Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > Search Forums

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 21,768
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 52,391
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 39,875
More...
Showing results 1 to 25 of 63
Search took 0.18 seconds.
Search: Posts Made By: riv
The search index was updated 2 minutes ago.
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 18-06-2014, 12:13 AM
Replies: 78
Views: 1,748
Posted By riv
terima kasih abg notepad :)cgrock

terima kasih abg notepad :)cgrock
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 17-06-2014, 11:58 PM
Replies: 78
Views: 1,748
Posted By riv
RM34 up bid

RM34 up bid
Forum: Prepaids, Dealers, Agents 17-06-2014, 11:33 PM
Replies: 78
Views: 1,748
Posted By riv
up bid RM32

up bid RM32
Forum: Investor Discussion 05-04-2012, 11:41 PM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
Aku nampak langau2 ni aktif waktu siang je, ...

Aku nampak langau2 ni aktif waktu siang je,
waktu kita membanting tulang mencari rezeki halal..
Kalau langau2 ni keje siang hari nampak sangat la kejenye makan gaji buta,
Lepas tu cakap orang lain...
Forum: Investor Discussion 04-04-2012, 08:55 PM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
Up updated IGNORE LIST EONE BINA kewangan ...

Up updated IGNORE LIST
EONE BINA
kewangan
mat jenin
ilyushin-stritzhy-17
jackstan
questcom
dr_filsuf
Forum: Investor Discussion 04-04-2012, 07:32 AM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
selagi sume x ignore langau2 ni aku nak spam...

selagi sume x ignore langau2 ni
aku nak spam post sama hari2
kalau xnak ignore xpe, janji jgn reply atau quote..
xyah layan, bia dorg fed-up berforum sorg2

IGNORE LIST
EONE BINA
kewangan
mat...
Forum: Investor Discussion 04-04-2012, 12:13 AM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
selagi sume x ignore langau2 ni aku nak spam...

selagi sume x ignore langau2 ni
aku nak spam post sama hari2
kalau xnak ignore xpe, janji jgn reply atau quote..
xyah layan, bia dorg fed-up berforum sorg2

IGNORE LIST
Eone-Bina
kewangan...
Forum: Investor Discussion 03-04-2012, 11:55 PM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
jom share ignore list langau2 kt siggy

jom share ignore list langau2 kt siggy
Forum: Investor Discussion 02-04-2012, 12:25 AM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
Kalau news ni betul >...

Kalau news ni betul > http://www.iraq-businessnews.com/2012/04/01/worldwide-celebrations-as-iraqi-dinar-revalues-11000/2/

tu la RV value

setakat takde lagi pengesahan atau berita rasmi,
pegang...
Forum: Investor Discussion 01-04-2012, 05:53 PM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
tahun lepas jadi mcm ni gak ke? :(scam :(scam

tahun lepas jadi mcm ni gak ke?
:(scam :(scam
Forum: Investor Discussion 01-04-2012, 05:11 PM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
Semua tukar kepada mode menunggu berita rasmi dan...

Semua tukar kepada mode menunggu berita rasmi dan pengesahan..

RV hari Ahad pun cantik sebab permulaan hari dalam minggu dalam islam..

GO RV GO! GO RESIGN GO! HAHAHA
Forum: Investor Discussion 01-04-2012, 05:08 PM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
betul cakap masta tomie tu, proses delete 3...

betul cakap masta tomie tu,
proses delete 3 zero secara matematiknya adalah anjak titik perpuluhan ke depan tiga tempat..

kenapa disebut 1000x ganda?

0.00085 x 1000 = 0.85 USD

siapa nak...
Forum: Investor Discussion 01-04-2012, 04:35 PM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
evo 8 120-130k je ke? ingatkan 300k mode :...

evo 8 120-130k je ke? ingatkan 300k

mode : tunggu kesahihan news
Forum: Investor Discussion 01-04-2012, 03:17 PM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
25k x RM2.58 = RM64500 profit!!!

25k x RM2.58 = RM64500

profit!!!
Forum: Investor Discussion 31-03-2012, 05:53 PM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
Translate Smurties punya link Ok ... rata2...

Translate Smurties punya link

Ok ... rata2 tahu, saya dah berulang kali menyatakan bahawa 'Saya tidak mempunyai apa-apa sumber'. tapi, ia dah berubah dalam beberapa bulan yang lalu. Saya tak tahu...
Forum: Investor Discussion 31-03-2012, 05:42 PM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
Earth hour ni propaganda je lebih, macam...

Earth hour ni propaganda je lebih,
macam company besar buat majlis konon2 untuk donation..
rilek sume, Iraq cuti ari ni..
esok ada kot info berdarah baru
Forum: Investor Discussion 30-03-2012, 12:46 AM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
mcm biasa, mlm jumaat sunyi sikit.. yg bujang...

mcm biasa, mlm jumaat sunyi sikit..
yg bujang bole berangan sebelum tido kot2 bole RV dlm mimpi..
Forum: Investor Discussion 29-03-2012, 05:11 PM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
anneh teh tarik satu.. :))

anneh teh tarik satu.. :))
Forum: Investor Discussion 29-03-2012, 01:29 PM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
Guest2 dijemput mendaftar dan undi kat poll tu, ...

Guest2 dijemput mendaftar dan undi kat poll tu,
aku yakin majoriti sudah faham risiko..
kes2 lain sume panic buy
Forum: Investor Discussion 26-03-2012, 01:30 AM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
menoreh pun lumayan jugak skrg.. Kalau pandai...

menoreh pun lumayan jugak skrg..
Kalau pandai urus duit tu insyaallah cukup simpan nak buat rumah, tolong mak bapak, bagi adik2 belajar..
kalau RV tu rezeki lebih
Forum: Investor Discussion 16-03-2012, 01:38 AM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
Seperti biasa malam jumaat mesti sunyi, masing2...

Seperti biasa malam jumaat mesti sunyi, masing2 sibuk ngn urusan RV..
yang bujang sume dok bayang moloko :eek:
Forum: Investor Discussion 15-03-2012, 08:28 PM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
Buang masa aku je baca berpuluh2 page, lepas ni...

Buang masa aku je baca berpuluh2 page,
lepas ni ignore je dr tu..
Cakap da kaji habis2, tapi dok bangkit perkara2 basic..
debat2 pergi thread sebelah, sini balai menunggu RV..
Kamon intel, lama...
Forum: Investor Discussion 12-03-2012, 11:33 AM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
Duit Iraq sekarang x di iktiraf secara rasmi oleh...

Duit Iraq sekarang x di iktiraf secara rasmi oleh BNM,
duit yang masuk semua bukan masuk melalui pengedar/pengimport wang asing..
Tapi dah RV nanti BNM iktiraf la..
MC jual sebab nak untung je,...
Forum: Investor Discussion 10-03-2012, 11:53 AM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
Aku simpulkan yg penting; sebarang rate melebihi...

Aku simpulkan yg penting; sebarang rate melebihi $3 USD x munasabah..
Dia lebih berat kepada rate $1 USD sebab rakyat Iraq dah terbiasa dgn USD..
dan, bila2 masa sehingga September berkemungkinan...
Forum: Investor Discussion 08-03-2012, 08:16 PM
Replies: 38,756
Views: 4,459,589
Posted By riv
Rumor tu menipu habis2an, boleh pulak rate...

Rumor tu menipu habis2an, boleh pulak rate lain2..
kena ada akaun lak ngan BNM tu.. agak2 la
dah la rate terbabas gila 4 GBP++/IQD

Buat yang panik pasal Kyat, rilek2 sudah..
Kalau dorg RV pun,...
Showing results 1 to 25 of 63

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:32 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE