CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   General Stuffs & Products (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=187)
-   -   [KEDAI CLOTH DIAPER / LAMPIN MODEN] ~ Selesai masalah ruam anak, LAST 25 pcs !!! (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=95860)

akmal_tawau 23-09-2009 05:48 PM

Quote:

Originally Posted by nazim5123 (Post 4759701)
saya kasi up juga untuk tt bestnyer lampin nie

boleh saya tau lampin nie buatan malaysia ker

tak sabar rasa nak dapat anak supaya dapat pakaikan kat anak aku

tapi..............

aku belum kahwin mcmner nak pakai kan kat anak aku takkan aku nak pakai untuk diri aku

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

sapa nak kawin dengan aku aku janji bab lampin aku tolong pakaikan bab cuci sapa jadi bini aku dia kena cuci sendiri

:">:">:">

sori ngacau thread nie jer walau apapun saya doakan tt selamat berjaya dengan produk nya yang amat menarik nie

mulai sekarang boleh jalan kepada lampin pakai buang kita pakai lampin boleh cuci

ha...pengakuan ikhlas tu masih bujang...sape2 aweks2 blh le anto resume...(bro janda nak x?)

dyanarasidi 23-09-2009 10:44 PM

saya dah update byk info ttg DyanaCD dlm blog http://www.dyanaclothdiaper.blogspot.com. untuk makluman jenama DyanaCd adalah housebrand kami sendiri...ianya tersedniri dari segi pattern dari produk2 cd lain d malaysia...

dyanarasidi 24-09-2009 12:51 AM

oh ye...memberz cg yg sudi nak tukar link blog sila la pm/ym ye...kecik tapak tangan nyiru kami tadahkan...ikutkan satu dunia ni kami tadahkan tapi dh pepatah kata cam tuh...heheh

dyanarasidi 24-09-2009 07:24 PM

salam...masih dlm mood raya lg nih...sempat lg promote DyanaCd kt kwn2 hehehe...syukur jg penerimaan positif dr semua. cuma ada yg kata price agak MAHAL. ingin saya jelaskan sekali lagi, sperti yg saya dah sebut jg sblm ni & juga dlm blog, DyanaCd sememangnya SANGAT MENJIMATKAN. bayangkan anda cuma belanja sekali let say 6 pcs DyanaCd dlm 258 utk 3 tahun, berbanding disposable diaper 0.45/pc x 5pcs x 365hari x 3 tahun = 2,463.75....amacam? JIMAT kan!!!

Syaffieq25 24-09-2009 07:51 PM

Bro,

Hg jual barang tp gaya persembahan tak cun la.

Tak byk details yg kami boleh tahu.

Gambar pun xbyk.

Kata boleh cuci, tp tunjuk la pic yg boleh cuci tu.

Blog pun macam simple je.

Nak jual barang juta2 nie, buat la cun2 sikit

dyanarasidi 24-09-2009 10:17 PM

Quote:

Originally Posted by Syaffieq25 (Post 4767322)
Bro,

Hg jual barang tp gaya persembahan tak cun la.

Tak byk details yg kami boleh tahu.

Gambar pun xbyk.

Kata boleh cuci, tp tunjuk la pic yg boleh cuci tu.

Blog pun macam simple je.

Nak jual barang juta2 nie, buat la cun2 sikit

salam..thanks atas nasihat membina. saya mmg akui blog tu sgt simple & x cun (mgkn tuan suka blog yg berbunga2 / byk hiasan) maklumat yg perlu semua saya dah masukkan dlm blog tuh...cuba klik setiap label(KLIK SINI) sebelah kanan. rasanya gambar dari cara guna, cuci, sampai sidai pun ada..
apapun saya akan sentiasa masukkan info2 tambahan seperti saranan tuan.

p/s almaklumlah masih hijau dlm dunia2 it nih...
p/s juga...sila baca lebih teliti..jika ada maklumat/info yg perlu penjelasan blh tanya..:)cgrock

Syaffieq25 24-09-2009 10:25 PM

Quote:

Originally Posted by dyanarasidi (Post 4768010)
salam..thanks atas nasihat membina. saya mmg akui blog tu sgt simple & x cun (mgkn tuan suka blog yg berbunga2 / byk hiasan) maklumat yg perlu semua saya dah masukkan dlm blog tuh...cuba klik setiap label(KLIK SINI) sebelah kanan. rasanya gambar dari cara guna, cuci, sampai sidai pun ada..
apapun saya akan sentiasa masukkan info2 tambahan seperti saranan tuan.

p/s almaklumlah masih hijau dlm dunia2 it nih...
p/s juga...sila baca lebih teliti..jika ada maklumat/info yg perlu penjelasan blh tanya..:)cgrock

Ok bro, sempoi..:)cgrock

dyanarasidi 24-09-2009 10:31 PM

doakan kejayaan business cd nih bro syaffieq...blh la nak upgrade blog hehehe...insyaallah dlm plan...(tgh rikie memberz dlm cg yg ade buat service web2 & sewaktu dgnnya)

fazlee84 24-09-2009 10:40 PM

kasi up kit untuk tt

dyanarasidi 24-09-2009 10:56 PM

Quote:

Originally Posted by fazlee84 (Post 4768174)
kasi up kit untuk tt

kasi up je ke...hehehe ingatkan nak up barang 3 pcs DyanaCd:D


All times are GMT +8. The time now is 09:50 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.