Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,621
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,674
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 22,046
More...
Showing results 1 to 25 of 486
Search took 0.17 seconds.
Search: Posts Made By: nusuk
The search index was updated 6 minutes ago.
Forum: Gold Market 15-04-2014, 03:53 AM
Replies: 1
Views: 186
Posted By nusuk
wts:pamp suisse 100gm.harga mks

As salam.ada sape mau?
harga mks.ada seketul je.Barang dlm penjara

cod:dungun.
pos :at buyer risk:D
free postage
Forum: Automotive 31-03-2014, 03:02 AM
Replies: 172
Views: 15,284
Posted By nusuk
Den guna dah 4 tahun.setakat ni x de problm.sblm...

Den guna dah 4 tahun.setakat ni x de problm.sblm ni guna avanza 1.3.pun x de masalah
Forum: Gold Market 22-03-2014, 03:32 AM
Replies: 23
Views: 1,185
Posted By nusuk
Pm harga.cod kat mane?

Pm harga.cod kat mane?
Forum: Gold Market 05-02-2014, 10:57 PM
Replies: 134
Views: 8,879
Posted By nusuk
pergi je jumpa ngan TT..dia boleh ajar tu ada...

pergi je jumpa ngan TT..dia boleh ajar tu
ada gak buat sikit2 cara ni,buat untuk sedara mara je
6 bulan pas tu aku bagi tambahan emas + emas yang aku pinjam
teknik nampak sama tapi BUKAN DIA...
...
Forum: Gold 02-02-2014, 12:44 AM
Replies: 227
Views: 15,900
Posted By nusuk
Tt melaka kat mane?

Tt melaka kat mane?
Forum: Gold 29-01-2014, 02:13 PM
Replies: 516
Views: 45,895
Posted By nusuk
aku newbie je bro...ramai otai lagi dlm ni.pm

aku newbie je bro...ramai otai lagi dlm ni.pm
Forum: Gold Market 28-01-2014, 02:45 AM
Replies: 23
Views: 1,168
Posted By nusuk
:D:D pm kalau nak tahu

:D:D pm kalau nak tahu
Forum: Gold 28-01-2014, 02:42 AM
Replies: 516
Views: 45,895
Posted By nusuk
ada cara bg tmbah emas tu dlm masa 6 bulan :D:D

ada cara bg tmbah emas tu dlm masa 6 bulan :D:D
Forum: Gold Market 11-01-2014, 12:48 AM
Replies: 12
Views: 729
Posted By nusuk
Ada.tp nak cakap pun x guna kat sini

Ada.tp nak cakap pun x guna kat sini
Forum: Gold Market 03-01-2014, 02:30 AM
Replies: 30
Views: 1,859
Posted By nusuk
Pm best price bunga raya 10gm

Pm best price bunga raya 10gm
Forum: Gold 02-01-2014, 01:23 PM
Replies: 227
Views: 15,900
Posted By nusuk
Hehe.ada lg teknik selamat reduce harga emas...

Hehe.ada lg teknik selamat reduce harga emas ni.tenkiu tuan tanah kedaung.membuatkan aku berfikir cara nak reduce harga emas
Forum: Gold 31-12-2013, 02:35 AM
Replies: 227
Views: 15,900
Posted By nusuk
Wow emas 1 gm.ada ni..meh share camne nak buat

Wow emas 1 gm.ada ni..meh share camne nak buat
Forum: Gold 30-12-2013, 11:21 AM
Replies: 126
Views: 9,933
Posted By nusuk
Malaysia je ada mcm ni.raw material naik harga,...

Malaysia je ada mcm ni.raw material naik harga, harga di market mesti kene naik.raw material harga turun tp harga jualan tetap sama.

Only di malaysia:eek::eek:
Forum: Gold 30-12-2013, 11:16 AM
Replies: 227
Views: 15,900
Posted By nusuk
Mai pm.boleh wassup.kaakaka

Mai pm.boleh wassup.kaakaka
Forum: Gold 30-12-2013, 11:14 AM
Replies: 227
Views: 15,900
Posted By nusuk
Rasanya seminar emas ni banyak dah.boleh la...

Rasanya seminar emas ni banyak dah.boleh la bermula sikit2 timba ilmu emas ni
Forum: Gold 30-12-2013, 11:13 AM
Replies: 227
Views: 15,900
Posted By nusuk
Kesudahannya emas delay ni memang ada skill...

Kesudahannya emas delay ni memang ada skill dia.cume mcm mane cara nak bg cun masing2 punya kreativiti la.btul ke tuanb tanah kedaung?kekeke

P/s: pm aku cara ke 2 dan 3 tu tuan tanah.kekekee
Forum: Gold 29-12-2013, 02:55 PM
Replies: 126
Views: 9,933
Posted By nusuk
beli2..jangan x beli

beli2..jangan x beli
Forum: Gold 29-12-2013, 02:53 PM
Replies: 227
Views: 15,900
Posted By nusuk
bahaya salah bawak ni..lame2 boleh gila isim:)paid

bahaya salah bawak ni..lame2 boleh gila isim:)paid
Forum: Gold 29-12-2013, 02:52 PM
Replies: 227
Views: 15,900
Posted By nusuk
memang le emas tu gold..pamp suisse ke?999 ke?cer...

memang le emas tu gold..pamp suisse ke?999 ke?cer pm
Forum: Gold 29-12-2013, 02:33 PM
Replies: 227
Views: 15,900
Posted By nusuk
wow..emas apa ni?cer pm :)paid:)paid

wow..emas apa ni?cer pm :)paid:)paid
Forum: Gold 29-12-2013, 02:11 PM
Replies: 227
Views: 15,900
Posted By nusuk
aku pun nak daftar jadi murid.murid ke 2 la...

aku pun nak daftar jadi murid.murid ke 2 la ni.kekekek
Forum: Program Matrix Labu Peram, Merapu 21-12-2013, 02:06 PM
Replies: 1,831
Views: 97,437
Posted By nusuk
akaun aku x jeles ke?:)paid:)paid ...

akaun aku x jeles ke?:)paid:)paid

http://i913.photobucket.com/albums/ac338/harbinz/boss_zps212118a9.jpg (http://s913.photobucket.com/user/harbinz/media/boss_zps212118a9.jpg.html)

tapi aku main...
Forum: General Stuffs & Products 08-12-2013, 02:55 AM
Replies: 18
Views: 835
Posted By nusuk
Frer bump untuk barang baik

Frer bump untuk barang baik
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-11-2013, 11:46 AM
Replies: 111
Views: 4,366
Posted By nusuk
Yahoo.com Memang ku tunggu kenaikan ni ...

Yahoo.com
Memang ku tunggu kenaikan ni

Phuiiiiiii
Forum: Santai, Others 21-11-2013, 09:01 PM
Replies: 38
Views: 990
Posted By nusuk
haha...ok aku da jawab:D

haha...ok aku da jawab:D
Showing results 1 to 25 of 486

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:36 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE