Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,010
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,629
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,592
More...
Showing results 1 to 25 of 461
Search took 0.26 seconds.
Search: Posts Made By: nwa
The search index was updated 7 minutes ago.
Forum: Santai, Others Yesterday, 12:29 AM
Replies: 68
Views: 2,063
Posted By nwa
Banyak gilerrrr cadangan korang ni...tadi aku g...

Banyak gilerrrr cadangan korang ni...tadi aku g kedai nak beli soda bikarbonat ngan cuka...aney tu gelakkan aku bila aku cakap nak buat menda nu...dia cakap kompem x berkesan..dia suh guna asid...
Forum: Santai, Others 24-11-2014, 05:16 PM
Replies: 68
Views: 2,063
Posted By nwa
kakakak...tu la aku pelik boleh plak ada pasal...

kakakak...tu la aku pelik boleh plak ada pasal labour la glo la.....:eek:
Forum: Santai, Others 24-11-2014, 05:03 PM
Replies: 68
Views: 2,063
Posted By nwa
yup...yg tu piping overflow dari tingkat atas...

yup...yg tu piping overflow dari tingkat atas bro....yang tu pun nak bukak bagi lurus...
Forum: Santai, Others 24-11-2014, 05:02 PM
Replies: 68
Views: 2,063
Posted By nwa
pandan perdana...wasep aku 0126350064 btw ko...

pandan perdana...wasep aku 0126350064

btw ko penah buat tak sebelum ni?hehe
Forum: Santai, Others 24-11-2014, 05:00 PM
Replies: 68
Views: 2,063
Posted By nwa
area pandan perdana...wasep aku 0126350064...kalo...

area pandan perdana...wasep aku 0126350064...kalo nak buat make sure jadi n tahan lama n aku confiden tengok...:D
Forum: Santai, Others 24-11-2014, 04:58 PM
Replies: 68
Views: 2,063
Posted By nwa
Bukan taknak buat bro...tapi aku malas...n aku ni...

Bukan taknak buat bro...tapi aku malas...n aku ni cepat putus asa,kalo benda tu take time nak jadi memang aku malas...hehe....cuba ko datang umah aku buatkan eksperimen ko tu bro...kalo jadi aku...
Forum: Santai, Others 24-11-2014, 04:29 PM
Replies: 68
Views: 2,063
Posted By nwa
Singki sumbat - Berapa harga piping baru kalau macam ni?

Salam

rumah aku singki tersumbat.Memang dah jenuh dah siram itu ini,air panas la,asid la ape la,dah panggil plumber kecil2an jolok2 pun tak kua gak lemak tu....so tadi dah panggil plumbing...
Forum: Loans, Credit Cards 24-11-2014, 10:26 AM
Replies: 2,305
Views: 162,268
Posted By nwa
dh pm broooo...tolong cek...emel tak balas

dh pm broooo...tolong cek...emel tak balas
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 21-11-2014, 04:13 PM
Replies: 3
Views: 115
Posted By nwa
bummmmpppppp

bummmmpppppp
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 21-11-2014, 11:22 AM
Replies: 3
Views: 115
Posted By nwa
tak sure la bro...tak penah main game pakai tab...

tak sure la bro...tak penah main game pakai tab ni:D
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 11:06 AM
Replies: 17
Views: 361
Posted By nwa
rilekk2...rasanya boleh dapat lagi ni...kalo ada...

rilekk2...rasanya boleh dapat lagi ni...kalo ada aku update kat depan:)cgrock
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 21-11-2014, 11:04 AM
Replies: 3
Views: 115
Posted By nwa
Ainol Numy VEGAS Tablet 3g internet/call/sms RM150

Salam

Nak jual Tablet Ainol AX2 Vegas.Beli pada 7/9/2014 aritu dengan bro safariatech.Tapi anak aku tak nak plak main tab ni,nak main hp aku jugak.Maybe tangan dia kecik sangat:eek:
Tablet ni...
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 10:45 AM
Replies: 17
Views: 361
Posted By nwa
Solddd....nanti kalo ada lagi aku update kat sini...

Solddd....nanti kalo ada lagi aku update kat sini yer
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 10:03 AM
Replies: 17
Views: 361
Posted By nwa
dah anto pic tapi xsampai lagi

dah anto pic tapi xsampai lagi
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 10:02 AM
Replies: 17
Views: 361
Posted By nwa
22/11/14 - 4/1/2015:d

22/11/14 - 4/1/2015:d
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 10:01 AM
Replies: 17
Views: 361
Posted By nwa
org dewasa pun boleh teman :D

org dewasa pun boleh teman :D
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 09:59 AM
Replies: 17
Views: 361
Posted By nwa
alamak...lupaaa...hehe...tq bro ingatkan.....gilo...

alamak...lupaaa...hehe...tq bro ingatkan.....gilo ramai wasep nak tiket ni...adoi
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 09:44 AM
Replies: 17
Views: 361
Posted By nwa
2 tiket Kidzania untuk di letgo murah

Salam

Aku nak jual 2 tiket Kidzania pada harga RM30 SAJA!!
Ingat nak pegi tapi tak jadi sebab ada hal.Tiket ni valid sampai 31 Dec 2014.
Korang boleh tengok harga sebenar kalo beli tiket ni kat...
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 09:31 AM
Replies: 1,397
Views: 30,105
Posted By nwa
tikus boleh mati tak ni?????umah aku ada...

tikus boleh mati tak ni?????umah aku ada seko...aku cari2 tak jumpa....cilakerrrrrr punya tikusss
Forum: Networks, Broadbands 20-11-2014, 09:56 AM
Replies: 58
Views: 2,761
Posted By nwa
astro njoi ni bayar sekali je kan bro....bp...

astro njoi ni bayar sekali je kan bro....bp chanel ada ek
Forum: Networks, Broadbands 20-11-2014, 09:55 AM
Replies: 58
Views: 2,761
Posted By nwa
adoi...rm5 tu bukan pasal chanel yg bertambah...

adoi...rm5 tu bukan pasal chanel yg bertambah tu...rm5 naik utk sape yg pakai hd...

hmmm inilah masalah pengguna kat malaysia:((
Forum: News, Current Issues, Rumours 20-11-2014, 09:53 AM
Replies: 11
Views: 243
Posted By nwa
bila tak terima kol la poslaju bro...mesti ada...

bila tak terima kol la poslaju bro...mesti ada silap kat mana2 ni...sepanjang aku buat online biz byk kali bend ani jadi,tp customer yg silap sbenanya
Forum: General Stuffs & Products 19-11-2014, 11:30 AM
Replies: 117
Views: 5,907
Posted By nwa
pm hargaaaa

pm hargaaaa
Forum: Info, Debate 19-11-2014, 11:29 AM
Replies: 47
Views: 1,225
Posted By nwa
selagi ada jual john merah....aku memang tak kan...

selagi ada jual john merah....aku memang tak kan berenti
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-11-2014, 09:35 AM
Replies: 69
Views: 4,818
Posted By nwa
kahkahkah...melayuuu melayuuu:eek:

kahkahkah...melayuuu melayuuu:eek:
Showing results 1 to 25 of 461

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:57 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE