Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 5,955
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 8,820
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 32,904
More...
Showing results 1 to 25 of 398
Search took 1.11 seconds.
Search: Posts Made By: boblynn02
The search index was updated 3 minutes ago.
Forum: General Stuffs & Products 15-05-2015, 07:32 PM
Replies: 184
Views: 9,969
Posted By boblynn02
Harga dan saiz available.. aku ni jenis badan...

Harga dan saiz available.. aku ni jenis badan rikishi... Wakaka... PM...
Forum: Official News, Current Issues 15-05-2015, 11:17 AM
Replies: 16
Views: 1,406
Posted By boblynn02
wakakaka:)):)) ada je komen pelik2 mcm ni..:))

wakakaka:)):)) ada je komen pelik2 mcm ni..:))
Forum: Official News, Current Issues 14-05-2015, 10:31 AM
Replies: 102
Views: 6,157
Posted By boblynn02
Jom kita femeskan mamat bangsat ni... Hahahaa...

Jom kita femeskan mamat bangsat ni... Hahahaa saoa ada maklumat. Kasi post.
Forum: Q&A, Discussion, Info 10-05-2015, 02:45 PM
Replies: 582
Views: 41,373
Posted By boblynn02
Melalui agen. Otai lagi.

Melalui agen. Otai lagi.
Forum: Q&A, Discussion, Info 10-05-2015, 07:19 AM
Replies: 582
Views: 41,373
Posted By boblynn02
Last2 agen PRU ni org nampak mcm agen gores dan...

Last2 agen PRU ni org nampak mcm agen gores dan menang. Jumpa je.. org lari..
Forum: General Stuffs & Products 06-05-2015, 12:27 PM
Replies: 43
Views: 1,292
Posted By boblynn02
Boleh buat monopod ni.. good item...

Boleh buat monopod ni.. good item...
Forum: Q&A, Discussion, Info 06-05-2015, 12:11 PM
Replies: 582
Views: 41,373
Posted By boblynn02
Apa laa... ini bukan pasal tak cukup bajet... ini...

Apa laa... ini bukan pasal tak cukup bajet... ini pasal tak cover... baca dulu la smp abis baru komen..:))
Forum: Santai, Others 27-04-2015, 10:32 PM
Replies: 148
Views: 5,726
Posted By boblynn02
Aku dah kawen. Ok je duduk dgn mak. Mak aku...

Aku dah kawen. Ok je duduk dgn mak. Mak aku suka.. bini aku pun suka. Xyah ikut dan dengar apa org ckp. Janji jaga mak tu baik2.
Forum: Santai, Others 26-04-2015, 09:15 PM
Replies: 73
Views: 3,162
Posted By boblynn02
Kalau budak.kena mmg masak.cikgu kena taram......

Kalau budak.kena mmg masak.cikgu kena taram... Belum sah apa2 pun dah teruk cikgu tu kena kutuk.
Forum: Gossip, Celebrities 25-04-2015, 07:14 PM
Replies: 21
Views: 1,700
Posted By boblynn02
Malam ini.... Sam punyaaaaa....

Malam ini.... Sam punyaaaaa....
Forum: Info, Debate 22-04-2015, 09:37 AM
Replies: 142
Views: 10,323
Posted By boblynn02
Nak harapkan NUTP.... ke laut... Saya tabik cikgu...

Nak harapkan NUTP.... ke laut... Saya tabik cikgu macam ni. Dah lama dah cikgu kena ugut... sampai masa dah cikgu kena suarakan ketidakpuasan hati secara terbuka. Jgn biarkan gomen syok sendiri.
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 17-04-2015, 10:49 PM
Replies: 9
Views: 410
Posted By boblynn02
Spec dia bro

Spec dia bro
Forum: Official News, Current Issues 13-04-2015, 08:00 PM
Replies: 68
Views: 5,279
Posted By boblynn02
Tak berani jawab tp berani bersumpah je... Kah...

Tak berani jawab tp berani bersumpah je... Kah kah kah
Forum: Official News, Current Issues 07-04-2015, 05:18 PM
Replies: 47
Views: 1,558
Posted By boblynn02
Kah lah kah kah... Padan muka semua termasuk dgn...

Kah lah kah kah... Padan muka semua termasuk dgn aku sekali. b0d00h punya pengundi BN.
Forum: Official News, Current Issues 02-04-2015, 03:22 PM
Replies: 62
Views: 2,607
Posted By boblynn02
Budi bicara xkan xde kot... Takkan la gitu......

Budi bicara xkan xde kot... Takkan la gitu... Adehhh...
Forum: Santai, Others 02-04-2015, 03:17 PM
Replies: 203
Views: 7,834
Posted By boblynn02
Maaf la dgn kejahilan TT... Dia agak jahil...

Maaf la dgn kejahilan TT... Dia agak jahil sbnrnya....pastu mungkin nak jd hero atau nak meluahkan rasa tidak puas hati. Last2 gomen servant pun dia nak hentam. Cth mudah.. tokey kedai judi ekor beli...
Forum: Official News, Current Issues 22-03-2015, 05:50 PM
Replies: 24
Views: 2,241
Posted By boblynn02
Aku pun heran... Siap bawak pelincir lagi. Kah...

Aku pun heran... Siap bawak pelincir lagi. Kah kah kah
Forum: Official News, Current Issues 19-03-2015, 01:11 PM
Replies: 41
Views: 2,736
Posted By boblynn02
Dia tak kisah ke? Nanti aku akan ganti jadi...

Dia tak kisah ke? Nanti aku akan ganti jadi Captain yg baru...
Forum: Religious Talk 12-03-2015, 07:10 PM
Replies: 265
Views: 10,937
Posted By boblynn02
aku sokong ko... :eek::eek: Admin... kasi close...

aku sokong ko... :eek::eek:
Admin... kasi close thread ni sbb tuan tanah otak masuk air:))
Forum: Religious Talk 11-03-2015, 10:00 PM
Replies: 265
Views: 10,937
Posted By boblynn02
Tak nak dgr sudah. Ramai belia2 yg akhirnya nak...

Tak nak dgr sudah. Ramai belia2 yg akhirnya nak pegi dgr majlis agama. Ko tau ke diorg dpt ilmu ke tak? Kalau ko tak berkenan, ramai yg aku yakin suka. Mcm org yg nak peluk Islam. Jgn ditanya ikhlas...
Forum: Official News, Current Issues 07-03-2015, 10:38 AM
Replies: 26
Views: 1,446
Posted By boblynn02
Gst kan utk negara maju. Part tu je gomen nak...

Gst kan utk negara maju. Part tu je gomen nak ikut. Bab naikkan pendapatan rakyat xnak ikut. Si bibir merah ni adalah pengurus kewangan yang Failed. Khakkkk..pthuiii..
Forum: Official News, Current Issues 07-03-2015, 10:35 AM
Replies: 77
Views: 3,371
Posted By boblynn02
M4cai gomen xnak komen ke? Kan gst ni buat untung...

M4cai gomen xnak komen ke? Kan gst ni buat untung utk rakyat. Khakkk... Pthuiii...
Forum: Internet World 06-03-2015, 12:04 AM
Replies: 19
Views: 2,126
Posted By boblynn02
Rapidshare... Ko la lejen... Byk guna khidmat dia...

Rapidshare... Ko la lejen... Byk guna khidmat dia ni dulu. Dr free user smp la berbayar.
Forum: Gossip, Celebrities 05-03-2015, 01:00 PM
Replies: 137
Views: 11,997
Posted By boblynn02
Ada org kena fitnah xdpt gak peluang nak...

Ada org kena fitnah xdpt gak peluang nak jelaskan. Terus jatuh hukum. Pastu org pun caya. Mcm tu la perasaannya wahai UKE. Bab hudud pun rakyat Malaysia xdiberi penjelasan sebenarnya. Patutnya beri...
Forum: Official News, Current Issues 03-03-2015, 05:13 PM
Replies: 159
Views: 5,810
Posted By boblynn02
Ni mesti meeting pibg xpenah dtg ni. Wakakaka...

Ni mesti meeting pibg xpenah dtg ni. Wakakaka...
Showing results 1 to 25 of 398

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:13 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE