Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,786
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 52,411
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 39,894
More...
Showing results 1 to 24 of 24
Search took 0.16 seconds.
Search: Posts Made By: Pendekarterbang
The search index was updated 5 minutes ago.
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 17-02-2013, 07:23 PM
Replies: 14
Used : PS2 dicari
Views: 720
Posted By Pendekarterbang
Tak buat report.. tapi alhamdulilah smlm dia...

Tak buat report..
tapi alhamdulilah smlm dia dah pulangkan blk duit tu.
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 17-02-2013, 11:20 AM
Replies: 14
Used : PS2 dicari
Views: 720
Posted By Pendekarterbang
kepada sesiapa yg pernah kena tipu macam...

kepada sesiapa yg pernah kena tipu macam saya.oleh insan yg bernama Ariff shah.

sukacita dimaklumkan beliau telah insaf dan berhajat utk memulangkan semula wang yg telah diambil.

dia x ingat...
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 01-02-2012, 08:16 AM
Replies: 38
Views: 1,062
Posted By Pendekarterbang
aku up singgit rm30

aku up singgit rm30
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 01-02-2012, 12:10 AM
Replies: 38
Views: 1,062
Posted By Pendekarterbang
rm 30 bro ini wifisky yg shawty jual ker? ...

rm 30
bro ini wifisky yg shawty jual ker?

http://img121.imageshack.us/img121/8531/wifisky2000mwpicture.jpg

Pakej Termasuk:
• WiFiSKY 2000mw USB WiFi Adapter
• Kable USB
• 10dBi RP SMA High...
Forum: MLM Local Registered Companies (With AJL) 20-12-2011, 07:19 PM
Replies: 9,016
Views: 466,557
Posted By Pendekarterbang
Pujuk org pump 10 set lepas tu tinggal.hutang...

Pujuk org pump 10 set lepas tu tinggal.hutang ngan bank 20k
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 19-12-2011, 11:39 PM
Replies: 1,405
Views: 64,507
Posted By Pendekarterbang
bro apa beza 2 brg yg bro offer tu?

bro apa beza 2 brg yg bro offer tu?
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 15-12-2011, 11:39 PM
Replies: 1,405
Views: 64,507
Posted By Pendekarterbang
bro ada stock lagi tak?hdd seagate sata

bro ada stock lagi tak?hdd seagate sata
Forum: Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles 14-12-2011, 02:02 PM
Replies: 108
Views: 12,440
Posted By Pendekarterbang
pakai mesin CASH Deposit ni nombor tel & Acc...

pakai mesin CASH Deposit ni nombor tel & Acc Maybank budakk tu
Tel :0179089085
acc maybank :wan ariff shah 153056744522.
Forum: MLM Local Registered Companies (With AJL) 14-12-2011, 12:32 PM
Replies: 9,016
Views: 466,557
Posted By Pendekarterbang
cakap banyak..usaha penting tapi rezeki allah yg...

cakap banyak..usaha penting tapi rezeki allah yg tentukan,
Kakak aku dan suami dia fulltime Hai-o ..tapi tak berjaya pun makin banyak hutang lagi adalaa pergi seminar turun naik KL tiap2 bulan tak...
Forum: Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles 14-12-2011, 12:17 PM
Replies: 9
Views: 1,062
Posted By Pendekarterbang
jual kat aku murah2 rm 50

jual kat aku murah2 rm 50
Forum: Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles 14-12-2011, 12:10 PM
Replies: 108
Views: 12,440
Posted By Pendekarterbang
tu la pasal bukannya boleh kaya pun dgn rm100...

tu la pasal bukannya boleh kaya pun dgn rm100 tu,hidup dia makin susah nanti adalaa..
yg kesiannya bebudak kat rumah hari2 tunggu van pos laju kat depan pintu..
sampai mak dia pangil makan pun...
Forum: Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles 14-12-2011, 09:06 AM
Replies: 108
Views: 12,440
Posted By Pendekarterbang
Saya tak pasti dia forumer atau pun tidak(tak...

Saya tak pasti dia forumer atau pun tidak(tak tanya) tapi iklan ni saya buat kat sini jer
Forum: Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles 13-12-2011, 06:40 PM
Replies: 23
Views: 2,363
Posted By Pendekarterbang
Saja nak maklumkan ,saya baru kena tipu. mamat...

Saja nak maklumkan ,saya baru kena tipu.
mamat ni menawarkan PS2 harga rm200.lokasi terengganu.bayar separuh dulu lepas barang sampai baru bayar habis.
tapi malangnya selepas saya buat separuh...
Forum: Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles 13-12-2011, 06:38 PM
Replies: 108
Views: 12,440
Posted By Pendekarterbang
Saja nak maklumkan ,saya baru kena tipu. mamat...

Saja nak maklumkan ,saya baru kena tipu.
mamat ni menawarkan PS2 harga rm200.lokasi terengganu.bayar separuh dulu lepas barang sampai baru bayar habis.
tapi malangnya selepas saya buat separuh...
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 13-12-2011, 05:01 PM
Replies: 14
Used : PS2 dicari
Views: 720
Posted By Pendekarterbang
Saja nak maklumkan ,saya baru kena tipu. mamat...

Saja nak maklumkan ,saya baru kena tipu.
mamat ni menawarkan PS2 harga rm200.lokasi terengganu.bayar separuh dulu lepas barang sampai baru bayar habis.
tapi malangnya selepas saya buat separuh...
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 10-12-2011, 08:53 PM
Replies: 35
Views: 1,911
Posted By Pendekarterbang
Rosak lens ker?

Rosak lens ker?
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 09-12-2011, 06:42 AM
Replies: 14
Used : PS2 dicari
Views: 720
Posted By Pendekarterbang
Saya mencari sebijik ps2,sapa yg berminat nak...

Saya mencari sebijik ps2,sapa yg berminat nak jual tolong call atau msg 0197141005 .utk penjual yg tinggal di area Simpang renggam to JB saya boleh dtg amik sendiri.
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 08-12-2011, 08:23 PM
Replies: 14
Used : PS2 dicari
Views: 720
Posted By Pendekarterbang
kalau dapat harga dlm rm 200

kalau dapat harga dlm rm 200
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 08-12-2011, 08:22 PM
Replies: 14
Used : PS2 dicari
Views: 720
Posted By Pendekarterbang
bang nak jual harga berapa?

bang nak jual harga berapa?
Forum: Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles 08-12-2011, 08:07 PM
Replies: 108
Views: 12,440
Posted By Pendekarterbang
sapa ada lagi yg nak jual ps2.? aku nak beli utk...

sapa ada lagi yg nak jual ps2.? aku nak beli utk anak.kalau ada call atau msg 0197141005
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 08-12-2011, 08:04 PM
Replies: 14
Used : PS2 dicari
Views: 720
Posted By Pendekarterbang
bump utk mlm ni

bump utk mlm ni
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 08-12-2011, 01:28 PM
Replies: 14
Used : PS2 dicari
Views: 720
Posted By Pendekarterbang
berapa rm nak tolak?

berapa rm nak tolak?
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 07-12-2011, 11:06 PM
Replies: 14
Used : PS2 dicari
Views: 720
Posted By Pendekarterbang
PS2 dicari

Saya mencari sebijik ps2,sapa yg berminat nak jual tolong call ,msg 0197141005 atau pm saya .utk penjual yg tinggal di area Simpang renggam to JB saya boleh dtg amik sendiri.
Forum: Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles 07-12-2011, 11:00 PM
Replies: 23
Views: 2,363
Posted By Pendekarterbang
Mencari PS2

Saya mencari PS2 2ndhand atau baru .utk penjual area Simpang renggam to JB.saya boleh dtg amik sendiri
Sapa berminat nak jual boleh htr msg atau call saya 0197141005 atau PM saya.
Showing results 1 to 24 of 24

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:15 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE