Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,626
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,678
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 22,057
More...
Showing results 1 to 25 of 342
Search took 0.22 seconds.
Search: Posts Made By: Abdullah
The search index was updated 5 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours 10-04-2014, 02:03 AM
Replies: 711
Views: 59,436
Posted By Abdullah
murahnya maruah student skang ni ekk? hahahaah

murahnya maruah student skang ni ekk? hahahaah
Forum: General Stuffs & Products 22-03-2014, 08:41 PM
Replies: 135
Views: 4,315
Posted By Abdullah
Adakah minyak hitam lain tidak ada tribology?

Adakah minyak hitam lain tidak ada tribology?
Forum: Other Classifieds 22-03-2014, 03:06 AM
Replies: 423
Views: 10,929
Posted By Abdullah
tumpang tanya , tribologi tu apa yer? ...

tumpang tanya , tribologi tu apa yer?

kedua, apakah yang buatkannya berbeza dengan minyak sintetik?
Forum: General Stuffs & Products 21-03-2014, 02:36 PM
Replies: 135
Views: 4,315
Posted By Abdullah
maaf, tumpang tanya tribologi tu apa ekk?

maaf, tumpang tanya tribologi tu apa ekk?
Forum: General Stuffs & Products 31-01-2014, 01:40 AM
Replies: 112
Views: 7,383
Posted By Abdullah
tt, delta boots to kasut original ka?

tt, delta boots to kasut original ka?
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-12-2013, 04:12 PM
Replies: 49
Views: 4,342
Posted By Abdullah
Sultan johor lagi , memang dah tingall bper kerat...

Sultan johor lagi , memang dah tingall bper kerat jer yg respek kat sultan kekekeke
Forum: Automotive 27-12-2013, 07:24 PM
Replies: 1,724
Views: 139,882
Posted By Abdullah
Nak murah dan terbaik dari jenis mineral pakai...

Nak murah dan terbaik dari jenis mineral pakai Penzoil Long Life Gold RM95 7 Liter atau Caltex Delo Silver 15w-40 RM65 5 Liter (ada dijual di petrol pump) .

Nak yg harga sederhana , terbaik dari...
Forum: Automotive 27-12-2013, 07:13 PM
Replies: 1,724
Views: 139,882
Posted By Abdullah
beli skotak 12 botol terus bro , murah lah bro ,...

beli skotak 12 botol terus bro , murah lah bro , lebih rm2 jer dari castrol power 1 semi :D .

Ak dah 9 botol guna exl , memang puas hati, so far kat jentera fz ak , ak dah guna shell ax3 , ax5 ,...
Forum: HYIP 26-12-2013, 01:58 PM
Replies: 3,361
Views: 188,042
Posted By Abdullah
dah scam ker?

dah scam ker?
Forum: HYIP 11-12-2013, 12:29 AM
Replies: 3,361
Views: 188,042
Posted By Abdullah
nampak sangat ramai orang melayu income dari...

nampak sangat ramai orang melayu income dari sumber haram , tu sebab duit cepat jer hilang , duit haram kut benda haram jugak kekekeke
Forum: General Stuffs & Products 06-12-2013, 01:30 AM
Replies: 112
Views: 7,383
Posted By Abdullah
sy berkenan pesen Magnum Stealth Force high cut...

sy berkenan pesen Magnum Stealth Force high cut with ion mask , agak2 bper ekk? buat riding boots pun hensem jugak , mau 19 kali rider sbk terpandang2 boot gua wakakaka :))
Forum: General Stuffs & Products 05-12-2013, 12:01 AM
Replies: 112
Views: 7,383
Posted By Abdullah
salam bro, yg waterproof dan water repellent ada...

salam bro, yg waterproof dan water repellent ada x ?
Forum: General Stuffs & Products 14-11-2013, 11:11 AM
Replies: 473
Views: 41,116
Posted By Abdullah
kalau dengor btol2, ekzos mesti bunyi lagi bising...

kalau dengor btol2, ekzos mesti bunyi lagi bising dan mantapp hehehe
Forum: General Stuffs & Products 14-11-2013, 02:30 AM
Replies: 473
Views: 41,116
Posted By Abdullah
mcm best jer , apakan daya ak x minat keter...

mcm best jer , apakan daya ak x minat keter hahahaha, ak pakai menatang mcm nih juga kat motor , pickup bermula pada 8000rpm
Forum: Religious Talk 23-10-2013, 01:21 AM
Replies: 75
Views: 4,288
Posted By Abdullah
wa hubby :D

wa hubby :D
Forum: Info, Debate 05-08-2013, 06:55 PM
Replies: 243
Views: 10,692
Posted By Abdullah
wei racist, ko pergi blah lah . Undang2 dan akta...

wei racist, ko pergi blah lah . Undang2 dan akta benarkan mereka kat sini . Kalau x suka gi fight kat mahkamah .
Forum: Automotive 05-08-2013, 06:45 PM
Replies: 65
Views: 3,125
Posted By Abdullah
nak kata rajin tu x lah , bru skali jer join , yg...

nak kata rajin tu x lah , bru skali jer join , yg selebihnya solo ride , mcm2 tempat dah sampai, insyaAllah raya kedua ni penang - jb wakakakaka
Forum: Religious Talk 29-07-2013, 12:55 AM
Replies: 510
Views: 26,563
Posted By Abdullah
Apa masalah dengan wahabi? Bab akidah Bab...

Apa masalah dengan wahabi?

Bab akidah
Bab fiqh

Secara kasar, wahabi sering menafikan mereka itu wahabi sebaliknya mengatakan mereka itu salafi (merujuk kepada ulama2 salaf) .

Siapakah...
Forum: Automotive 26-07-2013, 02:37 AM
Replies: 65
Views: 3,125
Posted By Abdullah
jom join group fb , fzcrew dan FOG

jom join group fb , fzcrew dan FOG
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 26-07-2013, 02:33 AM
Replies: 74
Views: 2,999
Posted By Abdullah
mungkin dejavu, sy punya dejavu waktu tdo...

mungkin dejavu, sy punya dejavu waktu tdo wakakaka , paling latest minggu lepas
Forum: Automotive 22-07-2013, 04:17 PM
Replies: 65
Views: 3,125
Posted By Abdullah
KTM DUKE 200 x nak? pickup kuat , lg kuat dari...

KTM DUKE 200 x nak? pickup kuat , lg kuat dari cbr 250 (first 100 meter lah :D)
Forum: Automotive 22-07-2013, 01:38 AM
Replies: 65
Views: 3,125
Posted By Abdullah
dragotec surbo ker? spoket bper tuh??? fcu pakai...

dragotec surbo ker? spoket bper tuh??? fcu pakai x? ekzos? :D
Forum: Automotive 21-07-2013, 07:29 PM
Replies: 65
Views: 3,125
Posted By Abdullah
modal besar boleh lah kot hehehehe

modal besar boleh lah kot hehehehe
Forum: Automotive 21-07-2013, 07:27 PM
Replies: 65
Views: 3,125
Posted By Abdullah
sy pengguna fz, dah 21,000km ngn motor nih...

sy pengguna fz, dah 21,000km ngn motor nih walaupun belum sampai setahun pakai , semua tempat dah jelajah huhuhu .

Bab kelajuan nih subjektif sebab motor naked mana ada orang hentam kaw2 , contoh...
Forum: Automotive 21-07-2013, 07:13 PM
Replies: 190
Views: 60,104
Posted By Abdullah
Nak kapcai yang laju dan ada bakul = LC Nak...

Nak kapcai yang laju dan ada bakul = LC
Nak kapcai cc besar dan paling laju = Belang

Nak merasa the power of modification + fuel injection = fz

Fz laju jugak , lc standard kedai x boleh kejar...
Showing results 1 to 25 of 342

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:55 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE