Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 17,934
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 17,657
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 51,621
More...
Showing results 1 to 25 of 491
Search took 0.99 seconds.
Search: Posts Made By: -pojie-
The search index was updated 3 minutes ago.
Forum: Official News, Current Issues 13-05-2016, 05:50 PM
Replies: 77
Views: 5,307
Posted By -pojie-
Dah merasa naik Airbus 380 bulan 1 yg lepas. ...

Dah merasa naik Airbus 380 bulan 1 yg lepas.

Memang besar gedabak. :)cgrock:)paid
Forum: Hacked, Pishing & Fraudulent Websites, Emails 15-04-2016, 04:45 PM
Replies: 2
Views: 1,187
Posted By -pojie-
use Find my iphone

use Find my iphone
Forum: Forex Brokers 23-02-2016, 10:06 AM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
Salam Tuan, 1- sekiranya akaun ini adalah...

Salam Tuan,

1- sekiranya akaun ini adalah pertama dengan XM, maka perlu upload dahulu dokumen untuk pengesahan akaun. selagi belum verify tuan tidak boleh mula berdagang.

2- email apa yang...
Forum: Official News, Current Issues 27-01-2016, 11:49 AM
Replies: 350
Views: 19,311
Posted By -pojie-
Salam, punya lama ambe hanya jadi pemerhati...

Salam, punya lama ambe hanya jadi pemerhati sahaja berkenaan isu semasa negara.

terpanggil untuk balas komen anda yang senantiasa benar belaka.

Kenyataan dari Raja Arab Saudi ??? sape2 bole...
Forum: Forex Brokers 15-10-2015, 11:27 AM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
Rate jika depo melalui card bank, ikut pada...

Rate jika depo melalui card bank, ikut pada kadaran rate semasa bank.
Bole rujuk laman web bank berkenaan.

melalui service Local depositor rate fix iaitu 4.60 Deposit dan 4.40 Withdraw
Forum: Forex Brokers 15-10-2015, 11:25 AM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
Takde reason XM nak cancelkan jika kita nak buat...

Takde reason XM nak cancelkan jika kita nak buat macam nie.

Account tersebut boleh di jadikan sbg e wallet kita.

Jadi jika kita buat begini, tiada Bonus tersebut akan ilang kesemuanya selepas...
Forum: Forex Brokers 14-10-2015, 11:10 AM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
memang syarat term dah tertakluk jika buat any...

memang syarat term dah tertakluk jika buat any amount withdrawal maka bonus akan di ambil semula.

jadi nasihat sy, buka 1 akaun lagi dgn XM. pastu dana yg tanak withdraw misal kata modal,...
Forum: Forex Brokers 09-10-2015, 09:41 AM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
Gala Gala Gala Gala ...

Gala

Gala

Gala

Gala

:)cgrock:)paid:)paid
Forum: Forex Brokers 09-10-2015, 09:40 AM
Replies: 13
Views: 779
Posted By -pojie-
Gala Gala Gala Gala ...

Gala

Gala

Gala

Gala

:)cgrock:)paid:)paid
Forum: Forex Brokers 04-09-2015, 02:59 PM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
Trader XM sila berhati2 menghadapi news besar...

Trader XM sila berhati2 menghadapi news besar seperti ini..

Happy Trading :D:)cgrock
Forum: Santai, Others 04-09-2015, 02:56 PM
Replies: 58
Views: 5,277
Posted By -pojie-
yg nie aku setuju, siap polo lagi dia dlm...

yg nie aku setuju, siap polo lagi dia dlm Instagram..
cikaro lagi cun dan cekci2..:)):))
Forum: Forex Brokers 28-08-2015, 01:14 PM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
Seminar Percuma Anjuran XM telah berjaya di...

Seminar Percuma Anjuran XM telah berjaya di anjurkan bertempat di Hotel Sheraton Imperial Kuala Lumpur pada 23 August 2015

Seramai 700 pelanggan XM menghadirkan diri ke seminar ini dan mendapat...
Forum: Forex Brokers 28-08-2015, 01:01 PM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
salam, contest pemenang di ambil...

salam,

contest pemenang di ambil berdasarkan jumlah equity paling byk.
Forum: Forex Brokers 19-08-2015, 12:57 PM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
ehhh ada pulak dia nie ...:eek::eek:

ehhh ada pulak dia nie ...:eek::eek:
Forum: Forex Brokers 19-08-2015, 09:23 AM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
Selamat Pagi warga XM Berjumpa kita di...

Selamat Pagi warga XM

Berjumpa kita di Seminar Forex PErcuma Anjuran XM di Hotel Sheraton Imperial KL

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Forum: Internet Business Discussion 12-08-2015, 12:47 PM
Replies: 3,118
Views: 257,068
Posted By -pojie-
gambar letak original.. bugima tol.. aku...

gambar letak original.. bugima tol..

aku baru berangan nak angkat boost controller :eek::eek:
Forum: Internet Business Discussion 12-08-2015, 12:38 PM
Replies: 3,118
Views: 257,068
Posted By -pojie-
nak tanya, lau beli barang part aksesori kete...

nak tanya, lau beli barang part aksesori kete dari aliexpress
part tue biasanya barang local atau original ??
Forum: Forex Brokers 11-08-2015, 09:55 AM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
Terbaekkkk !!!!!!!!!!!! :)cgrock:)cgrock:)cgrock

Terbaekkkk !!!!!!!!!!!!
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Forum: Forex Brokers 28-07-2015, 11:18 AM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
pm no account trading, biar kami semak kenapa wd...

pm no account trading, biar kami semak kenapa wd lamabt
Forum: Forex Brokers 23-07-2015, 09:27 AM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
salam, nak tanya jugak sebelum nie deposit guna...

salam, nak tanya jugak sebelum nie deposit guna kaedah apa ?

jika guna debit card, wd perlu balik jugak ke debit card ikut jumlah amount deposit sebelum nie..

login dlm member area pilih...
Forum: Santai, Others 22-07-2015, 10:10 AM
Replies: 30
Views: 4,309
Posted By -pojie-
mcm ku kenal ini ayat dlm tv.. :))

mcm ku kenal ini ayat dlm tv.. :))
Forum: Forex Brokers 21-07-2015, 05:21 PM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
beza antara micro & standard acc hanya saiz...

beza antara micro & standard acc hanya saiz volume saja..

Micro kita bole trade paling kecil cth size volume open :

0.01 = 0.001 sen sepip
0.1 = 0.01 sen sepip
1.0 = 0.10 sen sepip
10.00 =...
Forum: Forex Brokers 02-07-2015, 09:37 AM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
jika nak edit alamat atau nak tukar detail...

jika nak edit alamat atau nak tukar detail account, sila hantar email permohonan kepada [email protected]

dlm email berkenaan mention no akaun trading, request tukar alamat lama kepada alamat...
Forum: Official News, Current Issues 01-07-2015, 09:23 AM
Replies: 936
Views: 62,333
Posted By -pojie-
time kasih macai.. next pru undi lagi pemimpin...

time kasih macai..
next pru undi lagi pemimpin begini nie yea..

kipidap !!!!
Forum: Forex Brokers 29-06-2015, 02:12 PM
Replies: 14,326
Views: 676,421
Posted By -pojie-
salam. 012861835 Fauzi Bole call, sms,...

salam.
012861835 Fauzi
Bole call, sms, whatsapp dan telegram
Showing results 1 to 25 of 491

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:13 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE