CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=99)
-   -   kongsi jampi serapah yg korng tau jeng jeng................ (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=91954)

virtualbiz 05-08-2009 01:18 AM

mak aihhh...aku rasa cam tak lama jer thread nih :p

jasma 05-08-2009 01:24 AM

Quote:

Originally Posted by goldtrader (Post 4470396)
tuku taka balik bukit , budok naka bulih sakit
lengkuas balik pintu , budok buas jadi begitu ...

yg ni aku guna bila anak aku jatuh basikal....:))

hamka 05-08-2009 01:24 AM

Quote:

Originally Posted by drakefx (Post 4470535)
kajang kertas kajang + sate kajang :)):))

pak malau kene tarajang la..!~ huahuahua:)):))

BabyShoppe 05-08-2009 01:27 AM

kuah atah pitu garam atah lata
budok buah biar gitu ore larang tak paka

jasma 05-08-2009 01:27 AM

gagoh Ali ...gagoh MUso...
tubik......korang sambung ler...

pakmaun 05-08-2009 01:44 AM

uishhh....x gentle la guna ayat camni.....

alliyaz 05-08-2009 08:41 AM

jampi yg first tu aku ada..tp x yah la amalkan..nanti mende tu melekat kat kita...nak mati nanti susah,,,jadi mcm nenek aku...bila tanya jampi apa dia pki masa muda dulu2..mana nak igt dah...tua..

pijoe 05-08-2009 08:58 AM

mim mim kum mim mim falakum= ulang banyak kali..sambil gentel kepala mancis....sambil sebut nama perempuan tu dalam hati .... ini je aku tau masa aku kecik kecik dulu.....ahahahahah =))=))

the_killer 05-08-2009 09:35 AM

marang kerapu marang sekeper.. daripada merapu baik naik skuter.. huhu

betik_busuk 05-08-2009 10:23 AM

woh.. mim mim kum mim mim falakum salah jampi tu dol..
minna minkum mimna falakum.. pastu ada ayat kan.. pastu nama perempuan tu..kan..kan.. kan.. takkan tak nak share kot.. samalah kita.. masa tingkatan 2 dulu :D..

kalam79 06-08-2009 12:30 PM

nyat nyin songgg mate kajim semare ngisenggg...

jampi nk bke pntu..:D:D

kalam79 06-08-2009 12:33 PM

setapak semelenggang, 3 lengan sayur mnis
setapak aku melenggang, aku juga dipndg mnis

ayat pemanis:D:D

12daily_pro 06-08-2009 12:34 PM

huhu.... rimau akor la ada..singa lapar la.... huha.... x close lagi upernya thread nie..... huhuhu.... nk kena seru semangat semua yg berkenaan ... huhu

S.Y.E.D 06-08-2009 02:17 PM

astroook...

izack1981 06-08-2009 07:27 PM

Quote:

Originally Posted by fine net (Post 4470521)
bleh share dgn aku x...ekekeke..
tp aku x de GF ar..:((:p

samo la kita... :eek::eek::eek::eek:

acan 06-08-2009 11:13 PM

Quote:

Originally Posted by betik_busuk (Post 4473023)
woh.. mim mim kum mim mim falakum salah jampi tu dol..
minna minkum mimna falakum.. pastu ada ayat kan.. pastu nama perempuan tu..kan..kan.. kan.. takkan tak nak share kot.. samalah kita.. masa tingkatan 2 dulu :D..

share la beb..
utk kebahagiaan bersama..:D

iqwan 09-08-2009 03:47 AM

aku ada satu jampi amalkan 7 kali seminggu setiap hari sure korang jadi jutawan macam bill gates


HAI MAMBANG RINGGIT MAMBANG DOLAR MAMBANG EURO
BERDAMPINGLAH DENGANKU WAHAI MAMBANG KALAU TIDAK
AKU AKAN MENYUMPAH KAU MENJADI BAMBANG PAMUNGKAS
BERDAMPINGLAH WAHAI MAMBANG INILAH SAHAJA PESANKU WAHAI
SI MAMBANG :D:D



JANGAN LUPE LEPAS BACA AYAT NI MESTI KENA MANDI WAJIB
DAN BERTAYAMUM ....:D

apiz 09-08-2009 03:50 AM

hai mambang tanah mambang air mambang angin mambang pokok..menjelma la ko wahai si mambang...

ish ish ish cobaan:eek::eek::eek::eek:

naa_zaa01 09-08-2009 04:02 AM

Quote:

Originally Posted by akuorang (Post 4470357)
saja nk test warga cg ada x yang tau apa2 jampi2 serapah... mana tau blh kongsi reramai:)):)):)):))

aku ada satu jampi serapah utk dptkan awek.. blh caya ke ni~X(~X(~X(

Bakar-bakar pasir tanah
Aku bakar mata hati jantung (si anu) itu
Bakarkan panah Sang Rajuna
Aku bakarkan gunung, gunung runtuh
Aku bakarkan batu, batu belah
Aku bakarkan di mata hati jantung hawa nafsi (si anu)
Kena hancur luluh panas segala tubuhnya
Gila berahi kepadaku
Tidak boleh senang diam
Seperti pasir ini terbakar
Bencilah (si anu) kepada ibubapanya
Kepada saudara sahabat handainya
Jika dia tidur, menjaga
Jika dia jaga, bangun berjalan
Datanglah kepadaku
Menyembah dirinya




yg ni ganas skett

Hei si hantu raya
Jembalang angin
Aku tahu asalmu
Engkau dari bulu hidung Nabi Adam
Makanan engkau telur ayam
Mari engkau
Mari makan benda-benda ini.
Hei si hantu raya
Mari kau bersahabat
Mari menjaga diriku
Engkau taat perintahku
Ikut segala perintahku.
Hei si hantu raya
Menyerupa engkau serupa aku
Menyerupa engkau dalam diriku
Jangan engkau langgar perintahku
Jikalau engkau engkar
Aku panah engkau
Dengan panah berpanah
Panah sakti
Panah rajuma



sambung skett
Hei anakku si hantu raya
Engkau rasuk sianu
(dengan menyebut nama mangsa beserta nama ibunya)
Engkau makan hati perut dia
Jikalau engkau tidak pergi
Rasuk, makan hati perut dia
Aku sumpah engkau
Derhaka engkau pada Allah
Derhaka engkau pada Muhammad
Derhaka engkau kepada aku
.


ni dh serammmm ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hati2 bro dgn jampi serapah ni..yg membuatkan benda2 ni menjadi atau terjadi adalah seruan kepada makhluk2 jin cthnya seperti panah Arjuna tuh..kau tahu tak apa ke menatang Arjuna tuh??tanya orang yg arif dlm bidang ni...banyak serapah2 nih menggunakan khidmat jin,khadam,saka or makhluk2 ghaib yg kita tak tahu asal usulnya..takut2 boleh menjurus kepada syirik...nauzubillah..
http://www.darussyifa.org/modules.ph...article&sid=19
http://www.utusan.com.my/utusan/info...a&pg=ba_03.htm
http://www.zaharuddin.net/index.php?...=712&Itemid=72
http://www.pgx.com.my/2006/07/

endingman86 09-08-2009 04:09 AM

nia insen matakaji semarrrrrrrrieiiiiSENNNNNNNN......

p/s:betul ka mantera aku baca nieh...kkekeke

heroes.sport 09-08-2009 04:13 AM

mengarut thread mcm nie...boleh membawa kpd syirik!:p

akuorang 09-08-2009 04:50 AM

Quote:

Originally Posted by heroes.sport (Post 4490177)
mengarut thread mcm nie...boleh membawa kpd syirik!:p

mengarut2 pn layan gak.....

adar 09-08-2009 05:17 AM

Semua kat bawa ni sekadar berkongsi keunikkan tradisi melayu kita. Takde apa2 pun kalo korang baca. kalo nak pikat mana2 perempuan, jgn guna ilmu pengasih tp gunalah ilmu duit :))

ada banyak lg koleksi tp aku malas betul nak copy paste. jampi serapah ni bg aku cuma peninggalan tradisi org melayu je. takde apa2 pun.

Pemanis sireh

Hei sireh kau daun nan lembut,
Daun cerah batang bersinar,
Makanan malaikat empat puluh empat,
Bukan kelatmu sebarang kelat,
Airmu pahit penyeri muka,
Kau penyeri wajah,
Berseri muka anak adam.

Jarakkan Anak

Bismillah al-Rahman al-Rahim,
Berlendir puteh, berlendir batu,
Berlendir aku nak hancurkan,
Singgah dibukit, bukit pecah,
Singgah dipadang, padang hangus,
Singgah dirumput, rumput bubus
Hei cair aku hendak cair,
Kalau mu tidak cair
Derhaka mu kpd ALLAH
Bukan kuasa aku
Berkat kata La Illah Ila Allah.

Halau Pelesit

Hei pelesit
Aku tahu asal usulmu
Keluar dari sak uri, tembuni, ketuban buta
Mu keluar drpd darah sambang
Kemang namamu
Jikalau mu lenggok ke langit muntah darah
Tunduk ke bumi muntah tahi
Demi ALLAH
Demi Rasulullah
Berkat La Illah Ila Allah
Muhammad Rasulullah

Pengasih (Bahasa Jawa)

Ajiku si lung jangga
lung jangga noleha
tolehan kawula ningsun
dak tepungake pucuke idhepku
dak tepungake pucuku alisku'dak tepungake pucuke rambutku
rokhke-rokhku
nyawane nyawaku
sukmane sukmaku
badane badanku
preg mati durung mati
sida edan durung edan
sida nglamong
ora waras s jabang bayine...
ndulu marang aku.

Pengasih

Hei mu lang puteh
Engkaulah sahabat aku
marilah engkau
pergi ambil roh semangat XXXX itu
Jikalau tidur, engkau gerakkan jaga
Jikalau jaga, engkau gerakkan bangun
Jikalau bagun, engkau pagut dgn paruh
Kibas dgn sayap, sapu dgn ekor
Pegang dgn kaki
Engkau bawa kemari kpd aku
kasih syg kepada aku
Cinta rasa kpd aku
Rindu dendam kpd aku
Sidi guru sidilah aku
sidi berkat
Kaseh syg kpd aku

akuorang 09-08-2009 05:30 AM

Quote:

Originally Posted by adar (Post 4490236)
Semua kat bawa ni sekadar berkongsi keunikkan tradisi melayu kita. Takde apa2 pun kalo korang baca. kalo nak pikat mana2 perempuan, jgn guna ilmu pengasih tp gunalah ilmu duit :))

ada banyak lg koleksi tp aku malas betul nak copy paste. jampi serapah ni bg aku cuma peninggalan tradisi org melayu je. takde apa2 pun.

Pemanis sireh

Hei sireh kau daun nan lembut,
Daun cerah batang bersinar,
Makanan malaikat empat puluh empat,
Bukan kelatmu sebarang kelat,
Airmu pahit penyeri muka,
Kau penyeri wajah,
Berseri muka anak adam.

Jarakkan Anak

Bismillah al-Rahman al-Rahim,
Berlendir puteh, berlendir batu,
Berlendir aku nak hancurkan,
Singgah dibukit, bukit pecah,
Singgah dipadang, padang hangus,
Singgah dirumput, rumput bubus
Hei cair aku hendak cair,
Kalau mu tidak cair
Derhaka mu kpd ALLAH
Bukan kuasa aku
Berkat kata La Illah Ila Allah.

Halau Pelesit

Hei pelesit
Aku tahu asal usulmu
Keluar dari sak uri, tembuni, ketuban buta
Mu keluar drpd darah sambang
Kemang namamu
Jikalau mu lenggok ke langit muntah darah
Tunduk ke bumi muntah tahi
Demi ALLAH
Demi Rasulullah
Berkat La Illah Ila Allah
Muhammad Rasulullah

Pengasih (Bahasa Jawa)

Ajiku si lung jangga
lung jangga noleha
tolehan kawula ningsun
dak tepungake pucuke idhepku
dak tepungake pucuku alisku'dak tepungake pucuke rambutku
rokhke-rokhku
nyawane nyawaku
sukmane sukmaku
badane badanku
preg mati durung mati
sida edan durung edan
sida nglamong
ora waras s jabang bayine...
ndulu marang aku.

Pengasih

Hei mu lang puteh
Engkaulah sahabat aku
marilah engkau
pergi ambil roh semangat XXXX itu
Jikalau tidur, engkau gerakkan jaga
Jikalau jaga, engkau gerakkan bangun
Jikalau bagun, engkau pagut dgn paruh
Kibas dgn sayap, sapu dgn ekor
Pegang dgn kaki
Engkau bawa kemari kpd aku
kasih syg kepada aku
Cinta rasa kpd aku
Rindu dendam kpd aku
Sidi guru sidilah aku
sidi berkat
Kaseh syg kpd aku

ada gak lg org2 yg tau janpi ni yer... kongsikan lg :)cgrock:)cgrock:)cgrock

adar 09-08-2009 05:34 AM

Quote:

Originally Posted by akuorang (Post 4490243)
ada gak lg org2 yg tau janpi ni yer... kongsikan lg :)cgrock:)cgrock:)cgrock

bro, baca boleh, percaya jgn sesekali. amik tahu utk ilmu saja, bukan amalkan mahu pun mengetest. karut je semua tu. kuasa syaitan/jin/manusia takkan mampu lawan kuasa ALLAH.

akuorang 09-08-2009 05:37 AM

Quote:

Originally Posted by adar (Post 4490245)
bro, baca boleh, percaya jgn sesekali. amik tahu utk ilmu saja, bukan amalkan mahu pun mengetest. karut je semua tu. kuasa syaitan/jin/manusia takkan mampu lawan kuasa ALLAH.

betul semuanya bergantung pd imAn dn akidah masing2...

poor_guy 09-08-2009 07:21 AM

aku pn ade satu jampi nk share. jampi ni kalo amal, ley gune utk mcm hal la. nk ngorat ke, dpt ape2 brg ke, berjaye dlm ape2 hal ke, janji korg yakin.

carenye..bace surah Yassin...lg banyak lagi bgs. kalo nk tambah best,sediekan air suam skali dan bnyk2 kn minum, bace selawat skali dan niat leklok. ;p

cikepong 09-08-2009 07:27 AM

sebenarnya jampi tu semua takde apa-apa kuasa pon ianya cuma sebagai pendorong yang menaikkan semangat kita je...

manusia ni ada kuasa kelebihan yang dikurniakan oleh Allah.Kalau dalam orang putih diorang panggil ZPE=zero point energy...ianya berbentuk kuasa minda...

kita yang berkuasa...masa kita baca jampi tu kita tumpukan segala matlamat yang kita mahu,dengan izinNya ia akan berlaku...

contoh...

1)sebelum tido korang cakap nak mimpi awek korang...sebut banyak kali..dan ianya terjadi dengan izinNya...
2)korang sebut banyak kali aku kaya,aku kaya dalam hidup korang...korang akan kaya nanti...


kita jampi kita seru hantu jembalang,puaka hutan dan lain-lain...ini bermakna kita yang berkuasa disini,hantu tu semua tak power sebab diorang tunduk dengan jampi dan perintah arahan korang tersebut melalui jampi tu.

musicbeng 09-08-2009 05:13 PM

siapa nak try?

Pelesit Api Malaya 11-08-2009 12:11 AM

Quote:

Originally Posted by adar (Post 4490236)
Halau Pelesit

Hei pelesit
Aku tahu asal usulmu
Keluar dari sak uri, tembuni, ketuban buta
Mu keluar drpd darah sambang
Kemang namamu
Jikalau mu lenggok ke langit muntah darah
Tunduk ke bumi muntah tahi
Demi ALLAH
Demi Rasulullah
Berkat La Illah Ila Allah
Muhammad Rasulullah

Apa ni main halau2... ekeke...

:((

RINI ROSES 11-08-2009 09:10 AM

kekadang nak memain benda2 macam ni takleh gak

memang sesetangah part tu jampi serapah ada maknanya

terpulang pada kehendak si pemakai itu

aku tak berani ler nak kutuk2 benda camni

tapi yang penting semuanya ke izinan dari Allah s.w.t

kalau korang jampi serapah sampai mulut bebuih kalau Dia tak izinkan

tetap tak jadi gak!

ada seorang member aku kata...kalau baca bismillah tu ulang2 kali

bila niat hati terpesong boleh gak jadi benda lain...wallahualam!

chiro 11-08-2009 12:24 PM

ni jampi utk terbang..
marang perapu kepunden parang sekeper:eek::eek:

darkkiller 11-08-2009 12:26 PM

Dulu tak tahu apa yg aku amalkan salah Ilmu pengerun,cikgu aku bagi...last2 kene tegur dengan seorang ustaz sebab dia tahu.Jadi baik amalkan ayat2 AlQuran je

sconsult 11-08-2009 12:28 PM

Jangan belajar benda2 serapah jampi ni, jin memang ada sekeliling kita untuk ambil peluang!

nazkiasan 11-08-2009 12:44 PM

TIQ..TAQ..HAQ..QWA..
KILAT DALAM RONGGA MATA..
JIKA ENGKAU PANDANG MATA KU..
KAU TERUS JATUH CINTA..

...to be continue...

pijoe 11-08-2009 12:47 PM

Quote:

Originally Posted by betik_busuk (Post 4473023)
woh.. mim mim kum mim mim falakum salah jampi tu dol..
minna minkum mimna falakum.. pastu ada ayat kan.. pastu nama perempuan tu..kan..kan.. kan.. takkan tak nak share kot.. samalah kita.. masa tingkatan 2 dulu :D..

laaa. patut laa tak menjadi ..patut laa awek tu tak stim rupanya aku salah jampi..........:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

inna 11-08-2009 08:53 PM

Quote:

Originally Posted by amira88 (Post 4470517)
aku ader ayat seru suh gf or bf teringat kita...

hanya aku dan keturunan aku jer taw..


share la kat sini mira...nak seru sorang mamat nih:">:)

drakefx 11-08-2009 09:02 PM

Quote:

Originally Posted by Pelesit Api Malaya (Post 4497186)
Apa ni main halau2... ekeke...

:((

tu dia pelesit dh mai. hampa la dk jampi sgt :eek::eek::eek:

noraini@azlan 11-08-2009 09:07 PM

Quote:

Originally Posted by sconsult (Post 4499608)
Jangan belajar benda2 serapah jampi ni, jin memang ada sekeliling kita untuk ambil peluang!

aku penah try satu jampi untuk silat tanpa belajar
mendaji
tapi bila dipikirkan musti kejer jin
kapir atau tak ntahla

noraini@azlan 11-08-2009 09:08 PM

Quote:

Originally Posted by drakefx (Post 4500923)
tu dia pelesit dh mai. hampa la dk jampi sgt :eek::eek::eek:

hahha :eek::eek::eek:


All times are GMT +8. The time now is 02:15 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.