CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Forex Brokers (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=98)
-   -   Forex4you - fx4u-asia.com (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=86548)

astagold.UMOFX 31-03-2010 11:47 AM

member punya depo jap tadi dah proses:

Transfer funds to another account
# 424073
Transfer date 2010-03-31 05:39
Transfer details Z A S (3598xxx)
Transfer amount 100 000.00
Status Executed

:)paid

astagold.UMOFX 31-03-2010 03:21 PM

promosi bonus 25% utk deposit utk semua acc diteruskan lagi untuk bulan 4 :)paid

bonus tambahan utk acc cent2 yang dibuka 1hb april, deposit minima usd25 utk layak welcome bonus usd25 dan 25% bonus dari deposit usd25 tu :)paid

mcm usd5 yang free utk acc cent2 yg baru tu, kena isi form jugak utk claim usd25 yg ni.

website tengah update lagi kot :)paid

jeffwhf 31-03-2010 03:29 PM

Quote:

Originally Posted by astagold (Post 6160885)
member punya depo jap tadi dah proses:

Transfer funds to another account
# 424073
Transfer date 2010-03-31 05:39
Transfer details Z A S (3598xxx)
Transfer amount 100 000.00
Status Executed

:)paid

amt 100.000.00? cent ke usd????

jeffwhf 31-03-2010 03:31 PM

Quote:

Originally Posted by astagold (Post 6162545)
promosi bonus 25% utk deposit utk semua acc diteruskan lagi untuk bulan 4 :)paid

bonus tambahan utk acc cent2 yang dibuka 1hb april, deposit minima usd25 utk layak welcome bonus usd25 dan 25% bonus dari deposit usd25 tu :)paid

mcm usd5 yang free utk acc cent2 yg baru tu, kena isi form jugak utk claim usd25 yg ni.

website tengah update lagi kot :)paid

memang lg hebat ni!!!!

wiraZ 31-03-2010 04:08 PM

Quote:

Originally Posted by astagold (Post 6160090)
Amount: RM100.50 Status: Successful
Reference number: 1382031432
Transaction date: 31 Mar 2010
Transaction time: 09:46:39

withdraw pertama sebelum minum pagi :)paid

mekasih bro..servis mmg tip top..hehehe

wanman 31-03-2010 04:30 PM

Quote:

Originally Posted by astagold (Post 6162545)
promosi bonus 25% utk deposit utk semua acc diteruskan lagi untuk bulan 4 :)paid

bonus tambahan utk acc cent2 yang dibuka 1hb april, deposit minima usd25 utk layak welcome bonus usd25 dan 25% bonus dari deposit usd25 tu :)paid

mcm usd5 yang free utk acc cent2 yg baru tu, kena isi form jugak utk claim usd25 yg ni.

website tengah update lagi kot :)paid

bonus tu mula harini ke malam nie 12tghmalam???ke esok 1 april???

astagold.UMOFX 31-03-2010 04:44 PM

Quote:

Originally Posted by wanman (Post 6163025)
bonus tu mula harini ke malam nie 12tghmalam???ke esok 1 april???

tengah tunggu pengesahan dari broker pasal starting date tu, tunggu ye :)paid

ayien 31-03-2010 04:47 PM

server cent 1 dah jadi problem balek macam dlu, SL nga TP die jadi besar

MAIDIN 31-03-2010 05:04 PM

Quote:

Originally Posted by astagold (Post 6163151)
tengah tunggu pengesahan dari broker pasal starting date tu, tunggu ye :)paid

bro astagold . id ym bro ape . nak buat withdraw sikit boleh .

astagold.UMOFX 31-03-2010 06:59 PM

Quote:

Originally Posted by astagold (Post 6162545)
promosi bonus 25% utk deposit utk semua acc diteruskan lagi untuk bulan 4 :)paid

bonus tambahan utk acc cent2 yang dibuka 1hb april, deposit minima usd25 utk layak welcome bonus usd25 dan 25% bonus dari deposit usd25 tu :)paid

mcm usd5 yang free utk acc cent2 yg baru tu, kena isi form jugak utk claim usd25 yg ni.

website tengah update lagi kot :)paid

ok dah official, buka acc cent2 dari dalam trader room masing2 (bagi yang dah ada acc), deposit usd25 minima lalu ib utk layak dapat bonus usd25 dan bonus 25% dari deposit.

kepada yg lom ada acc, boleh buka kat siggy :p

bonus usd25 ini terhad kepada 1000 acc sahaja :)paid


All times are GMT +8. The time now is 03:54 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.