Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,484
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,514
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,874
More...
Showing results 1 to 25 of 474
Search took 0.19 seconds.
Search: Posts Made By: rosdi80
The search index was updated 17 minutes ago.
Forum: Forex Trading Styles 14-04-2014, 11:24 AM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
Karkos bukan belajar tentang Money management. ...

Karkos bukan belajar tentang Money management.

Karkos belajar MM = Mencari Mangsa.
Forum: Forex Trading Styles 13-04-2014, 09:45 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
Ebook karkos kalau bagi beri pun takde guna. ...

Ebook karkos kalau bagi beri pun takde guna.

Onwer sendiri trade asyik MC ni hati nak buat ebook dan jual dengan harga mahal2..

Ebook yg duk ada sekarang dalam pasaran forex boleh semua org...
Forum: Forex Trading Styles 13-04-2014, 08:32 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
Nampak gaya macam tu lerr....

Nampak gaya macam tu lerr....
Forum: Forex Trading Styles 13-04-2014, 07:44 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
Tu la pasal... Karkoz sendiri trade masuk...

Tu la pasal... Karkoz sendiri trade masuk longkang nak caj mahal2.

Sekarang depo 100usd pula di broker mocaz, dah makin kurang nilai depo. Hari tu $500 dibroker ironfx.

Terbaru nak buat ebook...
Forum: Forex Trading Styles 13-04-2014, 07:32 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
Orang yang support dan beri komen v+ semuanya...

Orang yang support dan beri komen v+ semuanya geng2 karkos.

Orang yg beri teguran atau komen -v semua dah kena BLOCK oleh KARKOS.

Hancur dunia forex gara2 karkos buat teknik2 baru tapi semua ke...
Forum: Forex Trading Styles 13-04-2014, 07:13 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
Baca sini bos: To view links or images in this...

Baca sini bos: To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Forum: Forex Trading Styles 12-04-2014, 04:52 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
Semua tu kelentong karkos nak cari mangsa baru...

Semua tu kelentong karkos nak cari mangsa baru jerr...

Karkos bukan tahu trade forex....:eek::eek:
Forum: Forex Trading Styles 12-04-2014, 04:51 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
Nak lihat sambungan drama seterusnya kena tunggu...

Nak lihat sambungan drama seterusnya kena tunggu ABG Kassim Hensem bongkarkan lagi tentang karkos ni....:D
Forum: Forex Trading Styles 12-04-2014, 03:00 AM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
Karkos takkan tutup terus FB. Sbb tutup 2-3...

Karkos takkan tutup terus FB.

Sbb tutup 2-3 hari lepas nak suruh org lupa tentang dikantoikan oleh cik Rubiefx.:))

Silap2 cik Rubie fx dah kena block dengan Karkos....

Karkos dah MC puluh2...
Forum: Forex Trading Styles 07-04-2014, 10:03 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
Kalau bro gelak kat situ mesti semua yg ada...

Kalau bro gelak kat situ mesti semua yg ada tergelak...:))
Forum: Forex Trading Styles 07-04-2014, 10:02 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
Kabel kuat takper jangan orang kuat...

Kabel kuat takper jangan orang kuat karkos...:eek::eek:

Orang kuat karkos ramai duk komen positif jerr di fb karkos.
Forum: Forex Trading Styles 07-04-2014, 10:01 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
Memang tak ada komen negatif di wall karkos,...

Memang tak ada komen negatif di wall karkos, karkos sapu bersih semua yg komen negatif dengan block dr akaunnya.

Cuba tanya cik Rubie, boleh komen lagi atau tak di wall karkos.

Karkos ni jenis...
Forum: Forex Trading Styles 07-04-2014, 08:33 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
menarik sokmo kalau abe kassem keluarkan cerita...

menarik sokmo kalau abe kassem keluarkan cerita karkos.....:eek::eek:
Forum: Forex Trading Styles 07-04-2014, 06:34 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
:D kalau signal dia 70% win takkan 2 akaun Karkos...

:D kalau signal dia 70% win takkan 2 akaun Karkos MC Puluh Ribu.
Forum: Forex Trading Styles 07-04-2014, 06:27 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
semua mangsa orang baru nak kenal forex... ...

semua mangsa orang baru nak kenal forex...

Teruja dgn popit yg karkos tunjuk....

$10k jadi $300k - Tapi kena sekat oleh maybank...:eek::eek:
Forum: Forex Trading Styles 07-04-2014, 06:10 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
Mesti aktif balik FB karkos.... Macam mana...

Mesti aktif balik FB karkos....

Macam mana nak dapat mangsa baru kalau tak aktif FB.

Sbb deactived akaun fb kantoi dgn cik rubie..:)):))
Forum: Forex Trading Styles 07-04-2014, 05:59 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
Dah lama tak masuk thread ni... Makin...

Dah lama tak masuk thread ni...

Makin menjadi2 pula karkos ni...

Orang komen/tegur difb terus kena block..

FB karkos kejap bleh masuk kejap tak boleh masuk..

Tapi masih ramai yg percaya...
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 06-04-2014, 09:14 PM
Replies: 1,357
Views: 34,797
Posted By rosdi80
Pm best price utk bateri Lenovo A850 2250mah.

Pm best price utk bateri Lenovo A850 2250mah.
Forum: Forex Brokers 05-04-2014, 08:41 PM
Replies: 675
Views: 22,238
Posted By rosdi80
Testimoni guna excards: :) Memang pantas dan...

Testimoni guna excards:

:) Memang pantas dan terbaik. Depo dan withdrawal tak sampai 1 jam dengan IB yg exness.
Forum: Scam / Not Paying Programs 12-03-2014, 05:51 PM
Replies: 6
Views: 956
Posted By rosdi80
Report here: To view links or images in this...

Report here:

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater....
Forum: Scam / Not Paying Programs 12-03-2014, 05:36 PM
Replies: 10
Views: 1,433
Posted By rosdi80
Program2 mcm ni tak payah nak join. Admin program...

Program2 mcm ni tak payah nak join. Admin program yg kaya raya dan makan duit ahli.

Tutup web program lama, buat program baru...

Kasi repot kepada BNM,SC ramai masa geng2 mcm ni buat web...
Forum: Forex Trading Styles 10-03-2014, 07:51 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
To view links or images in this forum your post...

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. (To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have...
Forum: Forex Trading Styles 10-03-2014, 01:45 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
memang makin menjadi post tentang...

memang makin menjadi post tentang JACKPOT>>>>
Forum: Forex Trading Styles 10-03-2014, 01:14 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
Kalau yg boleh masuk fb karkez makin menjadi2...

Kalau yg boleh masuk fb karkez makin menjadi2 karkez dan sekarang dah buat website untuk mangsa Indonesia pula...

Tak basi lagi.......
Forum: Forex Trading Styles 09-03-2014, 06:43 PM
Replies: 4,663
Views: 294,883
Posted By rosdi80
:eek::eek: Mcam ni punya ayat baik punyooooo....

:eek::eek: Mcam ni punya ayat baik punyooooo....
Showing results 1 to 25 of 474

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:57 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE