Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 4,017
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 29,213
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 59,742
More...
Showing results 1 to 25 of 490
Search took 0.25 seconds.
Search: Posts Made By: eday84
The search index was updated 7 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 06:58 PM
Replies: 30
Views: 1,609
Posted By eday84
igtkn kedai apa tadi rupanya tgh selongkar brg ...

igtkn kedai apa tadi rupanya tgh selongkar brg
rilek je akak tu duk tgh
rupanya patung huhu
Forum: Forex General Discussion Today, 11:03 AM
Replies: 71
Views: 3,683
Posted By eday84
Kalau mcm ni tak berapa salah kot tapi kalau...

Kalau mcm ni tak berapa salah kot tapi kalau tersabit ada bukti bukan boleh kena ke? ku tgk cite wall street money never sleep tu
Dia nak keluarkan rezab duit bnm tu..
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 08:52 AM
Replies: 33
Views: 1,094
Posted By eday84
ustaz kazim pun dpt ek.. rejekii

ustaz kazim pun dpt ek.. rejekii
Forum: Gossip, Celebrities 30-01-2015, 05:56 PM
Replies: 40
Views: 1,864
Posted By eday84
aku penah tgk trailer misi tawan baby tu tapi...

aku penah tgk trailer misi tawan baby tu
tapi tak tergerak nk tgk
Forum: Santai, Others 30-01-2015, 05:54 PM
Replies: 82
Views: 5,558
Posted By eday84
mcm ada sorg ustaz cite bdk skola dia bercium...

mcm ada sorg ustaz cite
bdk skola dia bercium ngn awek chinese
pastu tny ustaz klau gf saya mkn bhabi, sy cium dia kena samak ke tak
haha bengong
Forum: News, Current Issues, Rumours 30-01-2015, 05:51 PM
Replies: 25
Views: 828
Posted By eday84
alamak berita camni yg bikin seram ni nak hntr...

alamak berita camni yg bikin seram ni
nak hntr baby kat mana
dua2 kerja. hantar yg kurg baby dia jaga kot
Forum: News, Current Issues, Rumours 30-01-2015, 04:40 PM
Replies: 40
Views: 3,221
Posted By eday84
Khalid bin Bandar penah ada berita ttg dia kan ...

Khalid bin Bandar penah ada berita ttg dia kan
cerita apa ek
Forum: News, Current Issues, Rumours 30-01-2015, 04:03 PM
Replies: 25
Views: 1,445
Posted By eday84
63thun lawan 12thun peh

63thun lawan 12thun peh
Forum: Santai, Others 30-01-2015, 11:48 AM
Replies: 35
Views: 1,720
Posted By eday84
Duit bnyk, simpan kat bank nnt kena beku simpan...

Duit bnyk, simpan kat bank nnt kena beku
simpan kat umah bila mati duit dpt kat kerajaan jgk
Forum: News, Current Issues, Rumours 30-01-2015, 11:38 AM
Replies: 54
Views: 2,850
Posted By eday84
Haha sbb tu ganti ceo tu ye sbb nak lobi ananda...

Haha sbb tu ganti ceo tu ye
sbb nak lobi ananda
tapi 43 billion banyaknya, 1mdb ni buat apa je?
yg bagi brim tu ke
Forum: News, Current Issues, Rumours 30-01-2015, 11:35 AM
Replies: 32
Views: 1,510
Posted By eday84
baik la buat keje betul2 dpt jgk duit

baik la buat keje betul2
dpt jgk duit
Forum: Santai, Others 30-01-2015, 11:15 AM
Replies: 112
Views: 4,383
Posted By eday84
uhuhu banyak kat solat dgn mengaji kat kuburan...

uhuhu banyak kat solat dgn mengaji kat kuburan tu..
tapi kalau khairat pun 300 je, mungkin takaful bole cover kot
Forum: News, Current Issues, Rumours 30-01-2015, 11:09 AM
Replies: 24
Views: 897
Posted By eday84
Mak aih 1.4 juta ni company logistic mana ni...

Mak aih 1.4 juta
ni company logistic mana ni tlg pindah brg
Forum: Gossip, Celebrities 29-01-2015, 04:27 PM
Replies: 42
Views: 2,905
Posted By eday84
saya bijak jgk master je xlepas huhu bole dah...

saya bijak jgk
master je xlepas huhu
bole dah kawan
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-01-2015, 03:49 PM
Replies: 19
Views: 801
Posted By eday84
aku dh 5 tahun xde bonus setia je .. terlebey...

aku dh 5 tahun xde bonus
setia je .. terlebey setia kot
Forum: Services Offered 29-01-2015, 03:49 PM
Replies: 37
Views: 1,962
Posted By eday84
kalau saman eksiden bole diskaun ke

kalau saman eksiden bole diskaun ke
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-01-2015, 01:19 PM
Replies: 79
Views: 5,184
Posted By eday84
dari 2007 tak setel2 lg rasuah ni

dari 2007 tak setel2 lg rasuah ni
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-01-2015, 09:42 AM
Replies: 46
Views: 2,146
Posted By eday84
elok jgk kena korek, bole aku tau takleh bg...

elok jgk kena korek,
bole aku tau takleh bg ubat
bakal2 parent pun kena take note
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-01-2015, 09:35 AM
Replies: 125
Views: 6,819
Posted By eday84
bukan kat mesia dia bole buat apa saja la free...

bukan kat mesia dia bole buat apa saja la
free speech katanya
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-01-2015, 05:03 PM
Replies: 22
Views: 967
Posted By eday84
banyak duit 3 juta dollar

banyak duit 3 juta dollar
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-01-2015, 04:56 PM
Replies: 144
Views: 12,785
Posted By eday84
gambar atas katil bnyk ada org bela ke ni

gambar atas katil bnyk
ada org bela ke ni
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-01-2015, 04:54 PM
Replies: 144
Views: 12,785
Posted By eday84
eh mcm penah dgr fifi blok aku slalu rajin...

eh mcm penah dgr fifi
blok aku slalu rajin jemput buat juri karaoke
sambil2 cuci mate ekeke
tp aku upm hoho
Forum: Automotive 28-01-2015, 04:12 PM
Replies: 84
Views: 6,364
Posted By eday84
nak servis katne ni nanti servis biasa je la...

nak servis katne ni nanti
servis biasa je la kot
janji parts ada bole order

tgk belakang cam xberapa menarik
suv plg murah bkn kembara ke
kembara 4wd jgk kan
Forum: News, Current Issues, Rumours 28-01-2015, 04:10 PM
Replies: 43
Views: 2,532
Posted By eday84
Jakarta 10 juta org je ke? macam lebih je.. KL...

Jakarta 10 juta org je ke?
macam lebih je.. KL pun lg lebih kot, warga asing je dah 1 juta..
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 28-01-2015, 03:58 PM
Replies: 227
Views: 13,609
Posted By eday84
ha ah mmg bnyk tapi bermusim ken tunggu musim...

ha ah mmg bnyk tapi bermusim
ken tunggu musim reda la
Showing results 1 to 25 of 490

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 10:47 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE