Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 11,257
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 12,471
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 36,818
More...
Showing results 1 to 25 of 400
Search took 0.28 seconds.
Search: Posts Made By: boblynn02
The search index was updated 8 minutes ago.
Forum: PC Softwares, Applications 02-09-2015, 01:18 PM
Replies: 1
Views: 167
Posted By boblynn02
(HELP) Template After Effect untuk Video Korporat

...

Assalam. Boleh bantu saya untuk menyiapkan video korporat. Ilmu yg saya ada ni tak tinggi jadi saya perlukan template after effect utk video korporat tu.

Boleh PM saya atau emel pada saya:...
Forum: Services Offered 06-08-2015, 10:09 PM
Replies: 31
Views: 1,608
Posted By boblynn02
Aku baru je tukar kat 7e tadi. RM1650. Berat...

Aku baru je tukar kat 7e tadi. RM1650. Berat giler. Sanggup lak 7e ambik semua. Wakkaak...
Forum: Q&A, Discussion, Info 06-08-2015, 10:05 PM
Replies: 642
Views: 47,623
Posted By boblynn02
Nak pulak skrg ni PRUBSN ada ubah polisi. Rasa...

Nak pulak skrg ni PRUBSN ada ubah polisi. Rasa mcm diambil kesempatan lak.. wakaka
Forum: Movies, TV, Music 06-08-2015, 09:42 PM
Replies: 90
Views: 4,866
Posted By boblynn02
Mmg byk ngarut.. poyo je.. wakaka

Mmg byk ngarut.. poyo je.. wakaka
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 01-08-2015, 07:51 AM
Replies: 4
Views: 908
Posted By boblynn02
perghhhh... giler laaaa..

perghhhh... giler laaaa..
Forum: Santai, Others 19-06-2015, 07:00 PM
Replies: 32
Views: 1,273
Posted By boblynn02
Cari info tepat dulu bro. Hehehe... Ada...

Cari info tepat dulu bro. Hehehe...

Ada subjek agama dan jawi. Fardhu ain pun ada.
Cikgu2 dia pun ramai melayu Islam. Ustaz dan ustazah pun ada.
Kat tempat aku, students melayu lagi ramai dari...
Forum: Official News, Current Issues 06-06-2015, 12:35 PM
Replies: 65
Views: 4,816
Posted By boblynn02
Cina DAP... Bukan cerdik mana pun.. pastu sibuk...

Cina DAP... Bukan cerdik mana pun.. pastu sibuk nak masuk campur hal parti org lain.. kah kah kah
Forum: General Stuffs & Products 15-05-2015, 07:32 PM
Replies: 209
Views: 11,592
Posted By boblynn02
Harga dan saiz available.. aku ni jenis badan...

Harga dan saiz available.. aku ni jenis badan rikishi... Wakaka... PM...
Forum: Official News, Current Issues 15-05-2015, 11:17 AM
Replies: 16
Views: 1,535
Posted By boblynn02
wakakaka:)):)) ada je komen pelik2 mcm ni..:))

wakakaka:)):)) ada je komen pelik2 mcm ni..:))
Forum: Official News, Current Issues 14-05-2015, 10:31 AM
Replies: 105
Views: 7,487
Posted By boblynn02
Jom kita femeskan mamat bangsat ni... Hahahaa...

Jom kita femeskan mamat bangsat ni... Hahahaa saoa ada maklumat. Kasi post.
Forum: Q&A, Discussion, Info 10-05-2015, 02:45 PM
Replies: 642
Views: 47,623
Posted By boblynn02
Melalui agen. Otai lagi.

Melalui agen. Otai lagi.
Forum: Q&A, Discussion, Info 10-05-2015, 07:19 AM
Replies: 642
Views: 47,623
Posted By boblynn02
Last2 agen PRU ni org nampak mcm agen gores dan...

Last2 agen PRU ni org nampak mcm agen gores dan menang. Jumpa je.. org lari..
Forum: General Stuffs & Products 06-05-2015, 12:27 PM
Replies: 139
Views: 4,035
Posted By boblynn02
Boleh buat monopod ni.. good item...

Boleh buat monopod ni.. good item...
Forum: Q&A, Discussion, Info 06-05-2015, 12:11 PM
Replies: 642
Views: 47,623
Posted By boblynn02
Apa laa... ini bukan pasal tak cukup bajet... ini...

Apa laa... ini bukan pasal tak cukup bajet... ini pasal tak cover... baca dulu la smp abis baru komen..:))
Forum: Santai, Others 27-04-2015, 10:32 PM
Replies: 148
Views: 6,070
Posted By boblynn02
Aku dah kawen. Ok je duduk dgn mak. Mak aku...

Aku dah kawen. Ok je duduk dgn mak. Mak aku suka.. bini aku pun suka. Xyah ikut dan dengar apa org ckp. Janji jaga mak tu baik2.
Forum: Santai, Others 26-04-2015, 09:15 PM
Replies: 73
Views: 3,446
Posted By boblynn02
Kalau budak.kena mmg masak.cikgu kena taram......

Kalau budak.kena mmg masak.cikgu kena taram... Belum sah apa2 pun dah teruk cikgu tu kena kutuk.
Forum: Gossip, Celebrities 25-04-2015, 07:14 PM
Replies: 21
Views: 1,921
Posted By boblynn02
Malam ini.... Sam punyaaaaa....

Malam ini.... Sam punyaaaaa....
Forum: Info, Debate 22-04-2015, 09:37 AM
Replies: 142
Views: 11,292
Posted By boblynn02
Nak harapkan NUTP.... ke laut... Saya tabik cikgu...

Nak harapkan NUTP.... ke laut... Saya tabik cikgu macam ni. Dah lama dah cikgu kena ugut... sampai masa dah cikgu kena suarakan ketidakpuasan hati secara terbuka. Jgn biarkan gomen syok sendiri.
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 17-04-2015, 10:49 PM
Replies: 9
Views: 483
Posted By boblynn02
Spec dia bro

Spec dia bro
Forum: Official News, Current Issues 13-04-2015, 08:00 PM
Replies: 68
Views: 5,592
Posted By boblynn02
Tak berani jawab tp berani bersumpah je... Kah...

Tak berani jawab tp berani bersumpah je... Kah kah kah
Forum: Official News, Current Issues 07-04-2015, 05:18 PM
Replies: 47
Views: 1,790
Posted By boblynn02
Kah lah kah kah... Padan muka semua termasuk dgn...

Kah lah kah kah... Padan muka semua termasuk dgn aku sekali. b0d00h punya pengundi BN.
Forum: Official News, Current Issues 02-04-2015, 03:22 PM
Replies: 62
Views: 2,854
Posted By boblynn02
Budi bicara xkan xde kot... Takkan la gitu......

Budi bicara xkan xde kot... Takkan la gitu... Adehhh...
Forum: Santai, Others 02-04-2015, 03:17 PM
Replies: 203
Views: 8,818
Posted By boblynn02
Maaf la dgn kejahilan TT... Dia agak jahil...

Maaf la dgn kejahilan TT... Dia agak jahil sbnrnya....pastu mungkin nak jd hero atau nak meluahkan rasa tidak puas hati. Last2 gomen servant pun dia nak hentam. Cth mudah.. tokey kedai judi ekor beli...
Forum: Official News, Current Issues 22-03-2015, 05:50 PM
Replies: 24
Views: 2,401
Posted By boblynn02
Aku pun heran... Siap bawak pelincir lagi. Kah...

Aku pun heran... Siap bawak pelincir lagi. Kah kah kah
Forum: Official News, Current Issues 19-03-2015, 01:11 PM
Replies: 41
Views: 2,915
Posted By boblynn02
Dia tak kisah ke? Nanti aku akan ganti jadi...

Dia tak kisah ke? Nanti aku akan ganti jadi Captain yg baru...
Showing results 1 to 25 of 400

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:18 AM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE