Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 11,215
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 12,431
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 36,776
More...
Showing results 1 to 25 of 401
Search took 0.26 seconds.
Search: Posts Made By: Viper
The search index was updated 2 minutes ago.
Forum: Other Classifieds 09-08-2015, 10:31 AM
Replies: 39
Views: 2,248
Posted By Viper
PM saya bro...berminat

PM saya bro...berminat
Forum: Other Classifieds 01-08-2015, 12:34 PM
Replies: 17
Views: 780
Posted By Viper
Ada lagi ker servis ni..PM

Ada lagi ker servis ni..PM
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 23-07-2015, 03:28 PM
Replies: 1,866
Views: 85,670
Posted By Viper
Bro ...wassap tak on ker.. saya nak langgan..Sim...

Bro ...wassap tak on ker.. saya nak langgan..Sim dah ada..
Forum: Forex e-Market 22-07-2015, 08:27 PM
Replies: 250
Views: 19,035
Posted By Viper
Pm ...boss

Pm ...boss
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 22-07-2015, 08:06 PM
Replies: 1,866
Views: 85,670
Posted By Viper
PM .....boss

PM .....boss
Forum: Forex e-Market 13-07-2015, 11:16 AM
Replies: 89
Views: 6,173
Posted By Viper
PM,,,,, Bro

PM,,,,, Bro
Forum: Services Offered 30-06-2015, 09:54 PM
Replies: 102
Views: 5,971
Posted By Viper
PM pls.. nak trial

PM pls.. nak trial
Forum: Info, Debate 25-06-2015, 11:50 AM
Replies: 55
Views: 4,185
Posted By Viper
Konar apa pulak ni bro..ko cakap bab imej so...

Konar apa pulak ni bro..ko cakap bab imej so stick to the point...
Bagi aku ko tak tau apa-apa...menyalak lebih..

Apa yang dibincangkan di peringkat Nasional..apa yang di rancangkan dengan NBOS.....
Forum: Info, Debate 25-06-2015, 11:41 AM
Replies: 55
Views: 4,185
Posted By Viper
Sorry to say ..aku tengok Polis Bantuan lagi...

Sorry to say ..aku tengok Polis Bantuan lagi kemas pakaian dan disiplin dari PDRM ni... Beret pun tak pakai..berjalan rata..hisap rokok sambil buat roadblock..cakap pun tak ada adab... camna pulak...
Forum: Networks, Broadbands 26-10-2014, 11:27 PM
Replies: 162
Views: 10,761
Posted By Viper
Aku pun baru call tadi buat report...Line...

Aku pun baru call tadi buat report...Line 4mbps..tapi dapat 1.3mbps saja,...
Forum: Official News, Current Issues 02-10-2014, 12:31 PM
Replies: 47
Views: 2,783
Posted By Viper
Kita tak boleh buat andaian dari cerita sebelah...

Kita tak boleh buat andaian dari cerita sebelah pihak...yang bersalah tetap bersalah.

Sekarang ni cerita dia kenapa kau pakai benda tu nak naik pesawat...apa motif sebenar...

Tengok mcm org...
Forum: Official News, Current Issues 02-10-2014, 12:16 PM
Replies: 47
Views: 2,783
Posted By Viper
Tafsiran didalam Akta Senjatapi 1960 2....

Tafsiran didalam Akta Senjatapi 1960

2. Tafsiran. " amunisi" ertinya amunisi (termasuk amunisi kosong) untuk mana-mana senjata sebagaimana yang ditakrifkan di bawah ini, dan termasuklah granit,...
Forum: Official News, Current Issues 02-10-2014, 12:07 PM
Replies: 47
Views: 2,783
Posted By Viper
Bukan payah ni ...buat charge saja dibawah Akta...

Bukan payah ni ...buat charge saja dibawah Akta Senjatapi 1960 dan Akta Senjatapi (Penalti Lebih Berat) 1971

Penalti kerana menunjukkan senjata api tiruan dalam melakukan
suatu kesalahan...
Forum: Stocks General Discussion 10-07-2014, 03:37 PM
Replies: 4,371
Views: 498,259
Posted By Viper
Baru dapat refund balik..tak dapat Tanah Makmur ...

Baru dapat refund balik..tak dapat Tanah Makmur

Try Heng Huat ..pulak
Forum: Services Offered 20-05-2014, 08:22 PM
Replies: 6,227
Views: 377,565
Posted By Viper
Mengarut saja VPN ni...tak boleh guna pun..buat...

Mengarut saja VPN ni...tak boleh guna pun..buat rugi duit saja
Forum: Movies, TV, Music 19-05-2014, 08:17 AM
Replies: 45
Views: 6,646
Posted By Viper
Tq Bro..good info & sharing.. Saya dah setup...

Tq Bro..good info & sharing..
Saya dah setup smlm...
Cuma nak tau bagaimana nak lajukan torrent...bro guna VPN tak??
Forum: Forex Signals 10-04-2014, 08:55 PM
Replies: 29
Views: 2,397
Posted By Viper
Jom buy GU ..

Jom buy GU ..
Forum: Stock Counters 26-03-2014, 01:15 PM
Replies: 175
Views: 17,884
Posted By Viper
MAS aku tunggu buy kat 0.15

MAS aku tunggu buy kat 0.15
Forum: Services Offered 19-03-2014, 11:54 AM
Replies: 5,920
Views: 211,398
Posted By Viper
Salam Tuan.. Dah submit form utk Streamyx...

Salam Tuan..

Dah submit form utk Streamyx 4mbps..proceed cepat yerr..

Tq
Forum: Services Offered 06-02-2014, 04:28 PM
Replies: 125
Views: 24,780
Posted By Viper
Salam...sesiapa yng ada buku tu mintak share...

Salam...sesiapa yng ada buku tu mintak share azizy73@gmail.com
Forum: General Stuffs & Products 24-11-2013, 02:46 PM
Replies: 682
Views: 25,117
Posted By Viper
Berani korang yerr... Bawah Akta Bahan...

Berani korang yerr...

Bawah Akta Bahan Kakisan,Letupan Dan senjata merbahaya 1958.. di bawah seksyen 2 dan 12 di letakkan dalam senjata berjadual..

Kalau kena tangkap ....Lazim ditangkap tak...
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 10-11-2013, 12:15 PM
Replies: 57
Views: 5,576
Posted By Viper
Aku ada pengalaman juga dengan pelesit merah ni...

Aku ada pengalaman juga dengan pelesit merah ni masuk dalam rumah...alhamdulillah dengan jurus jerr ...hilang terus pelesit ni..hanya yang pernah mengalami jer tahu camna keadaan makhluk syaitan ni.
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 01-09-2013, 11:11 AM
Replies: 26
Views: 917
Posted By Viper
Best ni...boleh try template free dulu

Best ni...boleh try template free dulu
Forum: Official News, Current Issues 31-08-2013, 06:06 PM
Replies: 111
Views: 8,684
Posted By Viper
Semakin benci aku tengok jebon2 ni....

Semakin benci aku tengok jebon2 ni....
Forum: Santai, Others 30-07-2013, 01:14 PM
Replies: 188
Views: 15,787
Posted By Viper
aku dah 2 phone beli kat dia..satu note1 pastu...

aku dah 2 phone beli kat dia..satu note1 pastu note2...kalau beli online ..sehari jer dah sampai...kalau pi kedai dia puhh ramai mcm kat klinik pulak..trusted seller...phone murah
Showing results 1 to 25 of 401

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 09:12 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE