Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 31,152
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 30,172
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 53,865
More...
Showing results 1 to 25 of 456
Search took 0.30 seconds.
Search: Posts Made By: sajul
The search index was updated 19 minutes ago.
Forum: Official News, Current Issues Yesterday, 10:56 AM
Replies: 86
Views: 5,818
Posted By sajul
haha..geng umno pun kena lalui karenah biokrasi...

haha..geng umno pun kena lalui karenah biokrasi gak ka? igt dah jadi macai lesen kelas A mcm menteri gak dah layanan yg dapat
Forum: Official News, Current Issues 04-02-2016, 05:05 PM
Replies: 74
Views: 3,547
Posted By sajul
igt selamat r tu p hospital sg petani.. baik...

igt selamat r tu p hospital sg petani..

baik p hospital kulim ja dah alang2 tau kena tangkap gak nnti
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 02-02-2016, 12:43 PM
Replies: 469
Views: 44,300
Posted By sajul
haa..betul tu bro..sama kes dengan jual pendrive...

haa..betul tu bro..sama kes dengan jual pendrive kat pasar malam tu..jual longgok siap..haha
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 02-02-2016, 12:41 PM
Replies: 469
Views: 44,300
Posted By sajul
haha..bajet nk jimat punya kes r ni..skali jatuh...

haha..bajet nk jimat punya kes r ni..skali jatuh ke rugi plak

baik beli kat kedai terus yg betul2 ori..tambah brapa duit ja lagi
Forum: Apple, Android, Smartphone, Tablets 02-02-2016, 12:27 PM
Replies: 469
Views: 44,300
Posted By sajul
aku jadi gak aritu..sebab sd card cap ayam, nk...

aku jadi gak aritu..sebab sd card cap ayam, nk beli murah punya pasal dari ebay

sekali guna tahan seminggu ja..lepas tu buat hal..gambar jadi separuh la..xleh nk view la..

pastu aku try nk...
Forum: Movies, TV, Music 02-02-2016, 11:37 AM
Replies: 18
Views: 1,312
Posted By sajul
komen ni betul2 lagend ni :eek::eek: teruk...

komen ni betul2 lagend ni :eek::eek:

teruk sgt isu TPPA ni smpai terjebat dlm thread lain
Forum: PC Softwares, Applications 02-02-2016, 08:55 AM
Replies: 1,673
Views: 113,145
Posted By sajul
yaka bos..ada trial vpn tak? :"> bak...

yaka bos..ada trial vpn tak? :">

bak satu..nk test.
Forum: Official News, Current Issues 28-01-2016, 03:31 PM
Replies: 25
Views: 1,541
Posted By sajul
tulis 3 wanita..tapi berasal dari 4 negeri..

tulis 3 wanita..tapi berasal dari 4 negeri..
Forum: PC Softwares, Applications 27-01-2016, 03:51 PM
Replies: 1,673
Views: 113,145
Posted By sajul
ada box silain lebih tak? pos kat ceq satu...

ada box silain lebih tak? pos kat ceq satu :">:">
Forum: Official News, Current Issues 27-01-2016, 02:24 PM
Replies: 328
Views: 14,853
Posted By sajul
haha..sebab najib igt duit tu pun dari donation...

haha..sebab najib igt duit tu pun dari donation arab saudi.. xtau plak SRC yg trafer ~X(~X(

dah terang2 ni..tapi di putar belit nga statement *****, terus lepas..
Forum: Official News, Current Issues 27-01-2016, 01:55 PM
Replies: 328
Views: 14,853
Posted By sajul
siap buat bayar credit card lagi tu..haha..sempoi...

siap buat bayar credit card lagi tu..haha..sempoi tol najib ni
Forum: Official News, Current Issues 27-01-2016, 01:53 PM
Replies: 328
Views: 14,853
Posted By sajul
tu klu duit yg 2.6billion..mcm mana dengan duit...

tu klu duit yg 2.6billion..mcm mana dengan duit dari SRC ke akaun peribadi pak jib ni..

xkan sumber duit tu dari arab gak kot

ni pakai close semua kes ni..benda terang2 salah pun AG ni leh buat...
Forum: PC Softwares, Applications 27-01-2016, 01:09 PM
Replies: 1,673
Views: 113,145
Posted By sajul
masta tomie pun alami masalah sama ni, ke sebab...

masta tomie pun alami masalah sama ni, ke sebab guna box ni duk buffer..

guna pi elok..

tenet guna 4mb, ping duk main dlm 21 gitu ja..speed test duk dpt around 4-4.6mbps

duk googling, try...
Forum: Official News, Current Issues 21-01-2016, 04:08 PM
Replies: 114
Views: 6,878
Posted By sajul
aku dulu exciden.. terbabas kes jalan licin,, tu...

aku dulu exciden.. terbabas kes jalan licin,, tu pun kena saman gak..

alasan cuai smpai exciden..dah r kete rosak teruk..ni duit plak melayan..

sama kes la ni..polis amek duit atas kesusahan...
Forum: Official News, Current Issues 21-01-2016, 03:05 PM
Replies: 61
Views: 2,776
Posted By sajul
hampeh punya alasan, ni mesti geng2 die punya...

hampeh punya alasan, ni mesti geng2 die punya kerja, tu yg xnak fokus pasal tangkapan
Forum: Official News, Current Issues 21-01-2016, 01:30 PM
Replies: 77
Views: 3,975
Posted By sajul
oh..terima kasih atas penerangan pjg lebar ni,...

oh..terima kasih atas penerangan pjg lebar ni, duk tgk wiki pasal pertama ni mmg menarik

taska yg duk daftar dengan JKM lani pun duk pakai silibus permata ni gak

cuma perlaksanaan tu tak tau la...
Forum: Official News, Current Issues 21-01-2016, 12:29 PM
Replies: 77
Views: 3,975
Posted By sajul
sorry off topic thread ni menarik penjelasan...

sorry off topic thread ni

menarik penjelasan ni, boleh tak nk request myhana buka satu thread pasal permata ni

mcm byk peringkat ja permata ada ni, aritu igt utk taska ja

aritu duk cari...
Forum: PC Softwares, Applications 20-01-2016, 09:24 PM
Replies: 1,673
Views: 113,145
Posted By sajul
bos suaji, guane nk atasi masalah buffer tgk pvr...

bos suaji, guane nk atasi masalah buffer tgk pvr tv ni? tgk dlm bbrapa saat pastu buffer
Forum: Gossip, Celebrities 20-01-2016, 03:59 PM
Replies: 106
Views: 9,371
Posted By sajul
next... artis mana plak die nk kahwin ni..limit 3...

next... artis mana plak die nk kahwin ni..limit 3 tahun max setiap kali kawin si jejai ni
Forum: Official News, Current Issues 19-01-2016, 02:00 PM
Replies: 35
Views: 2,568
Posted By sajul
pasal kutip GST pandai plak die kuatkuasakan p...

pasal kutip GST pandai plak die kuatkuasakan p cari satu2 kedai..tapi pasal peniaga p tambah SST + GST skali tax tu xde tindakan apa2 lagi,
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 18-01-2016, 11:22 AM
Replies: 63
Views: 3,154
Posted By sajul
ada tak spy cam yg leh tahan lama bateri die..dlm...

ada tak spy cam yg leh tahan lama bateri die..dlm 5jam ke

nk letak kat beg anak p taska
Forum: Official News, Current Issues 18-01-2016, 08:50 AM
Replies: 84
Views: 5,047
Posted By sajul
tapi kena pakai kat die..zing kad ni.. and still...

tapi kena pakai kat die..zing kad ni.. and still ada fee

http://www.cimbbank.com.my/en/personal/products/cards/credit-cards/value-added-services/touch-n-go-zing-card.html

aku ni yg guna tol...
Forum: Movies, TV, Music 13-01-2016, 03:40 PM
Replies: 109
Views: 4,160
Posted By sajul
oo tu jela bezanya..haha..ok2.. maybe server...

oo tu jela bezanya..haha..ok2..

maybe server netflix ni laju la kot nk streaming compare nga kodi mcm genesis nak kena pilih server mana yg laju xmo buffer
Forum: Movies, TV, Music 13-01-2016, 01:40 PM
Replies: 109
Views: 4,160
Posted By sajul
tula..aku pun nk ty benda yg sama.. kodi mcm...

tula..aku pun nk ty benda yg sama..

kodi mcm dah terbaik ja..free lagi tgk siap semua subtitle apa bagai lagi ada
Forum: Comics, Manga, Anime and Cartoons 12-01-2016, 04:59 PM
Replies: 13,217
Views: 474,590
Posted By sajul
tgk anime 725 be like this :)):)):)) ...

tgk anime 725 be like this :)):)):))

https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t1.0-9/12509888_10156420242445554_8213032278009201917_n.jpg?oh=8cedf354911419071b21ff16766547a8&oe=570653DE
Showing results 1 to 25 of 456

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:09 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE