Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 17,846
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 17,577
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 51,537
More...
Showing results 1 to 25 of 472
Search took 0.20 seconds.
Search: Posts Made By: rosdi80
The search index was updated 34 seconds ago.
Forum: Forex Expert Advisors 25-11-2015, 03:54 AM
Replies: 279
Views: 29,727
Posted By rosdi80
baru nak test tapi suruh minta dengan owner untuk...

baru nak test tapi suruh minta dengan owner untuk aktifkan ea...

apa serial number untuk aktifkan ea ni?
Forum: Forex e-Market 24-09-2015, 11:00 AM
Replies: 11
Views: 1,566
Posted By rosdi80
Forbidden You don't have permission to...

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

website dah tak boleh buka daaaa......
Forum: Forex Indicators 24-09-2015, 10:47 AM
Replies: 4
Views: 838
Posted By rosdi80
Full Version? Guna di TF?

Full Version? Guna di TF?
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 29-08-2015, 01:35 AM
Replies: 97
Views: 4,121
Posted By rosdi80
takdop testi yg dah guna ke?

takdop testi yg dah guna ke?
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 27-08-2015, 02:36 PM
Replies: 2,041
Views: 103,155
Posted By rosdi80
bos buka thread tahun 2011, semua filehost 2011...

bos buka thread tahun 2011, semua filehost 2011 ada yg dah melingkup,ada yg tak bayar ahli yg promote link.

Sekarang ni ada update filehost terbaru utk tahun 2015?

Cuba pm harga bos.
Forum: Forex Trading Styles 26-08-2015, 09:53 AM
Replies: 4,983
Views: 437,400
Posted By rosdi80
Nampaknya kes baru makin panas di fb.... ...

Nampaknya kes baru makin panas di fb....

Rm340k katanya exness block duit dia...

Tunggu dan lihat apa tindakan IB2 exness.....

Entah betul entah tidak....
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 04-08-2015, 08:16 PM
Replies: 252
Views: 13,170
Posted By rosdi80
Salam apa beza produk ni dgn [WTS] Premium...

Salam apa beza produk ni dgn
[WTS] Premium ~Download Service~ (No Expiry) (Torrent Seedbox Double 2x)
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 14-03-2015, 09:45 PM
Replies: 18
Views: 1,473
Posted By rosdi80
setahu aku coaching dengan rash rm470 kalau tak...

setahu aku coaching dengan rash rm470 kalau tak silap....
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 13-01-2015, 11:19 AM
Replies: 357
Views: 15,101
Posted By rosdi80
pm detail tuan

pm detail tuan
Forum: General Stuff & Products 03-01-2015, 11:28 PM
Replies: 147
Views: 6,022
Posted By rosdi80
pm detail pakej 4gb dan 9gb TT...... TQ..

pm detail pakej 4gb dan 9gb TT......
TQ..
Forum: Forex e-Market 09-12-2014, 05:16 PM
Replies: 90
Views: 4,530
Posted By rosdi80
Pm ambe bos.....

Pm ambe bos.....
Forum: Forex e-Market 09-12-2014, 05:06 PM
Replies: 251
Views: 21,588
Posted By rosdi80
Macam best jerr.... Dah berapa lama bos...

Macam best jerr....

Dah berapa lama bos guna indicator untuk trade?

Kalau boleh beri nama indi tu, boleh tgk review keberkesanan indi tu.

Banyak indi ni repaint,lagging arrow signal dan ada...
Forum: Forex Brokers 14-10-2014, 02:39 AM
Replies: 10,948
Views: 499,563
Posted By rosdi80
ada IB Malaysia? Mudah nak berurusan kalau ada...

ada IB Malaysia? Mudah nak berurusan kalau ada...
Forum: HYIP 15-09-2014, 01:50 PM
Replies: 7,557
Views: 432,260
Posted By rosdi80
:eek::eek::eek: bukan kayuh nak lari ke?:)):))

:eek::eek::eek: bukan kayuh nak lari ke?:)):))
Forum: HYIP 04-09-2014, 06:06 PM
Replies: 7,557
Views: 432,260
Posted By rosdi80
To view links or images in this forum your post...

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

Kayuh2.... layan sajer....:eek::eek::eek::eek:
Forum: HYIP 03-09-2014, 11:47 PM
Replies: 7,557
Views: 432,260
Posted By rosdi80
:eek::eek: Agak boleh percaya dengan kenyataan di...

:eek::eek: Agak boleh percaya dengan kenyataan di FB fadino ni?

Buat program pun jenis Forex bertopengkan HYIP, sampai masa cabut lari....:D

Semua nak lepas tangan jer...

:eek::eek: Aku tak...
Forum: HYIP 03-09-2014, 09:09 PM
Replies: 7,557
Views: 432,260
Posted By rosdi80
To view links or images in this forum your post...

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Forum: HYIP 03-09-2014, 09:08 PM
Replies: 7,557
Views: 432,260
Posted By rosdi80
To view links or images in this forum your post...

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Forum: HYIP 03-09-2014, 09:06 PM
Replies: 7,557
Views: 432,260
Posted By rosdi80
To view links or images in this forum your post...

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Forum: HYIP 03-09-2014, 09:05 PM
Replies: 7,557
Views: 432,260
Posted By rosdi80
Suruh repot polis.... Ni sorang dah buat...

Suruh repot polis....

Ni sorang dah buat repot...

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this...
Forum: HYIP 02-09-2014, 08:49 PM
Replies: 7,557
Views: 432,260
Posted By rosdi80
Perintis aponyo.... Kalau KARKOS yg jadi...

Perintis aponyo....

Kalau KARKOS yg jadi TUKANG PENGAJAR.....:eek::eek:

Ada yg tak kenal KARKOS KE?:))
Forum: HYIP 02-09-2014, 08:43 PM
Replies: 7,557
Views: 432,260
Posted By rosdi80
Geng2 "DATO" dah mula packing pakaian...

Geng2 "DATO" dah mula packing pakaian dohh.....:)):))
Forum: HYIP 02-09-2014, 08:42 PM
Replies: 7,557
Views: 432,260
Posted By rosdi80
[QUOTE=p0lg;20599687]:">:"> berdebar plak rasanya...

[QUOTE=p0lg;20599687]:">:"> berdebar plak rasanya bila tengok org dah mula tampal poster report polis tu semua :eek: hari yang dinanti makin tiba :)paid habis la depa, ceq dah lama pendam geram...
Forum: HYIP 02-09-2014, 08:31 PM
Replies: 7,557
Views: 432,260
Posted By rosdi80
kalau legal oleh BNM... Kenapa BNM tak...

kalau legal oleh BNM...

Kenapa BNM tak melabur dalam GWG boleh untong 120% setahun..:))

Boleh dapat Aventador lagi...:eek:

:eek::eek:
Forum: HYIP 31-08-2014, 08:29 PM
Replies: 7,557
Views: 432,260
Posted By rosdi80
:eek::eek: sekarang dah ramai duk cari pembeli...

:eek::eek: sekarang dah ramai duk cari pembeli ewallet...

Post dalam group GWG kena delete dengan Owner Group GWG...:eek:

Dah sampai masa nak bungkus jerr....:)):))
Showing results 1 to 25 of 472

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:50 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE