orang buat...

Tengok sekarang proton 1st model tu orang buat cantik2 balik..
cat and body buat solid.. cantik2.. terpesona tengok..

proton paling best bagi aku proton putra.. yang keluaran 1st batch tu mmg...
Showing results 1 to 25 of 475

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:53 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE