Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,123
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,720
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,165
More...
Showing results 1 to 25 of 458
Search took 0.25 seconds.
Search: Posts Made By: sajul
The search index was updated 11 minutes ago.
Forum: News, Current Issues, Rumours Today, 10:02 AM
Replies: 41
Views: 1,982
Posted By sajul
nama tu mmg nama matlufhi utube tu..(hasil carian...

nama tu mmg nama matlufhi utube tu..(hasil carian google :D)

xkan die kot, dulu mcm si meran tu ada post nama admin ada huruf K mula2

die sorg je handle page tu
...
Forum: Santai, Others Today, 09:40 AM
Replies: 2,278
Views: 116,364
Posted By sajul
terbaik TT..dekat kul 2 pagi tu post...

terbaik TT..dekat kul 2 pagi tu post sambungan..komitmen TT harus di puji :)cgrock:)cgrock

den igt cito ni simple je ..amran ngaku terus settle..

apo..TT nak pjgkan lagi ni..adeh..dapat iha ke...
Forum: Santai, Others Yesterday, 09:26 AM
Replies: 2,278
Views: 116,364
Posted By sajul
Makesih TT..update sudah cito akasia kegemaran...

Makesih TT..update sudah cito akasia kegemaran den ni :">:">

pandai tol TT ni..p buat sambungan kat tempat2 klimaks plak dah..ish..

meran nak ngaku tak ni..~X(~X(
Forum: Santai, Others 17-09-2014, 05:15 PM
Replies: 2,278
Views: 116,364
Posted By sajul
musykil ni..mana si meran ni paw duit kasi kat...

musykil ni..mana si meran ni paw duit kasi kat nora lagi 2 hinggit..

ke die paw duit project kentaki die ni

setahu den..si meran ni mmg papa kedana..xde duit lgsg.. :-?:))
Forum: Santai, Others 15-09-2014, 06:38 PM
Replies: 2,278
Views: 116,364
Posted By sajul
kena request hadiah ni, next epsid bg kat PM mlm...

kena request hadiah ni, next epsid bg kat PM mlm ni ...hahhaha
Forum: Santai, Others 15-09-2014, 02:56 PM
Replies: 2,278
Views: 116,364
Posted By sajul
yeah..TT dah update.. mintak2 mlm ni ada...

yeah..TT dah update..

mintak2 mlm ni ada lagi update ..hehe :D

betul sangkaan den..abg tapa upenye geng sekampung tu

buat ending biar jadi nga iha tu TT..haha
Forum: Santai, Others 14-09-2014, 12:47 PM
Replies: 2,278
Views: 116,364
Posted By sajul
abg tapa kot

abg tapa kot
Forum: Santai, Others 12-09-2014, 09:00 PM
Replies: 2,278
Views: 116,364
Posted By sajul
baru perasan..thread ni start bulan 6 taun lepas...

baru perasan..thread ni start bulan 6 taun lepas lagi ni...:o

dah setaun lebih dah citer si meran ni..tak smpai2 lagi nk makan kentaki:))

adeh..bila estimate ending die ni TT...
Forum: Santai, Others 12-09-2014, 05:31 PM
Replies: 2,278
Views: 116,364
Posted By sajul
akhirnye..hbs layan bab 1 smpai 84 hari ni.. best...

akhirnye..hbs layan bab 1 smpai 84 hari ni.. best lak citer TT ..bila lak smbungan ni... :D
Forum: News, Current Issues, Rumours 10-09-2014, 05:36 PM
Replies: 713
Views: 54,953
Posted By sajul
sia2 belek satu2 page... benda yg di...

sia2 belek satu2 page...

benda yg di harapkan lgsg xde 1 pun org post lagi..
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 10-09-2014, 12:07 PM
Replies: 220
Views: 7,664
Posted By sajul
tambahan.. klu dah settle semua yg step...

tambahan..

klu dah settle semua

yg step no .5 tu

rename kan secondary sdcard mcm ni
...
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 10-09-2014, 10:47 AM
Replies: 220
Views: 7,664
Posted By sajul
ni die..lagi clear step2 die, siap nga SS lagi ...

ni die..lagi clear step2 die, siap nga SS lagi

http://en.miui.com/thread-32148-1-1.html

aku dah wat aritu kejap...dah jadi..tapi kes sdcard 8GB ja plus nk OTA tak dpt..aku revert ke...
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 10-09-2014, 10:34 AM
Replies: 220
Views: 7,664
Posted By sajul
cara jadikan sdcard as primary storage ada r...

cara jadikan sdcard as primary storage ada r jumpa..

org share kat FB, guna WSM Tool..

sat aku cari klu jumpa paste sini sng
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 10-09-2014, 10:28 AM
Replies: 220
Views: 7,664
Posted By sajul
oh ni bumper...yg aku beli tu tempered glass back...

oh ni bumper...yg aku beli tu tempered glass back case..

letak atas meja ka apa, rilek ja..xde calar:D
Forum: News, Current Issues, Rumours 10-09-2014, 09:00 AM
Replies: 23
Views: 6,060
Posted By sajul
tudia..mmg semua gengster ni puak2 kicap ja ...

tudia..mmg semua gengster ni puak2 kicap ja

gengster cina mcm low profile sikit,
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 10-09-2014, 08:44 AM
Replies: 220
Views: 7,664
Posted By sajul
sorry bro..dah xde plak link kat mudah tu..owner...

sorry bro..dah xde plak link kat mudah tu..owner dah remove kot

aku COD kat penang aritu..hantar terus depan pintu umah :D

beli RM30, mahal sikit xpe sbb barang terus dpt, xde tunggu2 posman...
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 09-09-2014, 05:47 PM
Replies: 220
Views: 7,664
Posted By sajul
beli kat mudah, pakai COD.. ni contoh ja...

beli kat mudah, pakai COD..

ni contoh ja tunjuk link lelong..

tu r..nampk ala2 iphone gitu..hehe:">
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 09-09-2014, 05:36 PM
Replies: 220
Views: 7,664
Posted By sajul
lagi terbaik kot..klu hp letak atas mana2 pun...

lagi terbaik kot..klu hp letak atas mana2 pun sound still xde effect..

klu cover original..klu hp letak atas tilam ka apa, terus sound drop..kes lubang sound tertutup..
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 09-09-2014, 05:12 PM
Replies: 220
Views: 7,664
Posted By sajul
check in.. aku pakai back cover ni...

check in..


aku pakai back cover ni :)cgrock

http://i884.photobucket.com/albums/ac49/shinyteens/SmartPhone/Xiaomi/Redmi%20Note/004/purple_zps69bee85f.jpg
...
Forum: News, Current Issues, Rumours 29-08-2014, 03:19 PM
Replies: 42
Views: 3,333
Posted By sajul
7 bulan perut bukan dah besar ke? mcm mana famly...

7 bulan perut bukan dah besar ke? mcm mana famly leh tak perasan perut dah memboyot tu

ke pompuan ni badan gempal2 cute gitu leh sorok :D
Forum: General Stuffs & Products 26-08-2014, 12:29 PM
Replies: 12
Views: 339
Posted By sajul
aku suka dgr yg no 4 tu..nasyid kanak2, mana nak...

aku suka dgr yg no 4 tu..nasyid kanak2, mana nak cari MP3 nasyid ni?
Forum: Jenaka, Lawak, Kelakar 25-08-2014, 11:01 AM
Replies: 74
Views: 35,356
Posted By sajul
ni pun style gak ni ...

ni pun style gak ni

http://i231.photobucket.com/albums/ee235/sajul/photo209553864304732114.jpg
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 21-08-2014, 09:55 AM
Replies: 112
Views: 10,503
Posted By sajul
oh..patut la..haha..kaw2 gak die markup tu..patut...

oh..patut la..haha..kaw2 gak die markup tu..patut la boleh bagi powerbank free( tapi rasa dah include nga rege beli phone ni..)
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 21-08-2014, 09:50 AM
Replies: 112
Views: 10,503
Posted By sajul
beli kat kedai ke direct website xiaomi ni bro?...

beli kat kedai ke direct website xiaomi ni bro? mcm mahal je rege tu :-?
Forum: Mobile, Smartphone, PDA, Tablet 14-08-2014, 03:00 PM
Replies: 95
Views: 5,050
Posted By sajul
telegram xleh nk search content..nak search...

telegram xleh nk search content..nak search history chat/grup chat mcm watsek

yg aku perasan la..xtau klu dah ada option search content
Showing results 1 to 25 of 458

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 03:51 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE