Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,057
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,674
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,632
More...
Showing results 1 to 25 of 474
Search took 0.23 seconds.
Search: Posts Made By: Prisoner
The search index was updated 11 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 06:32 PM
Replies: 40
Views: 2,305
Posted By Prisoner
kalau dapat green light... up satu thread khas...

kalau dapat green light... up satu thread khas tok..
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 03:31 PM
Replies: 10
Views: 316
Posted By Prisoner
banyak duit perempuan perempuan Malaysia ni

banyak duit perempuan perempuan Malaysia ni
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 01:15 PM
Replies: 8
Views: 294
Posted By Prisoner
dah upgrade naik moto.. sebelum ni biasa tengok...

dah upgrade naik moto.. sebelum ni biasa tengok dia orang ni naik basikal.. itu pun terhuyung hayang nak imbang..
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 03:18 PM
Replies: 5
Views: 297
Posted By Prisoner
apa lagu eminem yang kata nak rogol dia tu?

apa lagu eminem yang kata nak rogol dia tu?
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 03:07 PM
Replies: 24
Views: 863
Posted By Prisoner
steady la Mkini.. beritanya sangat detail...

steady la Mkini..
beritanya sangat detail sekali dengan petikan surah..

sikit2 dulu..
Forum: Gossip, Celebrities Yesterday, 12:19 PM
Replies: 79
Views: 2,544
Posted By Prisoner
selalu artis lepas kawin ilang.. lamaaa lepas...

selalu artis lepas kawin ilang..
lamaaa lepas tu nak menyanyi balik biasanya dah bertitle..

:D :D :D
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 11:17 AM
Replies: 23
Views: 1,087
Posted By Prisoner
Brader ni awal2 syok dah.. Dr 1 boleh jadi 2... ...

Brader ni awal2 syok dah.. Dr 1 boleh jadi 2...
Suspek mmg bini dia balik dgn misi bawak anak lari kuttt
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 10:13 AM
Replies: 21
Views: 591
Posted By Prisoner
ada jugak kebenaran.. ni bukan bab politik...

ada jugak kebenaran..

ni bukan bab politik jer.. aku perhatikan..
group2 macam kat FB tu banyak jugak buat benda macam ni yang cari follower atau like..

wartawan tak ada tauliah dah...
Forum: News, Current Issues, Rumours Yesterday, 09:50 AM
Replies: 44
Views: 2,011
Posted By Prisoner
Kronik dah malaysia ni.. sampaikan orang yang...

Kronik dah malaysia ni..
sampaikan orang yang ada porfolio dan kuasa tapi tak ada kuasa..
Forum: Automotive Yesterday, 12:27 AM
Replies: 2
Views: 514
Posted By Prisoner
3rd gen ni tahun bila punya keluaran??

3rd gen ni tahun bila punya keluaran??
Forum: Gossip, Celebrities 24-11-2014, 11:50 PM
Replies: 25
Views: 1,356
Posted By Prisoner
Lisa dan liza tu orang yang sama atau 2 watak...

Lisa dan liza tu orang yang sama atau 2 watak yang berbeza?
Forum: News, Current Issues, Rumours 24-11-2014, 12:06 AM
Replies: 13
Views: 916
Posted By Prisoner
ni cerita yang topik ducati tu kan?? buat...

ni cerita yang topik ducati tu kan??

buat komen lebih lebih.. nanti banyak pulak yang sensitifnya..
pandai2 la kita jadikan tauladan dengan video yang ada tu..
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-11-2014, 11:53 PM
Replies: 71
Views: 3,841
Posted By Prisoner
pernah dengar2.. kedai mamak yang ada nama maju2...

pernah dengar2.. kedai mamak yang ada nama maju2 belakangnya ni bukan muslim pun tokei nya..
Forum: Gossip, Celebrities 23-11-2014, 11:49 PM
Replies: 31
Views: 1,855
Posted By Prisoner
tak ada makwe pasal tabiat buruk asyik...

tak ada makwe pasal tabiat buruk asyik terkentut..

macam ni punya skrip pun ada producer nak buat cerita..
Forum: Santai, Others 23-11-2014, 11:46 PM
Replies: 67
Ask/Help : Jiran
Views: 2,652
Posted By Prisoner
laser kan jer la.. tengok ada berani tak?

laser kan jer la..
tengok ada berani tak?
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-11-2014, 08:13 PM
Replies: 89
Views: 5,015
Posted By Prisoner
Jadi kira-kira nya yang sebenarnya macam mana? ...

Jadi kira-kira nya yang sebenarnya macam mana?
dari minyak mentah.. process.. pengankutan.. margin keuntungan.. macam mana nak kira base dari harga crude oil tu??
Forum: News, Current Issues, Rumours 23-11-2014, 12:42 AM
Replies: 135
Views: 8,187
Posted By Prisoner
pengajur tak jangka sambutan hebat macam ni kut..

pengajur tak jangka sambutan hebat macam ni kut..
Forum: News, Current Issues, Rumours 21-11-2014, 04:41 PM
Replies: 151
Views: 6,608
Posted By Prisoner
Skrg market dunia minyak terendah pun dadah quot...

Skrg market dunia minyak terendah pun dadah quot 2.27.. Kalau naik nanti berapa plak harga...
Lepas tu mcm mana kiraan minyak seliter dgn harga minyak semasa..?
Forum: Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik 21-11-2014, 08:22 AM
Replies: 44
Views: 2,936
Posted By Prisoner
1st time tengok mmg berderau darah.. sekali ada...

1st time tengok mmg berderau darah..
sekali ada hero datang..
Forum: Gossip, Celebrities 21-11-2014, 08:21 AM
Replies: 21
Views: 1,684
Posted By Prisoner
aku tengok video tu.. mmg kerek budak tu.. tapi...

aku tengok video tu.. mmg kerek budak tu..
tapi yang pompuan ni pun merepek repek jugak..

nak rejek.. rejek jer la..
dok bebel2 lagi pi melayan buat apa..
Forum: Info, Debate 20-11-2014, 07:01 PM
Replies: 55
Views: 2,578
Posted By Prisoner
apa buruk sangat warna kipas tu..

apa buruk sangat warna kipas tu..
Forum: Networks, Broadbands 20-11-2014, 12:55 AM
Replies: 26
Views: 1,625
Posted By Prisoner
paling top yang murah kedai mamak.. teh tarik...

paling top yang murah kedai mamak..
teh tarik secawan.. unlimited.. :D :D :D
Forum: Gossip, Celebrities 19-11-2014, 11:01 AM
Replies: 50
Views: 3,324
Posted By Prisoner
Tok lan tampal kad ajaib x kat isteri? X. Pa la.....

Tok lan tampal kad ajaib x kat isteri? X. Pa la.. Lepas ni boleh fokus bisness kad tampal maha ajab tu
Forum: Gossip, Celebrities 19-11-2014, 10:57 AM
Replies: 17
Views: 1,038
Posted By Prisoner
Geng byk job awal2 ni mmg slow la.. X sempat cari...

Geng byk job awal2 ni mmg slow la.. X sempat cari bahan..
Forum: Offline Business, Entrepreneur Discussion 18-11-2014, 12:59 AM
Replies: 87
Views: 3,875
Posted By Prisoner
tu mamak jual cendol tu senang boleh buat role...

tu mamak jual cendol tu senang boleh buat role model bisness macam ni..
aku tengok paling sikit 3 orang jugak pekerja dia boleh bayar gaji.
Showing results 1 to 25 of 474

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:11 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE