Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,742
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,346
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,348
More...
Showing results 1 to 25 of 463
Search took 0.22 seconds.
Search: Posts Made By: sajul
The search index was updated 5 minutes ago.
Forum: Santai, Others 20-11-2014, 09:55 AM
Replies: 2,387
Views: 126,893
Posted By sajul
lama tak jenguk sini..dah ada 3 topik baru.. ...

lama tak jenguk sini..dah ada 3 topik baru..

7 minit hadap terus hbs..adeh..tak puas ni TT..nak lagi nak lagi..heheh
Forum: Forex Indicators 04-11-2014, 10:02 AM
Replies: 21
Views: 1,582
Posted By sajul
apa lagi..p serbu grup bukit katil tu..sbb ada...

apa lagi..p serbu grup bukit katil tu..sbb ada indi trial smpai 8 Nov dlm grup tu..

limit leh guna kat GJ dan GOLD ja utk indi trial ni..

aku baru ja donwload ..tgk backtest cun ja
Forum: News, Current Issues, Rumours 30-10-2014, 03:24 PM
Replies: 45
Views: 1,805
Posted By sajul
ada tak spycam yg bateri leh tahan 1 hari? ...

ada tak spycam yg bateri leh tahan 1 hari?

nak kena berjaga2 ni..dah r anak aku pun hantar kat taska gak

skrg mcm dah jadi tren plak dera budak kat taska ni, byk isu timbul sejak dua menjak ni
Forum: News, Current Issues, Rumours 30-10-2014, 11:59 AM
Replies: 9
Views: 333
Posted By sajul
mana gambirnye..?

mana gambirnye..?
Forum: News, Current Issues, Rumours 03-10-2014, 08:44 AM
Replies: 13
Views: 742
Posted By sajul
tv3 suku mlm tadi kata arwah ni main sepak...

tv3 suku mlm tadi kata arwah ni main sepak takraw..lepas tu bola naik atas syiling..

tapi mcm pelik ja..xkan tinggi bonar bola sepak takraw leh naik masuk syiling..
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 01-10-2014, 06:24 PM
Replies: 344
Views: 21,526
Posted By sajul
lupa la plak..rasa mcm kejap je..

lupa la plak..rasa mcm kejap je..
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-09-2014, 08:54 AM
Replies: 30
Views: 1,646
Posted By sajul
adoi..mmber2 lari plak..klu ada yg p tolong pjg...

adoi..mmber2 lari plak..klu ada yg p tolong pjg lagi usia adik ni..

ke semua mmber2 die ni pompuan ja
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-09-2014, 05:02 AM
Replies: 12
Views: 654
Posted By sajul
tgk cara hentam mcm xde teruk sgt,

tgk cara hentam mcm xde teruk sgt,
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 29-09-2014, 04:47 AM
Replies: 10
Views: 1,252
Posted By sajul
adoiii makin dasyat lani cara menyamun pun

adoiii makin dasyat lani cara menyamun pun
Forum: Santai, Others 24-09-2014, 03:11 PM
Replies: 114
Views: 8,233
Posted By sajul
saje nak ty..yg jenis2 mcm penyangkut baju, pen,...

saje nak ty..yg jenis2 mcm penyangkut baju, pen, etc ni leh tahan lama mana die punya bateri?

igt nk beli satu..nak skodeng kat nursery anak aku..
Forum: Santai, Others 24-09-2014, 10:47 AM
Replies: 2,387
Views: 126,893
Posted By sajul
masuk kali ni dah lebih 15 kali den check in...

masuk kali ni dah lebih 15 kali den check in thread ni mengharap sambungan si meran ni dari TT
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-09-2014, 05:40 PM
Replies: 47
Views: 5,619
Posted By sajul
page amran fans pun dah xde tu..delete ke...

page amran fans pun dah xde tu..delete ke inactive xtau
Forum: Santai, Others 19-09-2014, 05:04 PM
Replies: 2,387
Views: 126,893
Posted By sajul
fokus den lani kat iha ja dari projek kfc diorg...

fokus den lani kat iha ja dari projek kfc diorg tu..hhaha :D

meran dapat iha lagi berbaloi dari dpt kfc ni.. :))
Forum: News, Current Issues, Rumours 19-09-2014, 10:02 AM
Replies: 47
Views: 5,619
Posted By sajul
nama tu mmg nama matlufhi utube tu..(hasil carian...

nama tu mmg nama matlufhi utube tu..(hasil carian google :D)

xkan die kot, dulu mcm si meran tu ada post nama admin ada huruf K mula2

die sorg je handle page tu

To view links or images in...
Forum: Santai, Others 19-09-2014, 09:40 AM
Replies: 2,387
Views: 126,893
Posted By sajul
terbaik TT..dekat kul 2 pagi tu post...

terbaik TT..dekat kul 2 pagi tu post sambungan..komitmen TT harus di puji :)cgrock:)cgrock

den igt cito ni simple je ..amran ngaku terus settle..

apo..TT nak pjgkan lagi ni..adeh..dapat iha ke...
Forum: Santai, Others 18-09-2014, 09:26 AM
Replies: 2,387
Views: 126,893
Posted By sajul
Makesih TT..update sudah cito akasia kegemaran...

Makesih TT..update sudah cito akasia kegemaran den ni :">:">

pandai tol TT ni..p buat sambungan kat tempat2 klimaks plak dah..ish..

meran nak ngaku tak ni..~X(~X(
Forum: Santai, Others 17-09-2014, 05:15 PM
Replies: 2,387
Views: 126,893
Posted By sajul
musykil ni..mana si meran ni paw duit kasi kat...

musykil ni..mana si meran ni paw duit kasi kat nora lagi 2 hinggit..

ke die paw duit project kentaki die ni

setahu den..si meran ni mmg papa kedana..xde duit lgsg.. :-?:))
Forum: Santai, Others 15-09-2014, 06:38 PM
Replies: 2,387
Views: 126,893
Posted By sajul
kena request hadiah ni, next epsid bg kat PM mlm...

kena request hadiah ni, next epsid bg kat PM mlm ni ...hahhaha
Forum: Santai, Others 15-09-2014, 02:56 PM
Replies: 2,387
Views: 126,893
Posted By sajul
yeah..TT dah update.. mintak2 mlm ni ada...

yeah..TT dah update..

mintak2 mlm ni ada lagi update ..hehe :D

betul sangkaan den..abg tapa upenye geng sekampung tu

buat ending biar jadi nga iha tu TT..haha
Forum: Santai, Others 14-09-2014, 12:47 PM
Replies: 2,387
Views: 126,893
Posted By sajul
abg tapa kot

abg tapa kot
Forum: Santai, Others 12-09-2014, 09:00 PM
Replies: 2,387
Views: 126,893
Posted By sajul
baru perasan..thread ni start bulan 6 taun lepas...

baru perasan..thread ni start bulan 6 taun lepas lagi ni...:o

dah setaun lebih dah citer si meran ni..tak smpai2 lagi nk makan kentaki:))

adeh..bila estimate ending die ni TT...
Forum: Santai, Others 12-09-2014, 05:31 PM
Replies: 2,387
Views: 126,893
Posted By sajul
akhirnye..hbs layan bab 1 smpai 84 hari ni.. best...

akhirnye..hbs layan bab 1 smpai 84 hari ni.. best lak citer TT ..bila lak smbungan ni... :D
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 10-09-2014, 12:07 PM
Replies: 344
Views: 21,526
Posted By sajul
tambahan.. klu dah settle semua yg step...

tambahan..

klu dah settle semua

yg step no .5 tu

rename kan secondary sdcard mcm ni

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 10-09-2014, 10:47 AM
Replies: 344
Views: 21,526
Posted By sajul
ni die..lagi clear step2 die, siap nga SS lagi ...

ni die..lagi clear step2 die, siap nga SS lagi

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

aku dah wat aritu kejap...dah jadi..tapi...
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 10-09-2014, 10:34 AM
Replies: 344
Views: 21,526
Posted By sajul
cara jadikan sdcard as primary storage ada r...

cara jadikan sdcard as primary storage ada r jumpa..

org share kat FB, guna WSM Tool..

sat aku cari klu jumpa paste sini sng
Showing results 1 to 25 of 463

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:21 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE