Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 17,844
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 17,577
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 51,534
More...
Showing results 1 to 25 of 487
Search took 0.21 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 14 minutes ago.
Forum: Official News, Current Issues Yesterday, 10:52 PM
Replies: 32
Views: 1,364
Posted By Prisoner
verizon beli strategi dia mesti untuk pair dengan...

verizon beli strategi dia mesti untuk pair dengan talefon or line yang dia orang provide

tapi kalau tak include yahoo japan.. rasa mmg rugi la..
pasal kat jepun yahoo ni hidup lagi.. tetambah...
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 06:19 PM
Replies: 20
Views: 1,278
Posted By Prisoner
ni bini dia ni orang yang sama jugak ke dengan...

ni bini dia ni orang yang sama jugak ke dengan cerita yang dia tunjuk anu tu?
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 11:34 AM
Replies: 38
Views: 3,926
Posted By Prisoner
Pernah hantar artikel kay rottw ni.. Dia org...

Pernah hantar artikel kay rottw ni.. Dia org publish kat artikel pembaca punya section.. Bangga jugak walaupun masa tu harap keluar section lain..

X silap aku sentuh citer pasal nu age punya...
Forum: Official News, Current Issues Yesterday, 12:10 AM
Replies: 66
Views: 3,552
Posted By Prisoner
apa benda ni? nak tunjukkan apa? organizer...

apa benda ni?
nak tunjukkan apa?

organizer islamicc??

perempuan trek ni kalau tak ada pun race jalan jugak..
buat macam ni lagi la nampak macam nak menganjing jer..

nak tunjuk islamic...
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 24-07-2016, 01:35 AM
Replies: 4
Views: 254
Posted By Prisoner
Mitos paling karut orang yang paranoid dengan FB...

Mitos paling karut orang yang paranoid dengan FB messenger.

Instal FB messenger nanti info kena kutip..
tapi install whatsapp kat phone yang sama running FB ok..
Forum: Manchester United 22-07-2016, 07:38 PM
Replies: 28,987
Views: 952,086
Posted By Prisoner
http://www.acesoplisting.in/

http://www.acesoplisting.in/
Forum: Networks, Broadbands 22-07-2016, 02:51 PM
Replies: 16
Views: 484
Posted By Prisoner
selepas pasang dia ada tempoh pemulangan...

selepas pasang dia ada tempoh pemulangan jugakkan..? dalam seminggu macam tu la..

kalau sempat lagi.. baik stop kalau dah gitu rhopenye...

tapi mertua aku pakai.. best jer aku tengok.. berdesup...
Forum: Official News, Current Issues 21-07-2016, 07:07 PM
Replies: 635
Views: 33,190
Posted By Prisoner
aku tak risau najib kena tangkap.. aku...

aku tak risau najib kena tangkap..

aku paling risau.. dia pergi deal apa2 ngan US untuk cover kes ni..
mau melingkup malaysia ni..

jangan la kita gembira sangat dengan cerita FBI ni..
Forum: Official News, Current Issues 21-07-2016, 04:42 PM
Replies: 635
Views: 33,190
Posted By Prisoner
padan la muka najib.. jawap laa.. agak...

padan la muka najib.. jawap laa..


agak dah.. 1mdb ni mmg kerja rosmah & Co.. tapi pasal laki lembek..
menjawap la ko sensowang..
Forum: Official News, Current Issues 21-07-2016, 04:36 PM
Replies: 206
Views: 21,965
Posted By Prisoner
ingatkan senario yang muka terencat tu.. kaki...

ingatkan senario yang muka terencat tu..
kaki MLM jugak tu
Forum: Official News, Current Issues 21-07-2016, 09:34 AM
Replies: 38
Views: 1,840
Posted By Prisoner
Serah kat sesiapa pun bukan ada beza.. Sprm nak...

Serah kat sesiapa pun bukan ada beza.. Sprm nak siasat ke tak pun bukan ada beza.. Yg penting kasi reveal.. Biar org tgk..

Dr simpan je... Langsung x ada guna.. Pumpang pumpang je laaa
Forum: Official News, Current Issues 21-07-2016, 09:11 AM
Replies: 45
Views: 2,615
Posted By Prisoner
budak macam khairul idham ni kat malaysia beratus...

budak macam khairul idham ni kat malaysia beratus ratus boleh di cari..
jgnakan macam ni.. macam rossi pun senang nak cari.. boleh di kutip merata rata.

tapi nanti masaalah akan balik pada tajuk...
Forum: Official News, Current Issues 21-07-2016, 09:09 AM
Replies: 23
Views: 1,932
Posted By Prisoner
WWE bukan sukan.. ianya sebuah rancangan...

WWE bukan sukan..
ianya sebuah rancangan hiburan..

pasal tu ia di tkar dari federation ke entertaiment
Forum: Properties Discussions 21-07-2016, 08:15 AM
Replies: 12
Views: 634
Posted By Prisoner
rasanya urusan strata ni semua lawyer yang...

rasanya urusan strata ni semua lawyer yang handle.
sila rujuk lawyer rumah anda atau lawyer dari pemaju.

mmg ribu2 kos dia.. iklan dalam TV tu tak sebut pun.
Forum: Automotive 19-07-2016, 11:06 PM
Replies: 163
Views: 13,539
Posted By Prisoner
https://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2016/MW...

https://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2016/MW125/950-75/2016-Yamaha-Tricity-EU-Anodized-Red-Studio-001.jpg

nampak moto ni kat page yamaha.. ada display kat time square weekend ni..

kapcai...
Forum: Official News, Current Issues 19-07-2016, 07:58 PM
Replies: 40
Views: 2,511
Posted By Prisoner
kat sentul rilek jer lembu lepak tengah2 divider...

kat sentul rilek jer lembu lepak tengah2 divider jalanraya
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 19-07-2016, 06:40 PM
Replies: 12
Views: 1,875
Posted By Prisoner
tenang jer depa hidup bawah tu..

tenang jer depa hidup bawah tu..
Forum: Official News, Current Issues 19-07-2016, 03:31 PM
Replies: 80
Views: 5,737
Posted By Prisoner
Skinhead sejati mamat ni... Rebel la konon.. ...

Skinhead sejati mamat ni...
Rebel la konon..

Papehal dia cabut dulu...
Forum: Official News, Current Issues 19-07-2016, 11:11 AM
Replies: 21
Views: 1,623
Posted By Prisoner
Lain kali buat la ala2 tali pinggang

Lain kali buat la ala2 tali pinggang
Forum: Santai, Others 19-07-2016, 11:02 AM
Replies: 76
Views: 2,204
Posted By Prisoner
Nak kawin ni ada rukun dia.. Ikut je rukun tu.....

Nak kawin ni ada rukun dia.. Ikut je rukun tu.. Cukup syarat on..
Apa pening2 fikir pendapat pakcik makcik dapat apa?

Tanya budak lelaki sanggup tanggung bini?
Tanya budak perempuan sanggup...
Forum: Automotive 19-07-2016, 09:08 AM
Replies: 163
Views: 13,539
Posted By Prisoner
Budget kalau beli first batch punya keluaran...

Budget kalau beli first batch punya keluaran dapatlah yang terbaik.. contoh macam tak ada cut off apa semua tu???
Forum: Official News, Current Issues 19-07-2016, 08:55 AM
Replies: 18
Views: 1,825
Posted By Prisoner
-delete- ...................

-delete-
...................
Forum: Official News, Current Issues 19-07-2016, 08:48 AM
Replies: 113
Views: 5,140
Posted By Prisoner
berita ni tak pasti apa tujuan, nak highlightkan...

berita ni tak pasti apa tujuan, nak highlightkan tadika swasta mahal or tadika kerajaan tak cukup.. kedua2 sekali la kut agaknya.

Tapi dari pemerhatian aku, trend hantar anak ke tadika ni bukan...
Forum: Official News, Current Issues 19-07-2016, 08:38 AM
Replies: 35
Views: 2,795
Posted By Prisoner
aku kalau kenal dengan si jalil,35 ni.. benda...

aku kalau kenal dengan si jalil,35 ni.. benda pertama aku buat pergi gelak kat telinga dia kuat2
Forum: Official News, Current Issues 18-07-2016, 08:35 PM
Replies: 104
Views: 6,864
Posted By Prisoner
Malaysia punya style macam ni laa.. baik ahli...

Malaysia punya style macam ni laa..
baik ahli politik & ahli sukan..

asal ada rahsia jer.. main teka teki dulu..

ingat rafizi jer pandai main game macam ni.. siap offer tempoh bagi jawapan.....
Showing results 1 to 25 of 487

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:24 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE