Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,679
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,362
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,542
More...
Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.17 seconds.
Search: Posts Made By: akbar kamar
The search index was updated 7 minutes ago.
Forum: Loans, Credit Cards 23-05-2012, 03:39 PM
Replies: 5
Views: 570
Posted By akbar kamar
kalau mau tolong kasi la fixed rate..:)cgrock

kalau mau tolong kasi la fixed rate..:)cgrock
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-05-2012, 03:23 PM
Replies: 740
Views: 28,117
Posted By akbar kamar
sbg rakyat aku sokong yang berdebat untuk...

sbg rakyat aku sokong yang berdebat untuk senangkan rakyat..
Forum: News, Current Issues, Rumours 22-05-2012, 03:01 PM
Replies: 93
Views: 4,123
Posted By akbar kamar
ba wau dal wau ha..hahaha:eek::eek:

ba wau dal wau ha..hahaha:eek::eek:
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 14-05-2012, 11:51 AM
Replies: 31
Views: 2,570
Posted By akbar kamar
cer bygkan klu dia sepit kepala kita huhu..

cer bygkan klu dia sepit kepala kita huhu..
Forum: Health, Fitness 18-04-2012, 02:44 PM
Replies: 46
Views: 3,108
Posted By akbar kamar
xpe..banyak warganegara baru leh ganti yang duk...

xpe..banyak warganegara baru leh ganti yang duk sakit2 tu..Ma1aysia Boleh!!
Forum: Loans, Credit Cards 04-04-2012, 05:11 PM
Replies: 2,229
Views: 158,255
Posted By akbar kamar
salam.. harap TT dapat bantu.. boleh email atau...

salam.. harap TT dapat bantu.. boleh email atau pm saya ... mazdablitz1@yahoo.com.. nak tau lebih lanjut..tq.
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 02-04-2012, 04:13 PM
Replies: 199
Views: 7,649
Posted By akbar kamar
tt, email kat saya skali ngan berapa modal yg...

tt, email kat saya skali ngan berapa modal yg diperlukan..

mazdablitz1@yahoo.com
Forum: News, Current Issues, Rumours 02-04-2012, 02:47 PM
Replies: 194
Views: 6,684
Posted By akbar kamar
rakyat perlu berjimat utk perbelanjaan ah jib...

rakyat perlu berjimat utk perbelanjaan ah jib ngan kak mah nak
gi shopping kat obersea nnt..:D
Forum: Others Interest 27-03-2012, 03:44 PM
Replies: 399
Views: 22,192
Posted By akbar kamar
aku pnya polo club, beli kat cash converter..129...

aku pnya polo club, beli kat cash converter..129 jer..
Forum: Loans, Credit Cards 26-03-2012, 12:05 PM
Replies: 2,229
Views: 158,255
Posted By akbar kamar
salam.. harap TT dapat bantu.. boleh email atau...

salam.. harap TT dapat bantu.. boleh email atau pm saya ... mazdablitz1@yahoo.com.. nak tau lebih lanjut..tq.
Forum: Ask To Buy Items, Services 23-03-2012, 11:14 AM
Replies: 281
Views: 26,502
Posted By akbar kamar
masalahnya dia xtau nama aku, tapi kau leh cuba...

masalahnya dia xtau nama aku, tapi kau leh cuba gitau dia budak yang penah keja kat ofis depan kedai dia yang rekomen, or kau gtau budak yang penah ketuk bumper kereta airtrek turbo warna itam..
Forum: Ask To Buy Items, Services 22-03-2012, 12:19 PM
Replies: 281
Views: 26,502
Posted By akbar kamar
ofis lama aku kat dpan kdai dia,so selama aku duk...

ofis lama aku kat dpan kdai dia,so selama aku duk sana slalu gak gi tgok diorang duk cat keta2 org,mmg hasilnya terbaik..aku x pnah cat lg coz keta aku x smpai masa utk di cat lg tp baru2 ni member...
Forum: Ask To Buy Items, Services 22-03-2012, 10:29 AM
Replies: 281
Views: 26,502
Posted By akbar kamar
klu tt snggup dtg jauh sikit, kat subang mahsing...

klu tt snggup dtg jauh sikit, kat subang mahsing ada satu kedai cat yg pada aku mmg terbaik keja diorg tp ini kedai india. member2 aku biasanya akan cari kedai ni klu nak buat cat..
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 14-03-2012, 02:36 PM
Replies: 77
Views: 4,304
Posted By akbar kamar
klu camni punya adat klu ahli kluarga mati tobat...

klu camni punya adat klu ahli kluarga mati tobat aku x ngaku kluarga aku haha..
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-03-2012, 10:09 AM
Replies: 41
Views: 2,114
Posted By akbar kamar
xnzk naik PC, nanti kna petir haha..

xnzk naik PC, nanti kna petir haha..
Forum: Services Offered 22-02-2012, 09:24 AM
Replies: 44
Views: 1,879
Posted By akbar kamar
salam.. ada logo halal JAKIM tak?

salam..
ada logo halal JAKIM tak?
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:17 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE