Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,848
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,462
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,443
More...
Showing results 1 to 25 of 461
Search took 0.23 seconds.
Search: Posts Made By: nwa
The search index was updated 3 minutes ago.
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 21-11-2014, 04:13 PM
Replies: 3
Views: 110
Posted By nwa
bummmmpppppp

bummmmpppppp
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 21-11-2014, 11:22 AM
Replies: 3
Views: 110
Posted By nwa
tak sure la bro...tak penah main game pakai tab...

tak sure la bro...tak penah main game pakai tab ni:D
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 11:06 AM
Replies: 17
Views: 351
Posted By nwa
rilekk2...rasanya boleh dapat lagi ni...kalo ada...

rilekk2...rasanya boleh dapat lagi ni...kalo ada aku update kat depan:)cgrock
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 21-11-2014, 11:04 AM
Replies: 3
Views: 110
Posted By nwa
Ainol Numy VEGAS Tablet 3g internet/call/sms RM150

Salam

Nak jual Tablet Ainol AX2 Vegas.Beli pada 7/9/2014 aritu dengan bro safariatech.Tapi anak aku tak nak plak main tab ni,nak main hp aku jugak.Maybe tangan dia kecik sangat:eek:
Tablet ni...
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 10:45 AM
Replies: 17
Views: 351
Posted By nwa
Solddd....nanti kalo ada lagi aku update kat sini...

Solddd....nanti kalo ada lagi aku update kat sini yer
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 10:03 AM
Replies: 17
Views: 351
Posted By nwa
dah anto pic tapi xsampai lagi

dah anto pic tapi xsampai lagi
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 10:02 AM
Replies: 17
Views: 351
Posted By nwa
22/11/14 - 4/1/2015:d

22/11/14 - 4/1/2015:d
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 10:01 AM
Replies: 17
Views: 351
Posted By nwa
org dewasa pun boleh teman :D

org dewasa pun boleh teman :D
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 09:59 AM
Replies: 17
Views: 351
Posted By nwa
alamak...lupaaa...hehe...tq bro ingatkan.....gilo...

alamak...lupaaa...hehe...tq bro ingatkan.....gilo ramai wasep nak tiket ni...adoi
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 09:44 AM
Replies: 17
Views: 351
Posted By nwa
2 tiket Kidzania untuk di letgo murah

Salam

Aku nak jual 2 tiket Kidzania pada harga RM30 SAJA!!
Ingat nak pegi tapi tak jadi sebab ada hal.Tiket ni valid sampai 31 Dec 2014.
Korang boleh tengok harga sebenar kalo beli tiket ni kat...
Forum: General Stuffs & Products 21-11-2014, 09:31 AM
Replies: 1,383
Views: 29,751
Posted By nwa
tikus boleh mati tak ni?????umah aku ada...

tikus boleh mati tak ni?????umah aku ada seko...aku cari2 tak jumpa....cilakerrrrrr punya tikusss
Forum: Networks, Broadbands 20-11-2014, 09:56 AM
Replies: 58
Views: 2,739
Posted By nwa
astro njoi ni bayar sekali je kan bro....bp...

astro njoi ni bayar sekali je kan bro....bp chanel ada ek
Forum: Networks, Broadbands 20-11-2014, 09:55 AM
Replies: 58
Views: 2,739
Posted By nwa
adoi...rm5 tu bukan pasal chanel yg bertambah...

adoi...rm5 tu bukan pasal chanel yg bertambah tu...rm5 naik utk sape yg pakai hd...

hmmm inilah masalah pengguna kat malaysia:((
Forum: News, Current Issues, Rumours 20-11-2014, 09:53 AM
Replies: 11
Views: 241
Posted By nwa
bila tak terima kol la poslaju bro...mesti ada...

bila tak terima kol la poslaju bro...mesti ada silap kat mana2 ni...sepanjang aku buat online biz byk kali bend ani jadi,tp customer yg silap sbenanya
Forum: General Stuffs & Products 19-11-2014, 11:30 AM
Replies: 117
Views: 5,887
Posted By nwa
pm hargaaaa

pm hargaaaa
Forum: Info, Debate 19-11-2014, 11:29 AM
Replies: 47
Views: 1,219
Posted By nwa
selagi ada jual john merah....aku memang tak kan...

selagi ada jual john merah....aku memang tak kan berenti
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-11-2014, 09:35 AM
Replies: 69
Views: 4,812
Posted By nwa
kahkahkah...melayuuu melayuuu:eek:

kahkahkah...melayuuu melayuuu:eek:
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-11-2014, 09:34 AM
Replies: 69
Views: 4,812
Posted By nwa
kahkahkah....dah agak dah ada komen macam ni ...

kahkahkah....dah agak dah ada komen macam ni


kesiannnnn:eek:
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-11-2014, 09:28 AM
Replies: 199
Views: 6,908
Posted By nwa
aku memang tak beli sebab harga mahal nak mapos...

aku memang tak beli sebab harga mahal nak mapos untuk sebiji burger


tapi kalo ada orang bagi free aku amek je makan.....

kahkahkah
Forum: News, Current Issues, Rumours 18-11-2014, 01:53 PM
Replies: 57
Views: 8,558
Posted By nwa
kalo bro nak pikir benda pelik,pelik la...

kalo bro nak pikir benda pelik,pelik la jadinya....orang lain tak amik pot bro....yang suka misteri2 ni je yang amek pot:eek:

malu betul la...mat saleh dah landingkan kapal drang atas komet...
Forum: News, Current Issues, Rumours 18-11-2014, 01:48 PM
Replies: 57
Views: 8,558
Posted By nwa
enko ni tau tak ribut pasir tu apa? dah pegi...

enko ni tau tak ribut pasir tu apa?

dah pegi google sana kalo tak tau....ribut pasir benda biasa kat arab la braderrr:eek:
Forum: Religious Talk 18-11-2014, 01:46 PM
Replies: 158
Views: 5,778
Posted By nwa
orang bukak thread pasal mas...jangan la melalut...

orang bukak thread pasal mas...jangan la melalut benda lain brader.....macam mana la thread tak berjela...hal lain yang dibangkitkan pulak...sampai ke sudah tak habis laaaa:mad:
Forum: Religious Talk 18-11-2014, 01:45 PM
Replies: 158
Views: 5,778
Posted By nwa
hahahhaa...mana pegi komen2 yang cakap lebih baik...

hahahhaa...mana pegi komen2 yang cakap lebih baik naik mas dari airasia?manaaa?manaaa?skang nak cakap apa??
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 17-11-2014, 03:28 PM
Replies: 1,009
Views: 24,565
Posted By nwa
boss...IG follower tu real people ke fake?

boss...IG follower tu real people ke fake?
Forum: Loans, Credit Cards 17-11-2014, 03:15 PM
Replies: 273
Views: 15,788
Posted By nwa
pm bos.....

pm bos.....
Showing results 1 to 25 of 461

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:53 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE