Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 17,925
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 17,643
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 51,606
More...
Showing results 1 to 25 of 401
Search took 0.19 seconds.
Search: Posts Made By: Viper
The search index was updated 17 minutes ago.
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 11-05-2016, 09:15 AM
Replies: 33
Views: 2,252
Posted By Viper
PM saya...Boss

PM saya...Boss
Forum: Official News, Current Issues 02-03-2016, 02:48 PM
Replies: 45
Views: 2,530
Posted By Viper
Tak rosak pun slow jer Streamyx aku...4mbps...

Tak rosak pun slow jer Streamyx aku...4mbps ...Youtube buffering...apa kejadah..
Forum: Virtual Services, Memberships, Items 14-01-2016, 10:21 AM
Replies: 2,570
Views: 122,643
Posted By Viper
Salam Tuan, Saya dah bankin dan email tuan. ...

Salam Tuan,

Saya dah bankin dan email tuan.

Noor Azizy Mohamad Shariff
Forum: Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 16-12-2015, 04:05 PM
Replies: 60
Views: 4,209
Posted By Viper
TT..Barang selamat sampai...Tq..

TT..Barang selamat sampai...Tq..
Forum: Other Classifieds 09-08-2015, 10:31 AM
Replies: 51
Views: 3,986
Posted By Viper
PM saya bro...berminat

PM saya bro...berminat
Forum: Other Classifieds 01-08-2015, 12:34 PM
Replies: 17
Views: 1,109
Posted By Viper
Ada lagi ker servis ni..PM

Ada lagi ker servis ni..PM
Forum: Other Classifieds 23-07-2015, 03:28 PM
Replies: 2,974
Views: 170,156
Posted By Viper
Bro ...wassap tak on ker.. saya nak langgan..Sim...

Bro ...wassap tak on ker.. saya nak langgan..Sim dah ada..
Forum: Forex e-Market 22-07-2015, 08:27 PM
Replies: 251
Views: 21,594
Posted By Viper
Pm ...boss

Pm ...boss
Forum: Other Classifieds 22-07-2015, 08:06 PM
Replies: 2,974
Views: 170,156
Posted By Viper
PM .....boss

PM .....boss
Forum: Forex e-Market 13-07-2015, 11:16 AM
Replies: 89
Views: 7,466
Posted By Viper
PM,,,,, Bro

PM,,,,, Bro
Forum: Services Offered 30-06-2015, 09:54 PM
Replies: 103
Views: 8,166
Posted By Viper
PM pls.. nak trial

PM pls.. nak trial
Forum: Santai, Others 25-06-2015, 11:50 AM
Replies: 55
Views: 4,966
Posted By Viper
Konar apa pulak ni bro..ko cakap bab imej so...

Konar apa pulak ni bro..ko cakap bab imej so stick to the point...
Bagi aku ko tak tau apa-apa...menyalak lebih..

Apa yang dibincangkan di peringkat Nasional..apa yang di rancangkan dengan NBOS.....
Forum: Santai, Others 25-06-2015, 11:41 AM
Replies: 55
Views: 4,966
Posted By Viper
Sorry to say ..aku tengok Polis Bantuan lagi...

Sorry to say ..aku tengok Polis Bantuan lagi kemas pakaian dan disiplin dari PDRM ni... Beret pun tak pakai..berjalan rata..hisap rokok sambil buat roadblock..cakap pun tak ada adab... camna pulak...
Forum: Networks, Broadbands 26-10-2014, 11:27 PM
Replies: 162
Views: 13,180
Posted By Viper
Aku pun baru call tadi buat report...Line...

Aku pun baru call tadi buat report...Line 4mbps..tapi dapat 1.3mbps saja,...
Forum: Official News, Current Issues 02-10-2014, 12:31 PM
Replies: 47
Views: 3,101
Posted By Viper
Kita tak boleh buat andaian dari cerita sebelah...

Kita tak boleh buat andaian dari cerita sebelah pihak...yang bersalah tetap bersalah.

Sekarang ni cerita dia kenapa kau pakai benda tu nak naik pesawat...apa motif sebenar...

Tengok mcm org...
Forum: Official News, Current Issues 02-10-2014, 12:16 PM
Replies: 47
Views: 3,101
Posted By Viper
Tafsiran didalam Akta Senjatapi 1960 2....

Tafsiran didalam Akta Senjatapi 1960

2. Tafsiran. " amunisi" ertinya amunisi (termasuk amunisi kosong) untuk mana-mana senjata sebagaimana yang ditakrifkan di bawah ini, dan termasuklah granit,...
Forum: Official News, Current Issues 02-10-2014, 12:07 PM
Replies: 47
Views: 3,101
Posted By Viper
Bukan payah ni ...buat charge saja dibawah Akta...

Bukan payah ni ...buat charge saja dibawah Akta Senjatapi 1960 dan Akta Senjatapi (Penalti Lebih Berat) 1971

Penalti kerana menunjukkan senjata api tiruan dalam melakukan
suatu kesalahan...
Forum: Stocks General Discussion 10-07-2014, 03:37 PM
Replies: 4,420
Views: 549,279
Posted By Viper
Baru dapat refund balik..tak dapat Tanah Makmur ...

Baru dapat refund balik..tak dapat Tanah Makmur

Try Heng Huat ..pulak
Forum: Services Offered 20-05-2014, 08:22 PM
Replies: 6,230
Views: 397,975
Posted By Viper
Mengarut saja VPN ni...tak boleh guna pun..buat...

Mengarut saja VPN ni...tak boleh guna pun..buat rugi duit saja
Forum: Movies, TV Shows, Music 19-05-2014, 08:17 AM
Replies: 45
Views: 7,372
Posted By Viper
Tq Bro..good info & sharing.. Saya dah setup...

Tq Bro..good info & sharing..
Saya dah setup smlm...
Cuma nak tau bagaimana nak lajukan torrent...bro guna VPN tak??
Forum: Forex Signals 10-04-2014, 08:55 PM
Replies: 29
Views: 2,663
Posted By Viper
Jom buy GU ..

Jom buy GU ..
Forum: Stock Counters 26-03-2014, 01:15 PM
Replies: 176
Views: 20,566
Posted By Viper
MAS aku tunggu buy kat 0.15

MAS aku tunggu buy kat 0.15
Forum: Other Classifieds 19-03-2014, 11:54 AM
Replies: 6,364
Views: 282,299
Posted By Viper
Salam Tuan.. Dah submit form utk Streamyx...

Salam Tuan..

Dah submit form utk Streamyx 4mbps..proceed cepat yerr..

Tq
Forum: Services Offered 06-02-2014, 04:28 PM
Replies: 125
Views: 25,416
Posted By Viper
Salam...sesiapa yng ada buku tu mintak share...

Salam...sesiapa yng ada buku tu mintak share [email protected]
Forum: General Stuff & Products 24-11-2013, 02:46 PM
Replies: 683
Views: 27,085
Posted By Viper
Berani korang yerr... Bawah Akta Bahan...

Berani korang yerr...

Bawah Akta Bahan Kakisan,Letupan Dan senjata merbahaya 1958.. di bawah seksyen 2 dan 12 di letakkan dalam senjata berjadual..

Kalau kena tangkap ....Lazim ditangkap tak...
Showing results 1 to 25 of 401

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 12:47 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE