Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,566
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,689
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,241
More...
Showing results 1 to 25 of 224
Search took 0.22 seconds.
Search: Posts Made By: yluz
The search index was updated 6 minutes ago.
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 11-08-2014, 07:33 PM
Replies: 521
Views: 38,966
Posted By yluz
Salamn bro boleh pm no wasap tak... Senang nak...

Salamn bro boleh pm no wasap tak... Senang nak story mory.... Dok berapa faham lagi
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 27-10-2013, 12:12 PM
Replies: 2,344
Views: 67,489
Posted By yluz
PM price kat saya

PM price kat saya
Forum: Saving Investments 03-08-2013, 03:13 AM
Replies: 198
Views: 12,101
Posted By yluz
Saya ada loan ASB.... tp mmg saya tak ikut pun...

Saya ada loan ASB.... tp mmg saya tak ikut pun tread ikeda tu... tapi saya buat perkiraan sendiri... janji ada untung... duit yang saya kuarkan dari gaji saya dapat balik kat saya.... lantak laa Bank...
Forum: Bank, ATM, Internet Banking 30-07-2013, 01:35 AM
Replies: 23
Views: 1,218
Posted By yluz
Introducer utk LASB tak der apa2 ker... heheheh

Introducer utk LASB tak der apa2 ker... heheheh
Forum: Santai, Others 29-07-2013, 10:49 AM
Replies: 91
Views: 5,167
Posted By yluz
Sorry yer.... bukan nak kutuk bangsa sendiri... ...

Sorry yer.... bukan nak kutuk bangsa sendiri...
kenapa bangla boleh jadi tokey....
sebab org melayu tak nak jadi tokey....

kenapa bangla boleh berniaga...
kerana org melayu tak nak berniaga......
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 22-07-2013, 08:05 PM
Replies: 21
Views: 2,260
Posted By yluz
kondom pun leh buat jadi mcm tu... kreatif gak

kondom pun leh buat jadi mcm tu... kreatif gak
Forum: Info, Debate 22-07-2013, 08:02 PM
Replies: 250
Views: 14,874
Posted By yluz
Thanks TT... hebak ahh

Thanks TT... hebak ahh
Forum: Santai, Others 20-07-2013, 12:41 AM
Replies: 55
Views: 2,526
Posted By yluz
Rasanya tgk TV ari tu Tun Dr. M... ada sebut...

Rasanya tgk TV ari tu Tun Dr. M... ada sebut pasal nie... n dia nasihat jangan sign....
Forum: News, Current Issues, Rumours 17-07-2013, 12:33 AM
Replies: 37
Views: 1,939
Posted By yluz
mesti ada dalang.... nak tahu gak budak tu umur...

mesti ada dalang.... nak tahu gak budak tu umur berapa... kalau 12 tahun keatas... mmg patut pun... bagi pengajaran... menghina nabi Muhammad S.A.W... ibarat menghina seluruh umat islam.... kalau tak...
Forum: Santai, Others 12-07-2013, 08:29 PM
Replies: 63
Views: 2,640
Posted By yluz
Kat semenyih tak best... tak der kuih favorite .....

Kat semenyih tak best... tak der kuih favorite .. badak berendam...
Forum: News, Current Issues, Rumours 09-07-2013, 10:52 AM
Replies: 74
Views: 3,234
Posted By yluz
Nasihat saya... Tak payah laa mintak jadi...

Nasihat saya... Tak payah laa mintak jadi cikgu... Kalau tak minat betul2... Lagipun skrg nie dah tak der jaminan kuar maktab terus jadi cikgu... tak salah saya mulai tahun ini maktab gunakan sistem...
Forum: Programming, Web Development 08-07-2013, 11:14 AM
Replies: 11
Views: 740
Posted By yluz
saya pun nak tahu jugak

saya pun nak tahu jugak
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 06-06-2013, 01:23 AM
Replies: 63
Views: 5,724
Posted By yluz
Tanya bangla jual ais krim kat mana diaorg amik...

Tanya bangla jual ais krim kat mana diaorg amik dry ice...
Forum: Playstation, PSP, Wii, Xbox, All Consoles 14-04-2013, 01:24 PM
Replies: 7,319
Views: 449,769
Posted By yluz
salam.... saya nak mintak tolong... xbox saya tak...

salam.... saya nak mintak tolong... xbox saya tak boleh on.. lampu on menyala.. tapi tk der connection dgn controler... ada sesiapa dpt tlg...
Forum: Internet World 14-04-2013, 12:10 AM
Replies: 177
Views: 13,277
Posted By yluz
saya dah pakai wechat ngan whatapps.... wechat...

saya dah pakai wechat ngan whatapps....
wechat nie berat sikit cepat audio dia di simpan dalam memori phone... kalau memori phone tak besar akan timbul masalah....
wechat sesuai utk android dan...
Forum: Info, Debate 30-03-2013, 09:40 PM
Replies: 145
Views: 6,007
Posted By yluz
aku pun dah dapat.... ramai jugak yang seangkatan...

aku pun dah dapat.... ramai jugak yang seangkatan rupanya....
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 30-03-2013, 07:36 PM
Replies: 594
Views: 134,673
Posted By yluz
thanks tt... nanti torai

thanks tt... nanti torai
Forum: Saving Investments 29-03-2013, 06:02 PM
Replies: 45
Views: 5,391
Posted By yluz
bagus tread nie... parking sat

bagus tread nie... parking sat
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 16-03-2013, 09:18 PM
Replies: 15
Views: 2,763
Posted By yluz
salah ambo... mintak maaf tuan TT..... saya...

salah ambo... mintak maaf tuan TT..... saya mengaku salah....
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 16-03-2013, 08:56 PM
Replies: 15
Views: 2,763
Posted By yluz
http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.p...

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=413426&highlight=kisah+kematian+pelik
dah ada dlm CG nie
Forum: Forex General Discussion 15-03-2013, 07:22 PM
Replies: 13
Views: 1,265
Posted By yluz
ok laa senang bila ngah keja atau bukan depan PC

ok laa senang bila ngah keja atau bukan depan PC
Forum: Forex General Discussion 14-03-2013, 10:47 PM
Replies: 13
Views: 1,265
Posted By yluz
MT4 for android( dah test utk instaforex)

just nak share jer... tadi try cari MT4 kat google market... jumpa nie... dah try utk instaforex... ok cun jalan dia....
...
Forum: News, Current Issues, Rumours 12-03-2013, 11:25 AM
Replies: 162
Views: 15,407
Posted By yluz
fahami kata najib.. gaji tu di awalkan... bagi...

fahami kata najib.. gaji tu di awalkan... bagi tafsiran saya diawalkan sama juga maksud di dahulukan... di bawa kedepan... so faham2 laa tahun depan macam mana.....
Forum: News, Current Issues, Rumours 11-03-2013, 06:29 PM
Replies: 118
Views: 8,257
Posted By yluz
Tk faham apa yg dimaksudkan gaji diawalkn......

Tk faham apa yg dimaksudkan gaji diawalkn... adakah tiada kenaikan gaji pd thn hadapan... sekadar 1 persoalan
Forum: News, Current Issues, Rumours 10-03-2013, 07:46 PM
Replies: 17
Views: 1,132
Posted By yluz
pakai kat sekolah.. mesti budak2 lebih suka...

pakai kat sekolah.. mesti budak2 lebih suka belajo... cikgu pun boleh lebih berkreatif dan berkarya... no more chalk n talk
Showing results 1 to 25 of 224

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:16 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE