Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,531
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,677
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,226
More...
Showing results 1 to 25 of 489
Search took 0.22 seconds.
Search: Posts Made By: zmtuah
The search index was updated 13 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 09:15 AM
Replies: 12
Views: 512
Posted By zmtuah
Aim kena tukar modus operasi..buat dalam kawasan...

Aim kena tukar modus operasi..buat dalam kawasan balai polis plak
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 09:05 AM
Replies: 16
Views: 780
Posted By zmtuah
Depan uitm machang pun banjir

Depan uitm machang pun banjir
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 09:03 AM
Replies: 89
Views: 3,369
Posted By zmtuah
Hehe....apa kata bubarkan sekolah terus...suruh...

Hehe....apa kata bubarkan sekolah terus...suruh je bebudak niaga dari kecik
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 09:00 AM
Replies: 22
Views: 1,441
Posted By zmtuah
Ada le nanti yang pasang pukat

Ada le nanti yang pasang pukat
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 01:54 AM
Replies: 27
Views: 1,021
Posted By zmtuah
ada komisen boleh ler buat

ada komisen boleh ler buat
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 01:52 AM
Replies: 10
Views: 1,175
Posted By zmtuah
nak buat strategi latihan utk menyerang white...

nak buat strategi latihan utk menyerang white house kot
Forum: Forex Brokers Today, 01:49 AM
Replies: 22,974
Views: 930,666
Posted By zmtuah
harap2 popit selalu:)cgrock

harap2 popit selalu:)cgrock
Forum: Forex Brokers Today, 01:48 AM
Replies: 22,974
Views: 930,666
Posted By zmtuah
kalau takde matawang kena beralih ke gold...

kalau takde matawang kena beralih ke gold plak:)cgrock
Forum: Forex Brokers 16-12-2014, 09:49 PM
Replies: 22,974
Views: 930,666
Posted By zmtuah
Nak tanya sikit...ekonomi makin teruk...banyak...

Nak tanya sikit...ekonomi makin teruk...banyak negara macam nak bangkrup...boleh ke idup ngan forex?
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-12-2014, 09:47 PM
Replies: 47
Views: 2,865
Posted By zmtuah
Bapa dia tak neman dia gi tandas ker...dibiorkan...

Bapa dia tak neman dia gi tandas ker...dibiorkan aje budak tu gi sengsorang...
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-12-2014, 09:42 PM
Replies: 16
Views: 2,365
Posted By zmtuah
Mati barang melambung...kalau harga rumah turun...

Mati barang melambung...kalau harga rumah turun boleh ler beli
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-12-2014, 09:39 PM
Replies: 15
Views: 2,038
Posted By zmtuah
Menakutkan..kena pindah rumah,karang berhantu

Menakutkan..kena pindah rumah,karang berhantu
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-12-2014, 09:36 PM
Replies: 64
Views: 7,360
Posted By zmtuah
Sesak..penuh ngan rakyat asing

Sesak..penuh ngan rakyat asing
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-12-2014, 09:33 PM
Replies: 19
Views: 2,163
Posted By zmtuah
Mesti pegawai penjara dah kena ugut kat luar ni

Mesti pegawai penjara dah kena ugut kat luar ni
Forum: Forex Brokers 16-12-2014, 09:26 PM
Replies: 22,974
Views: 930,666
Posted By zmtuah
Usd dah gerak..tinggal audusd je belum tp..nak...

Usd dah gerak..tinggal audusd je belum tp..nak kemana ler diorg ni
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-12-2014, 09:19 PM
Replies: 47
Views: 2,398
Posted By zmtuah
Orang tanya bila nak kawin,jawab kata pbb tak...

Orang tanya bila nak kawin,jawab kata pbb tak bagi..tak produktif
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-12-2014, 12:30 PM
Replies: 8
Views: 1,147
Posted By zmtuah
wow..macam mana nak beli?

wow..macam mana nak beli?
Forum: Forex Brokers 16-12-2014, 12:26 PM
Replies: 22,974
Views: 930,666
Posted By zmtuah
geng jpy ada gerak2...usd belum mau gerak

geng jpy ada gerak2...usd belum mau gerak
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-12-2014, 12:22 PM
Replies: 14
Views: 1,479
Posted By zmtuah
kasta tinggi apa sumbangan?

kasta tinggi apa sumbangan?
Forum: Gossip, Celebrities 16-12-2014, 08:35 AM
Replies: 57
Views: 3,676
Posted By zmtuah
Patut nye minum kat luar rumah je

Patut nye minum kat luar rumah je
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-12-2014, 12:54 AM
Replies: 97
Views: 6,376
Posted By zmtuah
lepas ni ramai ler kena saman terutama di...

lepas ni ramai ler kena saman terutama di pertandingan memancing
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-12-2014, 04:17 PM
Replies: 10
Views: 1,110
Posted By zmtuah
mesin berat sangat kot....takdak rezeki,cuba lagi

mesin berat sangat kot....takdak rezeki,cuba lagi
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 15-12-2014, 01:55 PM
Replies: 10
Views: 339
Posted By zmtuah
Amboi mahalnya......

Amboi mahalnya......
Forum: Santai, Others 15-12-2014, 12:04 PM
Replies: 44
Views: 1,919
Posted By zmtuah
Jual dalam rm je...

Jual dalam rm je...
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-12-2014, 11:10 AM
Replies: 44
Views: 3,102
Posted By zmtuah
Masalah pada mind set...mungkin salesman beria2...

Masalah pada mind set...mungkin salesman beria2 cerita kena ada transponder
Showing results 1 to 25 of 489

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:33 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE