Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,682
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,364
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,546
More...
Showing results 1 to 25 of 472
Search took 0.27 seconds.
Search: Posts Made By: eday84
The search index was updated 8 minutes ago.
Forum: Gossip, Celebrities Today, 10:27 AM
Replies: 21
Views: 1,052
Posted By eday84
pmpn peha besar tu watak yg main ngn mawas tu kot...

pmpn peha besar tu watak yg main ngn mawas tu kot
uhuhu

aku tak abes siri ni dah hilang dah
sape2 ada softcopy
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 09:53 AM
Replies: 32
Views: 688
Posted By eday84
Gaji pun kena demand setaraf pilot la tapi bas...

Gaji pun kena demand setaraf pilot la
tapi bas ekspres pun aku pernah terdengar 3k jgk gaji
samada campur allowance xtau la plak
lagi tinggi dr aku
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 04:08 PM
Replies: 16
Views: 695
Posted By eday84
bb plaza, dah lama tak pegi wujud lg ek ekeke

bb plaza, dah lama tak pegi
wujud lg ek ekeke
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 04:04 PM
Replies: 28
Views: 892
Posted By eday84
wheat semua asal coklat bleaching buat jd putih...

wheat semua asal coklat
bleaching buat jd putih
rice pun brown tapi ada proses jd putih
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik Yesterday, 01:00 PM
Replies: 70
Views: 4,725
Posted By eday84
ingatkan istana negara tadi

ingatkan istana negara tadi
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik Yesterday, 12:47 PM
Replies: 70
Views: 4,725
Posted By eday84
rumah pm britain jgk best aku ske style...

rumah pm britain jgk best
aku ske style townhouse camtu
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik Yesterday, 12:45 PM
Replies: 17
Views: 1,311
Posted By eday84
aku di internet bahagian mana ni macam dah...

aku di internet bahagian mana ni
macam dah sesat je..

igtkn penagih hidu najis lembu
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 12:24 PM
Replies: 33
Views: 2,081
Posted By eday84
ini bukan cari hantu kat rumah lecturer tu tapi...

ini bukan cari hantu kat rumah lecturer tu
tapi diorang yg hantu kot

baru tau qc aku ni satu batch ngn lecturer tu
dia ckp kawan dia
kesian meninggal kerana salah pilih kawan/bf
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 12:20 PM
Replies: 10
Views: 605
Posted By eday84
eh susah2 je antar blk hehe takpe la simpan la...

eh susah2 je antar blk hehe
takpe la simpan la beli baru je
yg ada enjin lg
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik Yesterday, 11:12 AM
Replies: 22
Views: 1,865
Posted By eday84
lol sampai rotting decaying flesh adoi

lol sampai rotting decaying flesh
adoi
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 11:11 AM
Replies: 2
Views: 156
Posted By eday84
bole gerak2 ke huhu

bole gerak2 ke huhu
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 10:29 AM
Replies: 14
Views: 667
Posted By eday84
agaknya sbb ni la org kalau bunuh diri kerana...

agaknya sbb ni la org kalau bunuh diri kerana hutang along tu bunuh anak beranak skali, sebab taknak yg hidup kena bayar.. semua kena mati.. kalau ada kucing rumah pun silap2 kena ugut jgk

zaman...
Forum: Automotive Yesterday, 09:52 AM
Replies: 23,535
Views: 1,610,894
Posted By eday84
bukan xtrail

bukan xtrail
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 09:51 AM
Replies: 20
Views: 1,044
Posted By eday84
mahal nak jaga ni nak apply lesen pun satu hal ...

mahal nak jaga ni
nak apply lesen pun satu hal
daging sehari berapa kilo tah
kalau kurang nnt rimau kurus
kena saman lg
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 09:50 AM
Replies: 89
Views: 3,918
Posted By eday84
hari tu pesawat kecil australia hari ni...

hari tu pesawat kecil australia
hari ni singapore plak
mmg indonesia berjaga2 la
Forum: Automotive Yesterday, 09:46 AM
Replies: 23,535
Views: 1,610,894
Posted By eday84
Wahai ahli cg yang bijak bistari: Tadi jumpa...

Wahai ahli cg yang bijak bistari:

Tadi jumpa satu nissan
nak kata juke, bukan,
nak kata murano pun bukan
body nak macam mazda cx7

kereta apa tu ye
Forum: Santai, Others Yesterday, 09:41 AM
Replies: 101
Views: 2,742
Posted By eday84
Kalau part backstabbing mmg pro diorang ni ...

Kalau part backstabbing mmg pro diorang ni
makan sama2, lepak sama2 tapi tak dpt jgk jaga aib kawan dia tu
Forum: Consumer Info, Discussion 29-10-2014, 05:34 PM
Replies: 44
Views: 1,767
Posted By eday84
uiks ada mining disini berapa btc dpt mine dgn...

uiks ada mining disini
berapa btc dpt mine dgn bil camtu
berbaloi ke bos
Forum: Consumer Info, Discussion 29-10-2014, 05:29 PM
Replies: 44
Views: 1,767
Posted By eday84
owh igtkn ada org menyamar tnb pastu curi arus...

owh igtkn ada org menyamar tnb pastu curi arus letrik kita..
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 29-10-2014, 05:23 PM
Replies: 42
Views: 5,357
Posted By eday84
tulis 2690.30 tapi nombor 2169.30

tulis 2690.30 tapi nombor 2169.30
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 29-10-2014, 03:28 PM
Replies: 18
Views: 4,683
Posted By eday84
keke bole putus kepala ni nak korban ke ni

keke bole putus kepala
ni nak korban ke ni
Forum: Automotive 29-10-2014, 03:16 PM
Replies: 11
Views: 375
Posted By eday84
pm best price harga adik bradik huhe S...

pm best price
harga adik bradik huhe

S coupe 380 je.. tak best ar
Forum: Info, Debate 29-10-2014, 02:24 PM
Replies: 30
Views: 1,193
Posted By eday84
simpan aje bila anak masuk uni kita dah pencen ...

simpan aje
bila anak masuk uni kita dah pencen
pendapatan balik ke zero hehe
Forum: Santai, Others 29-10-2014, 02:11 PM
Replies: 101
Views: 2,742
Posted By eday84
kat opis aku sampai aku pun pening diorang ni...

kat opis aku sampai aku pun pening
diorang ni tak krem ke mulut
aku klau kunyah lama2 pun bole krem
lagi la bercakap 9 pagi smpi 6 ptg
Forum: Santai, Others 29-10-2014, 11:48 AM
Replies: 159
Views: 3,863
Posted By eday84
alala gegado manje plak org gomen ni

alala gegado manje plak org gomen ni
Showing results 1 to 25 of 472

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:28 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE