Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 10,717
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 11,943
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 36,295
More...
Showing results 1 to 25 of 491
Search took 0.27 seconds.
Search: Posts Made By: -pojie-
The search index was updated 1 minute ago.
Forum: Forex Brokers 28-08-2015, 01:14 PM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
Seminar Percuma Anjuran XM telah berjaya di...

Seminar Percuma Anjuran XM telah berjaya di anjurkan bertempat di Hotel Sheraton Imperial Kuala Lumpur pada 23 August 2015

Seramai 700 pelanggan XM menghadirkan diri ke seminar ini dan mendapat...
Forum: Forex Brokers 28-08-2015, 01:01 PM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
salam, contest pemenang di ambil...

salam,

contest pemenang di ambil berdasarkan jumlah equity paling byk.
Forum: Forex Brokers 19-08-2015, 12:57 PM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
ehhh ada pulak dia nie ...:eek::eek:

ehhh ada pulak dia nie ...:eek::eek:
Forum: Forex Brokers 19-08-2015, 09:23 AM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
Selamat Pagi warga XM Berjumpa kita di...

Selamat Pagi warga XM

Berjumpa kita di Seminar Forex PErcuma Anjuran XM di Hotel Sheraton Imperial KL

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Forum: Internet Business Discussion 12-08-2015, 12:47 PM
Replies: 2,786
Views: 185,052
Posted By -pojie-
gambar letak original.. bugima tol.. aku...

gambar letak original.. bugima tol..

aku baru berangan nak angkat boost controller :eek::eek:
Forum: Internet Business Discussion 12-08-2015, 12:38 PM
Replies: 2,786
Views: 185,052
Posted By -pojie-
nak tanya, lau beli barang part aksesori kete...

nak tanya, lau beli barang part aksesori kete dari aliexpress
part tue biasanya barang local atau original ??
Forum: Forex Brokers 11-08-2015, 09:55 AM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
Terbaekkkk !!!!!!!!!!!! :)cgrock:)cgrock:)cgrock

Terbaekkkk !!!!!!!!!!!!
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Forum: Forex Brokers 28-07-2015, 11:18 AM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
pm no account trading, biar kami semak kenapa wd...

pm no account trading, biar kami semak kenapa wd lamabt
Forum: Forex Brokers 23-07-2015, 09:27 AM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
salam, nak tanya jugak sebelum nie deposit guna...

salam, nak tanya jugak sebelum nie deposit guna kaedah apa ?

jika guna debit card, wd perlu balik jugak ke debit card ikut jumlah amount deposit sebelum nie..

login dlm member area pilih...
Forum: Santai, Others 22-07-2015, 10:10 AM
Replies: 30
Views: 3,556
Posted By -pojie-
mcm ku kenal ini ayat dlm tv.. :))

mcm ku kenal ini ayat dlm tv.. :))
Forum: Forex Brokers 21-07-2015, 05:21 PM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
beza antara micro & standard acc hanya saiz...

beza antara micro & standard acc hanya saiz volume saja..

Micro kita bole trade paling kecil cth size volume open :

0.01 = 0.001 sen sepip
0.1 = 0.01 sen sepip
1.0 = 0.10 sen sepip
10.00 =...
Forum: Forex Brokers 02-07-2015, 09:37 AM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
jika nak edit alamat atau nak tukar detail...

jika nak edit alamat atau nak tukar detail account, sila hantar email permohonan kepada validations@xm.com

dlm email berkenaan mention no akaun trading, request tukar alamat lama kepada alamat...
Forum: Official News, Current Issues 01-07-2015, 09:23 AM
Replies: 417
Views: 23,550
Posted By -pojie-
time kasih macai.. next pru undi lagi pemimpin...

time kasih macai..
next pru undi lagi pemimpin begini nie yea..

kipidap !!!!
Forum: Forex Brokers 29-06-2015, 02:12 PM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
salam. 012861835 Fauzi Bole call, sms,...

salam.
012861835 Fauzi
Bole call, sms, whatsapp dan telegram
Forum: Forex Brokers 29-06-2015, 01:10 PM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
bonus 100% akan terima secara automatik selepas...

bonus 100% akan terima secara automatik selepas buat deposit..
Forum: Forex Brokers 29-06-2015, 09:06 AM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
cuba tanya dengan IB dlm nie yang menawarkan...

cuba tanya dengan IB dlm nie yang menawarkan rebet..
Forum: Forex Brokers 25-06-2015, 09:30 AM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
tak boleh tuan, untuk scalping perlu atas 5 minit...

tak boleh tuan, untuk scalping perlu atas 5 minit jika menggunakan free $30 tersebut..
Forum: Forex Brokers 19-06-2015, 10:16 AM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
masih berlaku lagi ke masalah tuan tue ?? jika ya...

masih berlaku lagi ke masalah tuan tue ?? jika ya berika no account trading tuk kita semak
Forum: Forex Brokers 04-06-2015, 10:03 AM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
Thumbs up Langkah Subscribe Account Dgn Local Depositor IB...

Langkah Subscribe Account Dgn Local Depositor IB Malaysia



First Step :

http://i468.photobucket.com/albums/rr45/liti_01/1_zpsnbprhglf.png...
Forum: Forex Brokers 04-06-2015, 09:52 AM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
salam, tempoh claim free $30 tersebut dalam...

salam,

tempoh claim free $30 tersebut dalam masa tempoh 30 hari selepas account trading di buka.

Acc perlu valid terlebih dahulu kemudian baru boleh claim free $30 tue
Forum: Forex Brokers 03-06-2015, 10:30 AM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
Selamat pagi warga XM

Selamat pagi warga XM
Forum: Gossip, Celebrities 02-06-2015, 04:07 PM
Replies: 60
Views: 5,629
Posted By -pojie-
ayat x boleh belah:(scam

ayat x boleh belah:(scam
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 10:49 AM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
https://www.facebook.com/groups/signalsmsforex/ ...

https://www.facebook.com/groups/signalsmsforex/

boleh join group sini
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 10:49 AM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
selamat bertrading, dah propit kasi...

selamat bertrading, dah propit kasi withdraw..:)paid:)cgrock
Forum: Forex Brokers 27-05-2015, 09:56 AM
Replies: 12,711
Views: 541,301
Posted By -pojie-
Sini IB tak berapa aktif sangat tuan, mereka...

Sini IB tak berapa aktif sangat tuan, mereka aktif di Facebook.

Tapi sini kami yang akan monitor, komen2 client dlm thread khas XM sini.
Showing results 1 to 25 of 491

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 06:21 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE