Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 20,400
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 50,990
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 38,472
More...
Showing results 1 to 25 of 467
Search took 0.26 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 1 minute ago.
Forum: Santai, Others 16-08-2014, 02:07 PM
Replies: 8
Views: 633
Posted By Prisoner
kalau di gunakan di mahkhamah gambar ni.. kes...

kalau di gunakan di mahkhamah gambar ni..
kes di tolak tanpa keraguan..
Forum: Santai, Others 16-08-2014, 02:03 PM
Replies: 175
Views: 7,748
Posted By Prisoner
perempuan macam ni kalau di tangan.. lelaki di...

perempuan macam ni kalau di tangan.. lelaki di panggil bacul..

tapi kalau di biarkan di maki hamun macam ni.. lelaki akan di panggil dayus.

pilihlah wahai lelaki.. yang mana panggilan anda...
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-08-2014, 01:49 PM
Replies: 38
Views: 2,256
Posted By Prisoner
Malu Gov macam ni.. ngan rakyat2 sekali malu.. ...

Malu Gov macam ni..
ngan rakyat2 sekali malu..

apa punya pemikiran la manusia macam ni
Forum: Vehicles Sale/Rent 15-08-2014, 11:13 PM
Replies: 247
Views: 8,211
Posted By Prisoner
kereta baru2 jer ke yang ada? kalau kereta lama2...

kereta baru2 jer ke yang ada? kalau kereta lama2 tahun 90an punya ada?
Forum: Santai, Others 15-08-2014, 03:03 PM
Replies: 114
Views: 7,781
Posted By Prisoner
batang pisang tu.. kalau di tebuk lubang.. ...

batang pisang tu.. kalau di tebuk lubang..
sama jer macam patung ni
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-08-2014, 03:00 PM
Replies: 95
Views: 3,056
Posted By Prisoner
aku ingat jabatan agama kena bukak tawaran untuk...

aku ingat jabatan agama kena bukak tawaran untuk penguatkuasa sukarela..
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 15-08-2014, 11:53 AM
Replies: 27
Views: 8,964
Posted By Prisoner
seringgit pun mau klepet.. lepas tu pening kepala

seringgit pun mau klepet.. lepas tu pening kepala
Forum: Gossip, Celebrities 15-08-2014, 11:39 AM
Replies: 119
Views: 8,182
Posted By Prisoner
aku tengok kat TV.. dia macam bapok jer.. aku...

aku tengok kat TV.. dia macam bapok jer..
aku tanya mem aku.. cakap dah beranak pinak..

terus aku teringat satu drama nabil tu.. terpaksa buat macam tu pasal bisness.. orang kita punya penilaian...
Forum: Gossip, Celebrities 15-08-2014, 10:08 AM
Replies: 59
Views: 3,881
Posted By Prisoner
sian perempuan ni.. apa dia buat semua tak kena.....

sian perempuan ni.. apa dia buat semua tak kena..
kalau orang dah tak suka..

tak pelik aku kalau lepas ni dia dandan bertudung..
Forum: News, Current Issues, Rumours 14-08-2014, 11:27 PM
Replies: 23
Views: 1,442
Posted By Prisoner
Silap booking la ni... tu yang bengang tu

Silap booking la ni...
tu yang bengang tu
Forum: Gossip, Celebrities 14-08-2014, 08:01 AM
Replies: 22
Views: 1,968
Posted By Prisoner
nak jadi peguam yerrrrrrr

nak jadi peguam yerrrrrrr
Forum: Gossip, Celebrities 13-08-2014, 01:52 PM
Replies: 17
Views: 1,146
Posted By Prisoner
Ok la.. Laki dia ada karier sendiri.. Banding dgn...

Ok la.. Laki dia ada karier sendiri.. Banding dgn artis melayu kawin mat salleh useless.. Last2 kena tanggung biawak hidup..
Forum: Ask To Buy Items, Services 12-08-2014, 09:45 PM
Replies: 31
Views: 962
Posted By Prisoner
ubat2 gantung papan2 macam ni biasa kedai2 runcit...

ubat2 gantung papan2 macam ni biasa kedai2 runcit kecik2 ada jual..
kedai runcit macam kedai acheh tu..
Forum: Movies, TV, Music 12-08-2014, 01:10 PM
Replies: 64
Views: 1,894
Posted By Prisoner
Star wars under disney.. Ermsss..

Star wars under disney.. Ermsss..
Forum: Santai, Others 12-08-2014, 10:51 AM
Replies: 57
Views: 4,617
Posted By Prisoner
tak ada makna thread ni kalau semuanya di...

tak ada makna thread ni kalau semuanya di censored.. :D
Forum: Santai, Others 12-08-2014, 09:01 AM
Replies: 14
Views: 765
Posted By Prisoner
Zaman bila punya CC ni? CRT

Zaman bila punya CC ni? CRT
Forum: Santai, Others 12-08-2014, 09:00 AM
Replies: 133
Views: 5,737
Posted By Prisoner
kalau akak ni reti berbudi bahasa.. mintak...

kalau akak ni reti berbudi bahasa..
mintak baik2.. mesti dapat..
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 11-08-2014, 10:30 PM
Replies: 4
Views: 130
Posted By Prisoner
hahaha.. bukan macam tu.. saja nak mengusik...

hahaha.. bukan macam tu..
saja nak mengusik jer...
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 11-08-2014, 09:28 PM
Replies: 4
Views: 130
Posted By Prisoner
salah bro.. No 1 kalau kandas.. punca dia...

salah bro..
No 1 kalau kandas.. punca dia MALAS..
copy paste and tinggal jadah apa marketing macam ni..

cerita la 1 juta kebaikan yang boleh pakai sekali pun.. tapi kalau macam kat atas ni...
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 10-08-2014, 06:46 PM
Replies: 41
Views: 4,246
Posted By Prisoner
mustahil la tido dalam kereta keadaan macam tu...

mustahil la tido dalam kereta keadaan macam tu kut yer lepas projek pun..
bukan kat bilik..
Forum: Santai, Others 10-08-2014, 10:44 AM
Replies: 23
Views: 1,585
Posted By Prisoner
aku tak sanggup pakai ni pergi sekolah..

aku tak sanggup pakai ni pergi sekolah..
Forum: Gossip, Celebrities 09-08-2014, 03:33 PM
Replies: 18
Views: 2,310
Posted By Prisoner
Jepun style sakit gigi.. Malaysia style pancut...

Jepun style sakit gigi.. Malaysia style pancut muka..
Forum: News, Current Issues, Rumours 09-08-2014, 03:30 PM
Replies: 15
Views: 1,381
Posted By Prisoner
81 dah ke umur dia... Perghh..

81 dah ke umur dia... Perghh..
Forum: News, Current Issues, Rumours 08-08-2014, 07:48 PM
Replies: 21
Views: 1,052
Posted By Prisoner
dengar dalam radio tadi.. duit tu jumpa dalam...

dengar dalam radio tadi.. duit tu jumpa dalam safe box..
nak rembat pun tak selamat..
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 08-08-2014, 07:44 PM
Replies: 24
Views: 1,393
Posted By Prisoner
ntah papa ntah.. satu2 di upgrade.. ...

ntah papa ntah..

satu2 di upgrade..

yang penting harga sentiasa boleh maintain.. setiap kali harga nak jatuh.. akan release yang baru..

upgrade skit jer pun bagus dari yang sebelumnya.....
Showing results 1 to 25 of 467

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 11:21 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE