Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 4,035
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 7,402
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 31,672
More...
Showing results 1 to 25 of 476
Search took 0.26 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 1 minute ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 01:03 AM
Replies: 32
Views: 3,937
Posted By Prisoner
company jaga ni main ambik jer orang.. asalkan...

company jaga ni main ambik jer orang..
asalkan nak kerja..

kalau dah kes macam ni.. tekanan or sakit jiwa la kemungkinan
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 10:22 PM
Replies: 12
Views: 926
Posted By Prisoner
Ada lagi ESPN ni rupanya..

Ada lagi ESPN ni rupanya..
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 09:52 PM
Replies: 31
Views: 1,338
Posted By Prisoner
baca separuh jer luahan tu pasal tetiba terlintas...

baca separuh jer luahan tu pasal tetiba terlintas kat fikiran aku yang kemaruk sangat nak bergambar tu ntah ngapa ntah sampai boleh mendatangkan marah yang amat sangat
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 08:51 PM
Replies: 13
Views: 730
Posted By Prisoner
ini kalau membelit dari kaki sampai kepala boleh...

ini kalau membelit dari kaki sampai kepala boleh ni
Forum: Info, Debate Yesterday, 04:16 PM
Replies: 30
Views: 895
Posted By Prisoner
ni tol tak ambik cash ni.. tol belum lalu.....

ni tol tak ambik cash ni..
tol belum lalu.. jalan raya belum guna, tapi depa dah siap2 dapat duit..
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 02:59 PM
Replies: 97
Views: 3,540
Posted By Prisoner
orang mintak reduce harga pakej yang ada sekarang...

orang mintak reduce harga pakej yang ada sekarang tanpa ada apa2 limit lain

kalau offer rm38 tapi data 1gb nak lebih bayar perUSE
tu bukan mengurangkan.. tu lagi nak buat duit.
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion Yesterday, 02:57 PM
Replies: 6
Views: 135
Posted By Prisoner
Cyber cafe ni target budak2 nak main game jer...

Cyber cafe ni target budak2 nak main game jer ngan bangla layan porno.
ni kalau kat KL ni la..

target kalau pelancong pun belum tentu boleh survive.
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-04-2015, 11:26 PM
Replies: 3
Views: 411
Posted By Prisoner
google image la ini feminis femen mesti ramai...

google image la ini feminis femen
mesti ramai jatuh hati..
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 16-04-2015, 11:19 PM
Replies: 21
Views: 1,054
Posted By Prisoner
ada jugak yang nak menjual guna KOD untuk COD

ada jugak yang nak menjual guna KOD untuk COD
Forum: News, Current Issues, Rumours 16-04-2015, 11:17 PM
Replies: 26
Views: 1,512
Posted By Prisoner
polis pun dah boleh agak dah mana2 spot popular...

polis pun dah boleh agak dah mana2 spot popular orang nak lari..
Forum: Historical, Myth, Legend 16-04-2015, 11:14 PM
Replies: 146
Views: 12,802
Posted By Prisoner
Batu 3 rasanya ni.. RXZ ni sepanjang...

Batu 3 rasanya ni..

RXZ ni sepanjang zaman.. sama macam EX5.. tapi sekarang EX5 la pegang pasal still production.

aku punya RXZ dulu jual rm500 jer tahun 2005.. konon nak retire.. dah puas.....
Forum: Santai, Others 16-04-2015, 11:06 PM
Replies: 164
Views: 3,908
Posted By Prisoner
kalau macam tu.. kena cakap balik la.. ...

kalau macam tu..

kena cakap balik la..
kalau nak anak.. abang belajar nak mengandung dan beranak sendiri.

apa punya perbandingan la macam ni..
yang wajib dengan yang tak wajib tau dan buat x...
Forum: Automotive 16-04-2015, 11:02 PM
Replies: 11
Views: 400
Posted By Prisoner
motor smart.. kalau tengok sportster tu harga...

motor smart..
kalau tengok sportster tu harga below 50k recond boleh consider lagi.

tapi kalau tengok eksesori dan part..
asal ada nama harley jer mesti menakutkan.
Forum: Automotive 15-04-2015, 03:26 PM
Replies: 30
Views: 1,377
Posted By Prisoner
kereta yang tak ada loan tu tinggi tak market...

kereta yang tak ada loan tu tinggi tak market valuenya?

kalau jual lepas untuk bayar instalment persona tu sekurang kurangnya 2.5 tahun..
boleh dah kurangkan bayaran montly persona tu..
Forum: News, Current Issues, Rumours 15-04-2015, 12:29 PM
Replies: 54
Views: 2,739
Posted By Prisoner
Lima bulan 15 hari lagi tu ada apa?

Lima bulan 15 hari lagi tu ada apa?
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 15-04-2015, 12:16 PM
Replies: 31
Views: 2,792
Posted By Prisoner
Malaysia hari ini.. gaduh mesti tonton.. sapa...

Malaysia hari ini..
gaduh mesti tonton.. sapa lerai kan dia kuno
sapa ambik gambar dia urban dan canggih
Forum: News, Current Issues, Rumours 12-04-2015, 01:43 AM
Replies: 29
Views: 1,585
Posted By Prisoner
kat malaysia.. kalau kereta xcident enjin...

kat malaysia..
kalau kereta xcident enjin tercampak keluar tu lawak..
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 10-04-2015, 11:50 PM
Replies: 32
Views: 2,235
Posted By Prisoner
Zen5 ada snapdragon ker? aku ingatkan atom semata...

Zen5 ada snapdragon ker? aku ingatkan atom semata mata..
Forum: Santai, Others 10-04-2015, 11:42 PM
Replies: 34
Views: 2,073
Posted By Prisoner
citer la apa yang jadi.. kalau takat kena...

citer la apa yang jadi..

kalau takat kena tangkap pasal simpan pisau lebih 6 inci yang boleh ekjas tu takyah kalut sangat la.

tapi kalau pi cuba2 parang orang.. panjang jugak nak cerita tu..
Forum: News, Current Issues, Rumours 10-04-2015, 05:39 PM
Replies: 20
Views: 1,283
Posted By Prisoner
tengah mencari logik mengapa tak di bawak jer...

tengah mencari logik mengapa tak di bawak jer ikan tu ke dalam air..
Forum: News, Current Issues, Rumours 09-04-2015, 07:30 PM
Replies: 5
Views: 276
Posted By Prisoner
macam cerita The sixth Sense..

macam cerita The sixth Sense..
Forum: Gossip, Celebrities 09-04-2015, 06:47 PM
Replies: 65
Views: 3,932
Posted By Prisoner
ikut cakap peguam.. RM la jawapnya..

ikut cakap peguam..
RM la jawapnya..
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 09-04-2015, 08:00 AM
Replies: 217
Views: 8,849
Posted By Prisoner
dah bukan minyak pengasih la tu.. mmg...

dah bukan minyak pengasih la tu..
mmg semulajadi tak boleh nak lupa agaknya..

BTW mana tau kena minyak pengasih?
Forum: News, Current Issues, Rumours 09-04-2015, 07:57 AM
Replies: 5
Views: 282
Posted By Prisoner
Dulu kat malaysia pun ada jugak.. tapi tak...

Dulu kat malaysia pun ada jugak..
tapi tak panjang umur budak tu rasanya..

terpengaruh dengan cerita macgyver
Forum: News, Current Issues, Rumours 08-04-2015, 08:14 PM
Replies: 11
Views: 747
Posted By Prisoner
Hensem rupanya muka si texas chainsaw ni..

Hensem rupanya muka si texas chainsaw ni..
Showing results 1 to 25 of 476

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:41 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE