Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 31,840
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 30,833
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 54,462
More...
Showing results 1 to 25 of 470
Search took 0.29 seconds.
Search: Posts Made By: nwa
The search index was updated 5 minutes ago.
Forum: Official News, Current Issues 02-02-2016, 09:14 AM
Replies: 24
Views: 1,201
Posted By nwa
ada sesapa penah naik tak?share sket pengalaman

ada sesapa penah naik tak?share sket pengalaman
Forum: Official News, Current Issues 14-11-2015, 11:03 AM
Replies: 22
Views: 2,616
Posted By nwa
we will see,what we WANT to see

we will see,what we WANT to see
Forum: General Stuff & Products 06-11-2015, 11:31 AM
Replies: 16
Views: 664
Posted By nwa
sebab adik aku dapat bonus dalam bentuk gift card...

sebab adik aku dapat bonus dalam bentuk gift card macam ni.Haram punya bos...haha
Forum: General Stuff & Products 03-11-2015, 10:24 AM
Replies: 16
Views: 664
Posted By nwa
solddddddd!!! as expected,voucher2 macam ni...

solddddddd!!!
as expected,voucher2 macam ni akan dibeli oleh chinese tanpa banyak soal...hihu..
Forum: General Stuff & Products 02-11-2015, 05:09 PM
Replies: 16
Views: 664
Posted By nwa
boleh beli minyak bro:D

boleh beli minyak bro:D
Forum: General Stuff & Products 02-11-2015, 04:52 PM
Replies: 16
Views: 664
Posted By nwa
di zaman kegawatan ni,jimat RM30 pun dah kira...

di zaman kegawatan ni,jimat RM30 pun dah kira baekk tu bro.Kalau amek 3 dah jimat RM90.
WOW:))
Forum: General Stuff & Products 02-11-2015, 04:51 PM
Replies: 16
Views: 664
Posted By nwa
ok done.:D

ok done.:D
Forum: General Stuff & Products 02-11-2015, 04:45 PM
Replies: 16
Views: 664
Posted By nwa
RM300 Petronas Voucher untuk dijual!

Salam

Saya ada Voucher barangan Petronas bernilai RM300.Ada 3 Set semuanya.Nak jual pada harga hanya RM270 SAHAJA.

Jimat RM30 TU BROOO:D

Sapa nak boleh wasap/call 0126350064 ya,tq

COD...
Forum: Suspicious Business/Scheme Activities 20-10-2015, 10:12 AM
Replies: 1,560
Views: 225,889
Posted By nwa
sapa kata dia takde bisnes? bisnes dia ialah...

sapa kata dia takde bisnes?

bisnes dia ialah JUAL AIR LIUR!!1

:eek::eek:
Forum: Lands, Properties Sale/Rent 19-10-2015, 10:40 AM
Replies: 10
Views: 459
Posted By nwa
rate sewa situ berapa?

rate sewa situ berapa?
Forum: Santai, Others 26-09-2015, 11:14 AM
Replies: 67
Views: 4,245
Posted By nwa
cukup2 duit sebab apa?sebab beli kereta...

cukup2 duit sebab apa?sebab beli kereta dulu?sebab beli rumah dulu?ke sebab bayar personal loan dulu?:eek:
Forum: Official News, Current Issues 26-09-2015, 11:10 AM
Replies: 55
Views: 4,565
Posted By nwa
Selalunya yang beria2 pukul tu pun bukan elok...

Selalunya yang beria2 pukul tu pun bukan elok sangat perangainya!!
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 25-09-2015, 09:37 AM
Replies: 89
Views: 7,599
Posted By nwa
aku baru je sebulan dua ni start biz hantar nasi...

aku baru je sebulan dua ni start biz hantar nasi lemak ke cafe2 n kedai2....dari 20 sehari skang bolehla dah sampai 50-60 sehari...targer awal ni nak sampaikan 100 bungkus sehari.

Apa yang aku...
Forum: Official News, Current Issues 28-07-2015, 01:26 PM
Replies: 49
Views: 2,820
Posted By nwa
Kalau selekoh bang.ang camni pun tak lepas ha...

Kalau selekoh bang.ang camni pun tak lepas ha eloklah jgn bg lulus....

Kat kl ni lagi banyak bukit/selekoh maut daripada yg ni
Forum: Santai, Others 28-07-2015, 01:18 PM
Replies: 165
Views: 10,541
Posted By nwa
Poligami poligami poligami...potong je la ko.nek...

Poligami poligami poligami...potong je la ko.nek tu .....asal ek,binik engkorang ni dah xlawo ke..tu la len kali kawin dgn yg lawo2,jgn asal kawin jeee
Forum: Official News, Current Issues 16-07-2015, 09:03 AM
Replies: 88
Views: 4,821
Posted By nwa
oooo ko ni la yang slalu cucuk2 orang ek?nak...

oooo ko ni la yang slalu cucuk2 orang ek?nak tunjuk power sangat ke bro?tukar lorong lagi 2km nak masuk simpang?salah ke?bagus la tu tak nyusahkan orang...ko ni mesti yg tukar lorong last minit...
Forum: Official News, Current Issues 16-07-2015, 08:53 AM
Replies: 69
Views: 5,239
Posted By nwa
ko ni mesti orang IS kan?:eek::eek::eek:

ko ni mesti orang IS kan?:eek::eek::eek:
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 09-06-2015, 12:32 PM
Replies: 76
Views: 4,676
Posted By nwa
saya dapat tapak kat lrt ampang n lrt bukit...

saya dapat tapak kat lrt ampang n lrt bukit jalil...rm600 setapak....ok tak agak2 harga tu?
Forum: Sports Talk : Soccer (Locals) 28-05-2015, 01:37 PM
Replies: 109
Views: 6,969
Posted By nwa
ni lagi 1 mentaliti entah apa2...skit2 salahkan...

ni lagi 1 mentaliti entah apa2...skit2 salahkan FAM...dah DRB Hicom punya masalah pun disalahkan FAM...
takde kena mengena kot:mad:
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 26-05-2015, 01:24 PM
Replies: 8,190
Views: 1,523,624
Posted By nwa
korang pegi la tgk cite Interstellar...hantu tak...

korang pegi la tgk cite Interstellar...hantu tak wujud broooo ...hehehe

-abeslaa kena bash pasni-
Forum: Santai, Others 25-05-2015, 01:47 PM
Replies: 100
Views: 5,211
Posted By nwa
Ada juga tu yang acah2 nak bekap...****wnyeeee...

Ada juga tu yang acah2 nak bekap...****wnyeeee engkau ni brooo...kau ****w bro,kau ****wwww
Forum: Gossip, Celebrities 05-05-2015, 11:34 AM
Replies: 73
Views: 5,978
Posted By nwa
emma ni tak lawa puns benanya...tak caya ko tgk...

emma ni tak lawa puns benanya...tak caya ko tgk cite dia belakon kat chanel HD...belopak2 muka
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 30-04-2015, 08:40 AM
Replies: 7
Views: 530
Posted By nwa
sold!!!!tqvm

sold!!!!tqvm
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 27-04-2015, 02:49 PM
Replies: 7
Views: 530
Posted By nwa
last call last call...

last call last call...
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 27-04-2015, 08:26 AM
Replies: 7
Views: 530
Posted By nwa
lai lai...

lai lai...
Showing results 1 to 25 of 470

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:55 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE