Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 6,052
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 30,161
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 22,563
More...
Showing results 1 to 25 of 443
Search took 0.20 seconds.
Search: Posts Made By: REDarowana77
The search index was updated 12 minutes ago.
Forum: Santai, Others 08-03-2014, 03:34 PM
Replies: 8
Views: 470
Posted By REDarowana77
yang terbaik di surau2 atau masjid..itu pun...

yang terbaik di surau2 atau masjid..itu pun jarang2 nak jumpa la..selalu makcik2 lah ramai..makcik2 pun ok juga buat carik calon menantu..huhuhu
Forum: Santai, Others 07-03-2014, 02:59 PM
Replies: 53
Views: 1,399
Posted By REDarowana77
kat lelong pun macam byk jugak dijual..rasanya...

kat lelong pun macam byk jugak dijual..rasanya murah lagi..kalau ada promotion..
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 04-03-2014, 11:20 AM
Replies: 48
Views: 1,717
Posted By REDarowana77
park dulu..baik untuk seisi keluarga..

park dulu..baik untuk seisi keluarga..
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 28-02-2014, 10:35 AM
Replies: 74
Views: 2,321
Posted By REDarowana77
buat masa nih memang terbaik:)cgrock...kalo dulu...

buat masa nih memang terbaik:)cgrock...kalo dulu pakai telco lain beratus-ratus bayar..nih pakai 3 org paling banyak RM50 ajer..:)paid:)paid..:D..pakai utk call ajer...:)
Forum: Info, Debate 27-02-2014, 02:55 PM
Replies: 19
Views: 792
Posted By REDarowana77
tu bayaran dia sebulan 5k AED...tukar RM...

tu bayaran dia sebulan 5k AED...tukar RM 4463/sebulan..
Forum: General Stuffs & Products 15-02-2014, 06:54 AM
Replies: 32
Views: 1,202
Posted By REDarowana77
Parking dulu...

Parking dulu...
Forum: General Stuffs & Products 20-01-2014, 03:59 PM
Replies: 118
Views: 4,992
Posted By REDarowana77
lari topik...pindah sarawak jadi cikgu ker..?

lari topik...pindah sarawak jadi cikgu ker..?
Forum: General Stuffs & Products 19-01-2014, 08:44 PM
Replies: 13
Views: 255
Posted By REDarowana77
Parking jap...

Parking jap...
Forum: Internet Games 06-01-2014, 04:05 PM
Replies: 722
Views: 18,144
Posted By REDarowana77
tul ker eja tu..bukan MALAYA TIGER 3 ker....?

tul ker eja tu..bukan MALAYA TIGER 3 ker....?
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 01-01-2014, 10:26 AM
Replies: 390
Views: 37,988
Posted By REDarowana77
tq..for info..:)cgrock

tq..for info..:)cgrock
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 31-12-2013, 03:02 PM
Replies: 390
Views: 37,988
Posted By REDarowana77
tu semua buat kat phone ker..atau kat pc baru...

tu semua buat kat phone ker..atau kat pc baru masuk kat phone..:">..tak berapa paham sgt step dia walaupun nampak mudah..
Forum: Insurance Offers, Agents 13-12-2013, 11:01 AM
Replies: 343
Views: 9,319
Posted By REDarowana77
pm detail tt...

pm detail tt...
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 12-12-2013, 11:33 AM
Replies: 79
Views: 3,983
Posted By REDarowana77
lenovo a850 berapa tt..?kat lelong 543 termasuk...

lenovo a850 berapa tt..?kat lelong 543 termasuk case+screen protector dan pos...
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 11-12-2013, 08:57 AM
Replies: 390
Views: 37,988
Posted By REDarowana77
ok tq..nanti saya servay..:)

ok tq..nanti saya servay..:)
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 10-12-2013, 03:28 PM
Replies: 390
Views: 37,988
Posted By REDarowana77
ada tak nama kedai atau yang TT belikan..nak...

ada tak nama kedai atau yang TT belikan..nak servay kat lelong tu..
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-11-2013, 10:54 AM
Replies: 100
Views: 5,141
Posted By REDarowana77
hahaha...:)):))..tak merasa,cuba dah kena baru...

hahaha...:)):))..tak merasa,cuba dah kena baru rasa kenikmatanya..hehehe..ada nanti kata,..macam poyo jer,macam best ajer mamat nih..:)):))
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-11-2013, 10:46 AM
Replies: 100
Views: 5,141
Posted By REDarowana77
mana2 tempat sama ajer berlaku situasi cam...

mana2 tempat sama ajer berlaku situasi cam nih..hormat untuk kepentingan diorang ajer..tapi tak semua macam tu..ada yang masih lagi berbudi bahasa..
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-11-2013, 10:39 AM
Replies: 100
Views: 5,141
Posted By REDarowana77
ingatkan balik memang seronok..walaupun pahit...

ingatkan balik memang seronok..walaupun pahit benda dikenangkan...
guling2, angkat balak, berendam dalam air kolam panas tengahari,jalan itik dan macam2 lagi..denda dulu lagi teruk jugak..siap ada...
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-11-2013, 10:15 AM
Replies: 100
Views: 5,141
Posted By REDarowana77
ada juga ker IKBN chembong tu kena...

ada juga ker IKBN chembong tu kena bakar...?setahu saya di IKBN DT..saya dulu pelajar yg pakai baju hijau..dah macam askar lama dah..dan sekarang jadi pengajar..bekas pelajar dan pengajar di...
Forum: Loans, Credit Cards 27-11-2013, 04:23 PM
Replies: 450
Views: 10,533
Posted By REDarowana77
pm..tak asuk lagi...

pm..tak asuk lagi...
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 25-11-2013, 03:43 PM
Replies: 1,001
Views: 62,653
Posted By REDarowana77
harga rendah dari pasaran lain tak tt..:D

harga rendah dari pasaran lain tak tt..:D
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-11-2013, 02:52 PM
Replies: 22
Views: 1,891
Posted By REDarowana77
satu-satunya shooping mall yang berdekatan dengan...

satu-satunya shooping mall yang berdekatan dengan kg dan taman perumahan..tak lama lagi nak dibina lagoon kat situ..
Forum: Loans, Credit Cards 18-11-2013, 03:23 PM
Replies: 450
Views: 10,533
Posted By REDarowana77
pm me to..

pm me to..
Forum: General Stuffs & Products 13-11-2013, 03:51 PM
Replies: 159
Views: 3,318
Posted By REDarowana77
tt nanti dah pos,berikan nombor tracking yer..:)

tt nanti dah pos,berikan nombor tracking yer..:)
Forum: Loans, Credit Cards 12-11-2013, 02:55 PM
Replies: 1,615
Views: 67,784
Posted By REDarowana77
ok..nanti tt pm detail yer..:)

ok..nanti tt pm detail yer..:)
Showing results 1 to 25 of 443

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:22 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE