Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 5,646
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 8,622
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 32,727
More...
Showing results 1 to 25 of 462
Search took 0.29 seconds.
Search: Posts Made By: sajul
The search index was updated 10 minutes ago.
Forum: Santai, Others Yesterday, 04:24 PM
Replies: 33
Views: 1,103
Posted By sajul
aku pun ada maslah sama ...klu aku sorg xde...

aku pun ada maslah sama ...klu aku sorg xde hal..ni time nga family..anak kecik duk ada pun..leh die p isap rokok..sakit hati betul
Forum: Santai, Others 20-05-2015, 11:27 AM
Replies: 47
Santai : dubsmaash
Views: 1,943
Posted By sajul
yg gemuk yg kurus xde ke video die..haha

yg gemuk yg kurus xde ke video die..haha
Forum: Official News, Current Issues 20-05-2015, 08:42 AM
Replies: 6
Views: 575
Posted By sajul
metrosex..ada2 je berita sex yg tiada kat paper...

metrosex..ada2 je berita sex yg tiada kat paper lain
Forum: Movies, TV, Music 18-05-2015, 11:51 PM
Replies: 78
Views: 4,834
Posted By sajul
tunggu layan yg ni plak tahun...

tunggu layan yg ni plak tahun depan..terbaik..semua die combine..nak jadi justice league dah ni

http://www.youtube.com/watch?v=4MubNoWQiSc
Forum: Info, Debate 15-05-2015, 11:57 AM
Replies: 158
Views: 6,902
Posted By sajul
ceh..aku igt thread nak share vacancy...

ceh..aku igt thread nak share vacancy satni..fresh gaji 4.5k

cari kete yg value ssh nk drop klu nak jual nnti, :D

base pada pengalaman..nyesal skrg beli kete yg xde value..haha
Forum: Loans, Credit Cards 15-05-2015, 11:27 AM
Replies: 2
Views: 106
Posted By sajul
along mau tolong ka ni?

along mau tolong ka ni?
Forum: Automotive 14-05-2015, 02:01 PM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
haha..try kasi no tepon pomen yg record menipu...

haha..try kasi no tepon pomen yg record menipu die cemerlang..nak kontek ni :">:">
Forum: Automotive 14-05-2015, 01:42 PM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
uiks..biar betul cara lagu ni..depa tak mai...

uiks..biar betul cara lagu ni..depa tak mai siasat ka? xkan pakai setuju nga tgk surat ja..mesti kena interview bagai dari agent insurans tu
Forum: Official News, Current Issues 14-05-2015, 10:58 AM
Replies: 105
Views: 4,216
Posted By sajul
bulan lepas punya kutipan, apa yg nak di...

bulan lepas punya kutipan, apa yg nak di pulangkan pada rakyat ni?

xde dengar apa2 perkembangan return ke rakyat lagi ni hasil berbilion2 tu

semua diam ja..tau nak kutip saje
Forum: Automotive 14-05-2015, 09:09 AM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
sorry bro, maybe aku tersalah kasi comparison...

sorry bro, maybe aku tersalah kasi comparison gen2 dengan myvi tu, sbb nak base pada pengalaman..

tapi still pada hakikatnya, gen2 mmg kuat makan minyak

lani mmg tgh duk survey nak p pasang...
Forum: Official News, Current Issues 14-05-2015, 09:06 AM
Replies: 109
Views: 8,628
Posted By sajul
sedih baca statement ibu arwah ni :((:((

sedih baca statement ibu arwah ni :((:((
Forum: Automotive 13-05-2015, 06:03 PM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
haha..perasaan kita samo boh.. keto lain buleh...

haha..perasaan kita samo boh.. keto lain buleh wat jimat minyok..dan ko rimau potong ni telan kedarah minyok parok..jeng
Forum: Automotive 13-05-2015, 09:11 AM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
gen2 tahun brapa ni bro? brapa kena topup bank?

gen2 tahun brapa ni bro? brapa kena topup bank?
Forum: Automotive 13-05-2015, 09:10 AM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
utk kes minyak ke ni bro? spark plug baru ja...

utk kes minyak ke ni bro? spark plug baru ja tukar..xde effect apa pun..sama je kedarah minyaknye
Forum: Automotive 13-05-2015, 09:08 AM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
haha...realiti kereta proton.. tak macam kereta...

haha...realiti kereta proton.. tak macam kereta lain, klu ok..ramai ja duk bagi review positif

klu proton..duk jumpa review negatif ja manjang
Forum: Automotive 13-05-2015, 09:03 AM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
itu la bro.. mmg value drop byk klu kete org...

itu la bro.. mmg value drop byk klu kete org jarang pakai ni..

lepas ni nak beli kete..kena survey kete yg value drop tak teruk sgt walaupun pakai dah lama..

kot2 nak tukar suatu hari nnti
...
Forum: Automotive 13-05-2015, 09:01 AM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
tu la..terima kasih kat warga CG..dah ubah mind...

tu la..terima kasih kat warga CG..dah ubah mind set aku..leh tune balik ni

pakai NGV leh jimat sgt2..utk solve problem kedarah minyak teruk sgt ni..

lain2 problem tu..settle pelan2
Forum: Automotive 12-05-2015, 04:06 PM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
geng die la ni..beza ada punggung nga xde...

geng die la ni..beza ada punggung nga xde punggung ja..haha
Forum: Automotive 12-05-2015, 04:05 PM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
tu la kata mcm sampah (sebab kecewa, lani dah ok...

tu la kata mcm sampah (sebab kecewa, lani dah ok sikit lepas forumer byk bagi pendapat, xde r kecewa sgt nga gen2 ni :D )

drop byk sgt value maybe sbb kereta ni org tak brapa minat sgt nk...
Forum: Automotive 12-05-2015, 04:03 PM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
makesih bro..maybe betul gak apa bro ckp..ada...

makesih bro..maybe betul gak apa bro ckp..ada hikmah ni..

lani dah berminat nk invest sikit pasang NGV utk solve bab minyak ni selain bersihkan karbon apa bagai mcm forumer CG suggest

ni pun...
Forum: Automotive 12-05-2015, 03:45 PM
Replies: 630
Views: 62,527
Posted By sajul
parking..kumpul ilmu byk2 pasal NGV..berminat nk...

parking..kumpul ilmu byk2 pasal NGV..berminat nk pasang ni :D
Forum: Automotive 12-05-2015, 02:17 PM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
yup bro..ikat 9 taun.. maksudnye p increase...

yup bro..ikat 9 taun..

maksudnye p increase loan kat kete baru dlm 10k dari harga kete nak beli tu?
Forum: Automotive 12-05-2015, 01:57 PM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
lepas dah kecewa nga value market price..so...

lepas dah kecewa nga value market price..so planing kita sama la bro..pakai smpai reput :))
Forum: Automotive 12-05-2015, 01:56 PM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
sama batch r kete kita ni.. gen2 CPS 2010..so...

sama batch r kete kita ni.. gen2 CPS 2010..so boleh katakan alarm stadard gen2 ni cap ayam ja..kebanyakkan mesti rosak punya..:(scam

yg problem no. 4 tu..bunyi tepet mcm mana tu bro? sbb aku pun...
Forum: Automotive 12-05-2015, 01:52 PM
Replies: 145
Views: 5,909
Posted By sajul
ni kete asalnya pak mertua yg beli ..bagi wife...

ni kete asalnya pak mertua yg beli ..bagi wife bawa masa leh keje awal2 dulu kat KL ( masa die bujang lagi, so xde kaitan nga aku la time ni :D)

lani dah tolak myvi aku tu (bagi abg sambung byr)...
Showing results 1 to 25 of 462

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 03:20 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE