Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,672
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,737
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,284
More...
Showing results 1 to 25 of 327
Search took 0.21 seconds.
Search: Posts Made By: niedzal
The search index was updated 9 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours 11-12-2014, 10:52 AM
Replies: 64
Views: 7,474
Posted By niedzal
tersilap isi minyak ron 95 kot ni..

tersilap isi minyak ron 95 kot ni..
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-11-2014, 07:12 AM
Replies: 90
Views: 1,771
Posted By niedzal
ye.. semua salah cikgu. Lambat sikit dah dikira...

ye.. semua salah cikgu. Lambat sikit dah dikira tak integeriti
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-11-2014, 11:04 AM
Replies: 71
Views: 3,850
Posted By niedzal
Kes ni mungkin berlaku setelah tamat waktu...

Kes ni mungkin berlaku setelah tamat waktu pembelajaran bg pra sekolah dan PPKI berbeza dengan aliran perdana yg tamat pada pukul 1.00 ptg. Biasanya Pembantu PPKI akan menemani kanak2 PPKI ni...
Forum: Info, Debate 02-11-2014, 06:48 PM
Replies: 130
Views: 5,720
Posted By niedzal
masalah ni sama dengan aku.. line 4mbps asyik...

masalah ni sama dengan aku.. line 4mbps asyik terputus2 je. komplen pun dah suda.. tapi bila teknikal datang line okey plak. bila takde memanjang je terputus2. dah la terputus2, lembap plak tu. naik...
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-10-2014, 11:46 AM
Replies: 114
Views: 7,087
Posted By niedzal
kite je yg beriya dok maki... tp apa tindakan yg...

kite je yg beriya dok maki... tp apa tindakan yg dikenakan. Zero... sbb tu warga singapura ni ikut sedap kepala dia je. Sbb dia tau kelemahan gomen malaysia.
Forum: News, Current Issues, Rumours 07-10-2014, 06:35 PM
Replies: 17
Views: 955
Posted By niedzal
habis hutan klu digali sana sini..

habis hutan klu digali sana sini..
Forum: Info, Debate 07-10-2014, 09:40 AM
Replies: 10
Views: 890
Posted By niedzal
tapi samsung tetap mjadi pilihan..

tapi samsung tetap mjadi pilihan..
Forum: Automotive 01-10-2014, 11:47 AM
Replies: 201
Views: 17,070
Posted By niedzal
keta ni guna enjin campro juga ke... bukan ke...

keta ni guna enjin campro juga ke...
bukan ke campro cfe/cps dah ada baru plak ke vvt.
baca tak nampak plak perkataan campro.. yg ada kata guna enjin vvt.
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-09-2014, 04:55 PM
Replies: 20
Views: 1,156
Posted By niedzal
Kerajaan cuma bg GST je kat kite semua..

Kerajaan cuma bg GST je kat kite semua..
Forum: Travel, Vacation, Tour, Adventure 23-09-2014, 12:51 PM
Replies: 58
Views: 9,748
Posted By niedzal
Trip CBL ni Nak buat pd 28-30 November 2014.....

Trip CBL ni Nak buat pd 28-30 November 2014.. Amacam mau pollow ka.
Pm aku klu berminat aktiviti meneroka alam semulajadi...

P/s: MOD ni bukan iklan ye ni bgtau info pd rakan CG yg minat je.
Forum: Travel, Vacation, Tour, Adventure 23-09-2014, 12:01 PM
Replies: 58
Views: 9,748
Posted By niedzal
sape nak pollow aku g hiking jom kita jelajah...

sape nak pollow aku g hiking jom kita jelajah chemerong-berembun-lansir.
Forum: News, Current Issues, Rumours 11-07-2014, 05:04 PM
Replies: 20
Views: 1,091
Posted By niedzal
kalau malaysia jgn harap.. dah dipanggil menteri...

kalau malaysia jgn harap.. dah dipanggil menteri lembu pun buat tak tau je. kebanyakkan menteri2 kat malaysia ni mmg takde maruah.. nilai murni pun takde kannnnn abg bung
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-02-2014, 10:10 AM
Replies: 63
Views: 3,808
Posted By niedzal
benda dah nak jadi.. nak wat camne. tapi.. ...

benda dah nak jadi.. nak wat camne. tapi..

1) Kes tinggal anak dalam keta bukan perkara baru, dah jadi kebiasaan. Tapi pada aku sepatutnya pihak hospital sediakan tempat untuk kanak2 yg tak boleh...
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-02-2014, 09:55 AM
Replies: 71
Views: 3,470
Posted By niedzal
keturunan saudagar minyak arab la ni...

keturunan saudagar minyak arab la ni...
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-01-2014, 10:19 AM
Replies: 43
Views: 2,111
Posted By niedzal
zakat mcm tak berfungsi je... patut la member aku...

zakat mcm tak berfungsi je... patut la member aku pun bhenti keje kat zakat. byk karenah birokrasi katanya.
Forum: News, Current Issues, Rumours 21-12-2013, 06:23 PM
Replies: 61
Views: 4,315
Posted By niedzal
negara berpendapatan tinggi bermaksud semua harga...

negara berpendapatan tinggi bermaksud semua harga barang mahal2.. mana ada murah2 lg. So klu taknak negara berpendapatan tinggi boleh blah gi bangladesh sana...
Forum: News, Current Issues, Rumours 13-12-2013, 09:45 AM
Replies: 168
Views: 7,287
Posted By niedzal
aku menci proton.. sbb proton la harga keta...

aku menci proton.. sbb proton la harga keta import yg lain jd mahal. lg aku menci bila harga keta proton ni dijual lebih mahal dr keta proton yg dipasarkan di luar negara. ini semua kerajaan...
Forum: News, Current Issues, Rumours 03-12-2013, 12:17 AM
Replies: 429
Views: 17,904
Posted By niedzal
dalam kontrak gomen ni harga rm1 billion ni...

dalam kontrak gomen ni harga rm1 billion ni termasuk skali dgn kos selengara, jaminan selepas jualan dan masuk poket sikit.

Logik ke guna wang rakyat rm1 billion hanya untuk org bisu dan pekak je....
Forum: News, Current Issues, Rumours 27-11-2013, 10:24 AM
Replies: 118
Views: 11,530
Posted By niedzal
sendiri buat.. sendiri rela last2.. sendiri...

sendiri buat.. sendiri rela
last2.. sendiri juga mau kasi bersih nama
Apa daaa.. bo.doh piang gak.

paling best.. mak bapak pun sabit kena sekali. padahal makbapak antar ko g belajo. tp ko plak...
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-11-2013, 10:32 AM
Replies: 133
Views: 4,815
Posted By niedzal
guna lift secondhand..

guna lift secondhand..
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 21-11-2013, 06:42 PM
Replies: 271
Views: 16,691
Posted By niedzal
macam-macam hal.. so, jadikan la benda ni sebagai...

macam-macam hal.. so, jadikan la benda ni sebagai satu pengajaran. Nak bersosial boleh.. tp biar berpada2. nasib la zaman aku kenal wife aku dulu takde benda2 macam2 ni.
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-11-2013, 10:51 AM
Replies: 25
Views: 2,118
Posted By niedzal
tp masih ada lg kaki ampu, kaki bodek yg turut...

tp masih ada lg kaki ampu, kaki bodek yg turut menghalalkan apa yg dilakukan oleh PM yg kurang cerdik ni. Susah juga klu dpt bini terlebih act...
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-11-2013, 05:04 PM
Replies: 527
Views: 16,717
Posted By niedzal
Sistem pusing-pusing balik situ (SPPBS)... ...

Sistem pusing-pusing balik situ (SPPBS)...

anak tak hafal sifir... cikgu gak yg kene
anak tak pandai baca.. cikgu yg tak ajar
anak tak pandai kat sekolah ... cikgu malas ngajar

korang antar...
Forum: Love, Relationships 30-10-2013, 12:19 AM
Replies: 313
Views: 10,230
Posted By niedzal
nasihat aku elok PUTUS je la. 1) TT tak sesuai...

nasihat aku elok PUTUS je la.
1) TT tak sesuai pon dgn lelaki mcm itu. Dengarlah kata hati.
2) Masa depan tak siapa pun yg tahu. Jd berdirilah di bumi yang nyata. Jadikan kisah2 hidup org lain tu...
Forum: News, Current Issues, Rumours 01-10-2013, 10:22 AM
Replies: 151
Views: 4,713
Posted By niedzal
dia ni memang betul2 bodddddooooh la....

dia ni memang betul2 bodddddooooh la....
Showing results 1 to 25 of 327

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:19 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE