Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,279
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,012
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,165
More...
Showing results 1 to 25 of 341
Search took 0.62 seconds.
Search: Posts Made By: Abdullah
The search index was updated 9 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-09-2014, 03:08 AM
Replies: 22,559
Views: 1,332,215
Posted By Abdullah
Hurmm sapa nak jawab nih .... ...

Hurmm sapa nak jawab nih ....

http://www.youtube.com/watch?v=mwPE4G1EvOI
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-09-2014, 02:53 AM
Replies: 22,559
Views: 1,332,215
Posted By Abdullah
tq bro kerana bg nombor, cepat col nombor diatas,...

tq bro kerana bg nombor, cepat col nombor diatas, khas utk anjing2 isis ...
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-09-2014, 02:36 AM
Replies: 22,559
Views: 1,332,215
Posted By Abdullah
Bab Baiaah, sapa ajar baiah kepada kerajaan islam...

Bab Baiaah, sapa ajar baiah kepada kerajaan islam nih? dan sapa punya teori gila suh baiah ngn ISIS?

dan sapa yg gila kata isis tu black flag yg nabi khabarkan dlm hadis? jeng jeng jeng
Forum: News, Current Issues, Rumours 25-09-2014, 12:10 AM
Replies: 22,559
Views: 1,332,215
Posted By Abdullah
ak x perlu baca, ak ada bukti ... ni lah masalah...

ak x perlu baca, ak ada bukti ... ni lah masalah bila perasan sendiri ... guru2 kami belajar pakistan bertahun2 , sehinggakan ada yg berjihad di afgan semasa perang afgan - soviet dan perang afgan -...
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-09-2014, 11:59 PM
Replies: 22,559
Views: 1,332,215
Posted By Abdullah
mana ada taliban dah lgi skang , semuanya faker ,...

mana ada taliban dah lgi skang , semuanya faker , talibdan dah disband sejak tamat perang afgan dulu
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-09-2014, 11:56 PM
Replies: 22,559
Views: 1,332,215
Posted By Abdullah
maaf yer tumpang tanya, sembelih musuh nih guna...

maaf yer tumpang tanya, sembelih musuh nih guna dalil apa ? :-?
Forum: Programming, Web Development 22-09-2014, 06:14 PM
Replies: 1
Views: 2,430
Posted By Abdullah
Question 2 D Array in Java for Seating

Salam semer,

Mohon pakar2 java masuk , newbie java mengadap masuk :D

camna nak buat satu program java yg simple , utk tujuan seating yg accept name , location and date kemudian display...
Forum: News, Current Issues, Rumours 10-09-2014, 10:24 PM
Replies: 22,559
Views: 1,332,215
Posted By Abdullah
hurmmm ...

hurmmm

https://www.youtube.com/watch?v=H82ZYeKoNDA&hd=1
Forum: Internet Business Discussion 30-08-2014, 11:57 PM
Replies: 1,723
Views: 96,497
Posted By Abdullah
barang givi x banyak pilihan, baru nak berangan...

barang givi x banyak pilihan, baru nak berangan box monokey baru ....
Forum: Internet Business Discussion 30-08-2014, 11:55 PM
Replies: 1,723
Views: 96,497
Posted By Abdullah
kwn ak , setiap 3-4 bulan skali dia gi china ,...

kwn ak , setiap 3-4 bulan skali dia gi china , setiap kali deal , mau 15-20k barang .... dia ckp , x pernah skalipun kena cukai sejak buat biz nih . tp skang ak pelik nper ada yg kena cukai plak ...
Forum: Internet Business Discussion 30-08-2014, 11:31 PM
Replies: 1,723
Views: 96,497
Posted By Abdullah
setahu ak barang china susah nak kena tax bro ,...

setahu ak barang china susah nak kena tax bro , nak selamat guna jer shipping yg di offer walaupun mahal lah skit . dari free shipping tu .
Forum: News, Current Issues, Rumours 30-08-2014, 11:23 PM
Replies: 451
Views: 15,725
Posted By Abdullah
ak lama dah perasan tp gang isis cg kata ak busuk...

ak lama dah perasan tp gang isis cg kata ak busuk hati , x tahu sejarah , x tahu asal usul ... its ok , kita tengok jer nanti ...
Forum: Internet Business Discussion 30-08-2014, 11:10 PM
Replies: 1,723
Views: 96,497
Posted By Abdullah
orang meniaga pun x citer bro kekekeke . ...

orang meniaga pun x citer bro kekekeke .

aliexpress nih shipping mahal loh, sampai 30usd++ apa hal wakakaka
Forum: Internet Business Discussion 30-08-2014, 10:54 PM
Replies: 1,723
Views: 96,497
Posted By Abdullah
ok lah aliexpress nih , kwn ak yg niaga ebay pun...

ok lah aliexpress nih , kwn ak yg niaga ebay pun recommend cuma mahal ja shipping .... mujur ak jumpa lubuk lain :D
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 03:26 PM
Replies: 22,559
Views: 1,332,215
Posted By Abdullah
aik , menentang ISIS bermakna jdi syiah? lol ......

aik , menentang ISIS bermakna jdi syiah? lol ... :eek::eek::eek::eek:
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 03:24 PM
Replies: 22,559
Views: 1,332,215
Posted By Abdullah
ak cuma nak faham , camna kita nak masuk ke satu...

ak cuma nak faham , camna kita nak masuk ke satu buah negara secara terang-terangan tanpa dikesan oleh beratus2 unit drone predator dan satelit yg mengawal negara tersebut 24 jam ? camna ekk , td ada...
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 03:23 PM
Replies: 22,559
Views: 1,332,215
Posted By Abdullah
Ustaz Lotfi sendiri akui , ISIS membunuh jihadis...

Ustaz Lotfi sendiri akui , ISIS membunuh jihadis yang lain , kenapa yer??? kekekekekeke
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 03:16 PM
Replies: 22,559
Views: 1,332,215
Posted By Abdullah
Kah kah kah kah , ustaz lotfi sendiri pun x dpt...

Kah kah kah kah , ustaz lotfi sendiri pun x dpt jawab soklan sy , itu jihadis beb kah kah kah kah kah kah . Semua kena tipu kah kah kah kah kah kah kah .
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 03:15 PM
Replies: 22,559
Views: 1,332,215
Posted By Abdullah
tolong jawab jer , bahkan Mujahideen Syria...

tolong jawab jer , bahkan Mujahideen Syria seperti Ustaz Lotfi Ariffin pun sendiri gagal menjawab tentang perkara nih .... tu orang yg kat sana , orang kat sini? kah kah kah kah kah kah , semua kena...
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 03:10 PM
Replies: 22,559
Views: 1,332,215
Posted By Abdullah
Buat para pendokong munafiqin ISIS : ISIS ? ...

Buat para pendokong munafiqin ISIS :

ISIS ?

ISIS pejuang islam sebenar?

Analisa saya mendapati.........

1. Ketika pencerobohan ISIS ke Iraq , tiada satu pun drone2 milik US berjaya...
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-07-2014, 02:50 PM
Replies: 22,559
Views: 1,332,215
Posted By Abdullah
isis adalah munafik zaman ini .....

isis adalah munafik zaman ini .....
Forum: General Stuffs & Products 23-07-2014, 08:06 PM
Replies: 21
Views: 1,355
Posted By Abdullah
kalau nak size yg len boleh pm, tp pre-order lah...

kalau nak size yg len boleh pm, tp pre-order lah , raya nih kita x dpt buat order sebab barang banyak delay kat kastam . lepas raya boleh , max sie 46 European
Forum: General Stuffs & Products 23-07-2014, 08:05 PM
Replies: 21
Views: 1,355
Posted By Abdullah
Umur ayah 52 , dia sendiri yg nak , tp bila dah...

Umur ayah 52 , dia sendiri yg nak , tp bila dah ada depan mata dia kata sy punya kasut lg cantik wakakkakakaka . x pa boleh nego lg lai2
Forum: General Stuffs & Products 23-07-2014, 07:02 PM
Replies: 21
Views: 1,355
Posted By Abdullah
barang baru , biasalah barang htr pakai pos . bau...

barang baru , biasalah barang htr pakai pos . bau ori kasut pun ada lagi
Forum: General Stuffs & Products 21-07-2014, 02:09 PM
Replies: 21
Views: 1,355
Posted By Abdullah
lai2 bump utk ari nih

lai2 bump utk ari nih
Showing results 1 to 25 of 341

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:59 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE