Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,382
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,106
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,266
More...
Showing results 1 to 25 of 456
Search took 0.25 seconds.
Search: Posts Made By: nwa
The search index was updated 15 minutes ago.
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 23-10-2014, 02:04 PM
Replies: 118
Views: 5,753
Posted By nwa
ce cite sket apa yg bro buat...ada kaitan dgn...

ce cite sket apa yg bro buat...ada kaitan dgn siggy bro ka?
Forum: Gossip, Celebrities 22-10-2014, 03:03 PM
Replies: 30
Views: 1,914
Posted By nwa
Yang cakap dah bosan...muka sama..etc ni la yang...

Yang cakap dah bosan...muka sama..etc ni la yang akan tengok gak nanti...kahkahkah
Forum: Gossip, Celebrities 22-10-2014, 03:02 PM
Replies: 30
Views: 1,914
Posted By nwa
Abes tu nak letak sape lagi?

Abes tu nak letak sape lagi?
Forum: News, Current Issues, Rumours 21-10-2014, 01:10 PM
Replies: 79
Views: 4,146
Posted By nwa
Benda remeh temeh macam ni laaaa yg suka sgt...

Benda remeh temeh macam ni laaaa yg suka sgt didebatkan...

Remeh!!
Forum: Automotive 18-10-2014, 08:32 AM
Replies: 344
Views: 25,989
Posted By nwa
laaa keta power2 pun bawak g meshid je kewwwww??

laaa keta power2 pun bawak g meshid je kewwwww??
Forum: Automotive 18-10-2014, 08:31 AM
Replies: 344
Views: 25,989
Posted By nwa
sama la...aku ada Ferrari

sama la...aku ada Ferrari
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 16-10-2014, 01:54 PM
Replies: 4,287
Views: 363,087
Posted By nwa
hehe...yg cashback dh dpt tu mmg la xde...

hehe...yg cashback dh dpt tu mmg la xde masalah...kalo yg xdpt tu cane?hehehhe


and kalo dh dpt cashback tu pastu masuk lagi dan lagi...haa tunggu la turnn ko xdpt nanti:)):))
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 16-10-2014, 01:53 PM
Replies: 4,287
Views: 363,087
Posted By nwa
tu pun kalo dapat la...

tu pun kalo dapat la cashbacknyerrr.....:eek::eek::eek:
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 16-10-2014, 12:02 PM
Replies: 4,287
Views: 363,087
Posted By nwa
Mula2 kau dapt la cashback pe sume tu...lama2...

Mula2 kau dapt la cashback pe sume tu...lama2 nanti siap la ko..haha

benda money game ni dia tukar trick je,tapi org kita ni tamak n cepat terpengaruh...bagi hujah kuat sket trus terjebak...lagi...
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 16-10-2014, 12:00 PM
Replies: 4,287
Views: 363,087
Posted By nwa
Kenapalah takde lagi yang nampak emas emas ni...

Kenapalah takde lagi yang nampak emas emas ni sume money game je....sedih aku tgk...
Forum: News, Current Issues, Rumours 10-10-2014, 08:21 AM
Replies: 233
Views: 8,558
Posted By nwa
kebanyakan yg ignore ni selalunya pempuan dan...

kebanyakan yg ignore ni selalunya pempuan dan gemok
Forum: Santai, Others 07-10-2014, 10:38 AM
Replies: 78
Views: 3,944
Posted By nwa
SO kena salahkan dua2 la...bukan salahkan kedai...

SO kena salahkan dua2 la...bukan salahkan kedai je:mad::mad:
Forum: Santai, Others 30-09-2014, 01:10 PM
Replies: 78
Views: 3,944
Posted By nwa
kahakahkah...******* punya komen ni...dah diri...

kahakahkah...******* punya komen ni...dah diri sendiri *******,nak salahkan kedai pulak...lain la kedai tu paksa suruh buat
Forum: Info, Debate 30-09-2014, 01:09 PM
Replies: 61
Share/Info : ATM Mesin dalam bahaya
Views: 2,929
Posted By nwa
kahkahkah...ni lah komen paling merapu dan takde...

kahkahkah...ni lah komen paling merapu dan takde kena mengena aku baca arini
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 09-09-2014, 10:02 AM
Replies: 893
Views: 72,777
Posted By nwa
Redmi note boleh install apps cimbclicks and...

Redmi note boleh install apps cimbclicks and maybank2u yang baru tu tak?astro on the go boleh tengok taj??
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 08-09-2014, 01:16 AM
Replies: 45
Views: 1,748
Posted By nwa
Ori x ni....???

Ori x ni....???
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 04-09-2014, 04:12 PM
Replies: 893
Views: 72,777
Posted By nwa
Beli kat mana bro???nak jugakkk

Beli kat mana bro???nak jugakkk
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 04-09-2014, 04:10 PM
Replies: 893
Views: 72,777
Posted By nwa
Sape ada nak jual redmi note bgtau aku...aku nak...

Sape ada nak jual redmi note bgtau aku...aku nak beli ni...nak yg baru,bukan 2nd
Forum: News, Current Issues, Rumours 02-09-2014, 03:41 PM
Replies: 132
Views: 9,498
Posted By nwa
alaaahai...jangan la naive sangat...antar ubat...

alaaahai...jangan la naive sangat...antar ubat kat pintu bilik tak boleh ke??
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 29-08-2014, 12:18 PM
Replies: 893
Views: 72,777
Posted By nwa
sape ada pakai redmi note?ok tak hp ni ?besar dia...

sape ada pakai redmi note?ok tak hp ni ?besar dia amcam galaxy s ke
Forum: Liverpool 22-08-2014, 02:35 PM
Replies: 26,017
Views: 829,738
Posted By nwa
lambert? oh plis laaa...

lambert?

oh plis laaa...
Forum: News, Current Issues, Rumours 22-08-2014, 02:34 PM
Replies: 51
Views: 3,085
Posted By nwa
yang jatuh tu tak ikut SOP la...tak baca berita ke

yang jatuh tu tak ikut SOP la...tak baca berita ke
Forum: News, Current Issues, Rumours 22-08-2014, 02:33 PM
Replies: 51
Views: 3,085
Posted By nwa
haha biasa la bro...drang ni kan suka...

haha biasa la bro...drang ni kan suka mengomen...biarkan laaa...aku gelak je baca
Forum: Santai, Others 20-08-2014, 03:24 PM
Replies: 188
Views: 7,221
Posted By nwa
kalo dah keturunan pemalas tu memang...

kalo dah keturunan pemalas tu memang pemalas...tak kira la dia cikgu ke sape ke..ustaz yang pemalas pun ada kalo dah dia memang jenis pemalas!!
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 18-08-2014, 08:55 AM
Replies: 12
Views: 596
Posted By nwa
solddddd!!!

solddddd!!!
Showing results 1 to 25 of 456

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 09:25 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE