Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 17,793
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 17,559
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 51,437
More...
Showing results 1 to 25 of 322
Search took 0.20 seconds.
Search: Posts Made By: IjanSmart
The search index was updated 7 minutes ago.
Forum: Official News, Current Issues 10-06-2016, 08:30 PM
Replies: 41
Views: 2,119
Posted By IjanSmart
Menaik taraf SRJK bersama semangat satu...

Menaik taraf SRJK bersama semangat satu Malaysianya..Maka mereka semakin naik tocang..
Forum: Official News, Current Issues 20-04-2016, 09:40 AM
Replies: 95
Views: 9,386
Posted By IjanSmart
Tq..for info..cuma .takut kita yang tak berani...

Tq..for info..cuma .takut kita yang tak berani ambik resiko..
Forum: Official News, Current Issues 20-04-2016, 08:15 AM
Replies: 95
Views: 9,386
Posted By IjanSmart
Ada tak..rawatan awal yang kita dapat buat..hisap...

Ada tak..rawatan awal yang kita dapat buat..hisap bisa dengan mulut ke?
Bahaya tak utk si penghisap..
Forum: Koperasi registered under Suruhanjaya Koperasi Malaysia 01-04-2016, 08:13 AM
Replies: 63
Views: 11,587
Posted By IjanSmart
Apahal Koperasi KOPRAHA sekarang.Koprrasi yang...

Apahal Koperasi KOPRAHA sekarang.Koprrasi yang berlindung dengan SKM..menumpang nama ulama Tuan Guru Harun Din sebagai penasihat..
Forum: Services Offered 17-03-2016, 01:01 PM
Replies: 6
Views: 428
Posted By IjanSmart
Saya nak tambah like fb page...pm harga

Saya nak tambah like fb page...pm harga
Forum: Services Offered 17-03-2016, 01:01 PM
Replies: 1
Views: 390
Posted By IjanSmart
Saya nak tambah like fb page...pm harga

Saya nak tambah like fb page...pm harga
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 17-03-2016, 12:59 PM
Replies: 12
Views: 2,207
Posted By IjanSmart
Saya nak tambah like fb page...pm harga

Saya nak tambah like fb page...pm harga
Forum: Services Offered 17-03-2016, 12:59 PM
Replies: 34
Views: 1,633
Posted By IjanSmart
Saya nak tambah like fb page...pm harga

Saya nak tambah like fb page...pm harga
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 17-03-2016, 12:58 PM
Replies: 17
Views: 1,260
Posted By IjanSmart
Saya nak tambah like fb page...pm harga

Saya nak tambah like fb page...pm harga
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 17-03-2016, 12:57 PM
Replies: 8
Views: 845
Posted By IjanSmart
Saya nak tambah like fb page...pm harga

Saya nak tambah like fb page...pm harga
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 17-03-2016, 12:56 PM
Replies: 389
Views: 20,289
Posted By IjanSmart
Saya nak tambah like fb page...pm harga

Saya nak tambah like fb page...pm harga
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 17-03-2016, 12:56 PM
Replies: 10
Views: 2,361
Posted By IjanSmart
Saya nak tambah like fb page...pm harga

Saya nak tambah like fb page...pm harga
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 14-03-2016, 07:07 AM
Replies: 2,066
Views: 94,361
Posted By IjanSmart
Pm saya harga utk like 5000 dan 10000

Pm saya harga utk like 5000 dan 10000
Forum: Saving Investments 21-02-2016, 05:00 AM
Replies: 1,722
Views: 237,107
Posted By IjanSmart
sape nak jual whatsapp saya 0132114177

sape nak jual whatsapp saya 0132114177
Forum: Automotive 23-12-2014, 05:53 PM
Replies: 12
Views: 1,183
Posted By IjanSmart
nak mudah... tebuk satu lubang kecil pada body...

nak mudah... tebuk satu lubang kecil pada body headlamp tu..
Forum: General Stuff & Products 01-11-2014, 08:43 AM
Replies: 139
Views: 6,327
Posted By IjanSmart
pm saya harga terbaik...

pm saya harga terbaik...
Forum: Official News, Current Issues 02-10-2014, 02:12 AM
Replies: 989
Views: 43,903
Posted By IjanSmart
cilaka kau naji

cilaka kau naji
Forum: Debate & Mature Discussion 10-09-2014, 08:10 AM
Replies: 16
Views: 1,214
Posted By IjanSmart
seronok tengok orang cina indonesia bercakap...

seronok tengok orang cina indonesia bercakap...
Forum: Debate & Mature Discussion 10-09-2014, 08:09 AM
Replies: 16
Views: 1,214
Posted By IjanSmart
sistem pendidikan malaysia...sistem racis

sistem pendidikan malaysia...sistem racis
Forum: Debate & Mature Discussion 15-08-2014, 06:10 PM
Replies: 9
Views: 1,119
Posted By IjanSmart
kaduk dah naik jujung...

kaduk dah naik jujung...
Forum: Automotive 14-08-2014, 05:14 PM
Replies: 5,922
Views: 288,983
Posted By IjanSmart
kereta persona aku.. empat2 power window dan...

kereta persona aku.. empat2 power window dan adjust cermin sisi tak boleh main/suisnya tak berfungsi..sebab apa ya..siapa pernah jadi..bagi pomen check semua fius pun tiada yang rosak..
Forum: Services Offered 13-08-2014, 02:46 PM
Replies: 930
Views: 39,471
Posted By IjanSmart
jimat elektrik..pm saya..

jimat elektrik..pm saya..
Forum: Santai, Others 02-08-2014, 08:04 AM
Replies: 15
Views: 748
Posted By IjanSmart
cakap tentang memburukkan kaum dan agama lain...

cakap tentang memburukkan kaum dan agama lain biasa aje di malaysia ni..termasuk memburukkan melayu dan agama Islam..cuma ustaz sarul tak bernasib baik..ada melayu **** tak fikir panjang pi upload...
Forum: Debate & Mature Discussion 01-08-2014, 08:55 PM
Replies: 9
Views: 1,032
Posted By IjanSmart
dia cakap kepada org Islam cara tertutup ..hantu...

dia cakap kepada org Islam cara tertutup ..hantu mana yg pi upload..ramai lagi org bukan Islam yang yg menghina Islam..tapi terlepas..simpati aku pada ustaz sarul..
Forum: Official News, Current Issues 31-07-2014, 10:01 PM
Replies: 112
Views: 5,334
Posted By IjanSmart
Dap dan Pap bukan ke kembar seiras..biasala kalau...

Dap dan Pap bukan ke kembar seiras..biasala kalau pandangan dap dan pap sama..
Showing results 1 to 25 of 322

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 03:17 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE