Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,469
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,488
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,841
More...
Showing results 1 to 25 of 461
Search took 0.22 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 8 minutes ago.
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik Yesterday, 08:18 PM
Replies: 11
Views: 377
Posted By Prisoner
downhill.. yang letihnya nak pikul basikal...

downhill..

yang letihnya nak pikul basikal naik ke atas.. bila turun sekejap jer..
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar Yesterday, 03:02 AM
Replies: 41
Views: 1,661
Posted By Prisoner
tanker ni kebanyakan nya syarikat vendor punya.. ...

tanker ni kebanyakan nya syarikat vendor punya..

syarikat minyak hanya menyewa dari pengusaha lori..
Forum: Santai, Others 11-04-2014, 05:54 PM
Replies: 244
Views: 14,484
Posted By Prisoner
Gangster taik kucing vs gangster facebook

Gangster taik kucing vs gangster facebook
Forum: Santai, Others 06-04-2014, 05:13 PM
Replies: 128
Views: 3,271
Posted By Prisoner
kalau kena kat umah yang jenis tersepit melekat...

kalau kena kat umah yang jenis tersepit melekat tu boleh la ikhtiar lagi..

yang kena lepas mandi sungai tu.. fuhhhh.. kekawan tolong gelak jer..
Forum: Movies, TV, Music 06-04-2014, 12:55 AM
Replies: 13
Views: 657
Posted By Prisoner
pandai micheal bay pujuk hati megan fox balik..

pandai micheal bay pujuk hati megan fox balik..
Forum: News, Current Issues, Rumours 04-04-2014, 08:22 AM
Replies: 266
Views: 5,727
Posted By Prisoner
cerita bo.doh macam ni yang wartawan ni dapat...

cerita bo.doh macam ni yang wartawan ni dapat mana?
ada jugak space kat paper dia untuk cerita macam ni
Forum: Sports Talk : Soccer (Locals) 02-04-2014, 05:16 PM
Replies: 5
Views: 376
Posted By Prisoner
Bih tu pakai pemain import nak buat apa?

Bih tu pakai pemain import nak buat apa?
Forum: News, Current Issues, Rumours 01-04-2014, 12:36 PM
Replies: 26,616
Views: 2,820,547
Posted By Prisoner
nampak sesekali komen macam sngat bagus...

nampak sesekali komen macam sngat bagus sesetengah user sini.. tapi bunyi je macam bagus.. isi nampak sangat macam mana dia guna akal untuk berfikir.

sudah2 lah.. kalau keadaan sekarang ni ada...
Forum: Blogger 01-04-2014, 12:59 AM
Replies: 35
Views: 984
Posted By Prisoner
Personal blogging is dead.. kalau nak ber...

Personal blogging is dead..

kalau nak ber website.. content mesti best contoh "information" "how to" dan lain-lain yang mesra page rank.

blogging cerita pasal smlm jalan2.. makan2.. shopping2...
Forum: Automotive 01-04-2014, 12:42 AM
Replies: 1,341
Views: 81,279
Posted By Prisoner
ikut schedule maintanance.. valve clearance kena...

ikut schedule maintanance.. valve clearance kena check tiap 3k km..
baik la belajar2 buat sendiri kalau macam tu.. :D
Forum: News, Current Issues, Rumours 26-03-2014, 08:14 PM
Replies: 26,616
Views: 2,820,547
Posted By Prisoner
Kena ada satu thread khas kompilasi teori mh370..

Kena ada satu thread khas kompilasi teori mh370..
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-03-2014, 12:09 AM
Replies: 26,616
Views: 2,820,547
Posted By Prisoner
PM cakap....... berdasarkan maklumat dari data...

PM cakap....... berdasarkan maklumat dari data radar ( aku rujuk pada 8 x ping ke satelit ) ping berakhir di lautan hindi.

kira.. kat mana last ping ( dah tak ada ping2 lagi selepas tu ) kat situ...
Forum: Gossip, Celebrities 24-03-2014, 11:13 AM
Replies: 62
Views: 2,541
Posted By Prisoner
dari pagi aku tengok thread ni terapung.. ramai...

dari pagi aku tengok thread ni terapung..
ramai yang sayang kat faizal hussein ni.. ahah!
Forum: News, Current Issues, Rumours 22-03-2014, 08:46 PM
Replies: 39
Views: 2,018
Posted By Prisoner
kena tarik la tu..

kena tarik la tu..
Forum: Gossip, Celebrities 22-03-2014, 08:23 PM
Replies: 44
Views: 2,278
Posted By Prisoner
alaa.. lantak la dia nak berlawak..

alaa.. lantak la dia nak berlawak..
Forum: Automotive 21-03-2014, 11:53 AM
Replies: 1,064
Views: 126,149
Posted By Prisoner
Selain dari g mart.. boleh listkan kat mana lagi...

Selain dari g mart.. boleh listkan kat mana lagi tempat2 lelong kereta ni..

dulu yang aku pernah pergi kat bukit idaman, lupa plak bank mana punya yatch.

kalau dah ada list, dapat update kat...
Forum: News, Current Issues, Rumours 21-03-2014, 01:03 AM
Replies: 74
Views: 4,893
Posted By Prisoner
agak2 apa style polis pakai sampai ada yang ngaku...

agak2 apa style polis pakai sampai ada yang ngaku dan siap tunjuk bukti?

hebat!!
Forum: Automotive 21-03-2014, 01:00 AM
Replies: 57
Views: 2,079
Posted By Prisoner
senang.. try tolak moto laju2 then masuh gear.....

senang.. try tolak moto laju2 then masuh gear.. kalau motor brand lain mesti boleh start.. tapi suzuki tidak.

apa pun teknologi motor ni, mmg suzuki la terbaik.

Suzuki Assemblers Malaysia Sdn...
Forum: Saving Investments 20-03-2014, 02:42 PM
Replies: 40
Views: 1,249
Posted By Prisoner
bulan 3 ni aku ada pump duit dalam asb mak aku...

bulan 3 ni aku ada pump duit dalam asb mak aku kat pos office ok jer..

maybe atas budi bicara jugak agaknya.. kerani pos tu mmg dah biasa dengan aku, tapi tiap kali update tak ada plak dia orang...
Forum: Gossip, Celebrities 19-03-2014, 07:21 PM
Replies: 45
Views: 2,767
Posted By Prisoner
suka betul tengok leher dia ni

suka betul tengok leher dia ni
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 18-03-2014, 01:02 AM
Replies: 638
Views: 42,726
Posted By Prisoner
rugi la kalau tak interview.. takkan tengok saja...

rugi la kalau tak interview.. takkan tengok saja je
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-03-2014, 07:10 PM
Replies: 26,616
Views: 2,820,547
Posted By Prisoner
Tgh krisis2.. Beteka teki ni.. Jumpa minyak...

Tgh krisis2.. Beteka teki ni.. Jumpa minyak plak.. Pas tu kena kongsi lak tu.. Kita dpt suku.. Lg 3 suku ahmad albab yg punyaaaaa...
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-03-2014, 06:15 PM
Replies: 26,616
Views: 2,820,547
Posted By Prisoner
Hujacked atau di selamatkan? Arghhh.. Bila la nak...

Hujacked atau di selamatkan? Arghhh.. Bila la nak selesai misteri ni..
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-03-2014, 03:20 PM
Replies: 26,616
Views: 2,820,547
Posted By Prisoner
aku rasa ramai kena pelbetulkan pemahaman dulu.. ...

aku rasa ramai kena pelbetulkan pemahaman dulu..

contact radar lain..
ping satelite lain..
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 15-03-2014, 01:52 AM
Replies: 28
Views: 2,031
Posted By Prisoner
selulit.. cehhh ... ... ... ..

selulit.. cehhh

... ... ... ..
Showing results 1 to 25 of 461

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:48 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE