CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Forex Brokers (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=98)
-   -   Forex4you - fx4u-asia.com (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=86548)

THX 01-02-2010 11:14 AM

Quote:

Originally Posted by Skycrewz (Post 5753956)
kalo sblum ni 0.01=0.1 sen

mgkin 0.1=0.1 sen gak..?:-?

dah terjawab mengapa tak OP pasal broker dah tuka min lot act cent kepada 0.10 = 1cent/pip :))

ingatkan kena ban lar tadi huhuhuh #:-S

Skycrewz 01-02-2010 11:15 AM

aku check kt OP ea crazypips td..ade satu post lot 0.1 aku close manual -1.00..

so kalo camni da tak jadi akaun cents la kan..?

THX 01-02-2010 11:24 AM

mungkin mereka yg rugi banyak pasal pertukaran minimum lot yg drastik ni, leh claim kat broker gantirugi pasal takde notice apa-apa pun. Apapun, kita tunggu masta IB kitanya feedback #:-S

thedoctor 01-02-2010 11:25 AM

Quote:

Originally Posted by astagold (Post 5753834)
ym id suppot: forex4you_my

dia lom online. manager kl pun lom online. akan tanya dia kenapa nanti. cuba cek email masing2 kot ada apa2 notification berkaitan. dan sementara tu cuba login trader room masing2 dan hantar tiket komplen dari trader room.

sebaik2nya cuba login trader room dari web fx4u-asia.com

tq bro...ni ym ni bg salam boley ker??hehhe..kot bkn muslim la..

thedoctor 01-02-2010 11:27 AM

Quote:

Originally Posted by Dene (Post 5753941)
chaitttt.. takde angin takde ribut, tukar min lot ka??? :mad::mad:

yela..angin ribut takde ni..bahaye ni..boley tukar jer..

astagold.UMOFX 01-02-2010 11:30 AM

Quote:

Originally Posted by thedoctor_rs (Post 5754037)
tq bro...ni ym ni bg salam boley ker??hehhe..kot bkn muslim la..

yg tu boleh, pengganti rozie, tapi tak tanya lak lelaki ke pompuan :p

astagold.UMOFX 01-02-2010 11:33 AM

Quote:

Originally Posted by Skycrewz (Post 5753975)
aku check kt OP ea crazypips td..ade satu post lot 0.1 aku close manual -1.00..

so kalo camni da tak jadi akaun cents la kan..?

masih acc cent, cuma kalau pertukaran tu kekal, maksudnya 1pip paling kecik 1sen, bukan 0.1sen lagi.

anyway, tunggu saya dapatkan jawapan dari manager kl.

kepada yg guna martin tu elok off dulu ea sampai dapat maklumat terkini.

xflixz 01-02-2010 11:45 AM

Quote:

Originally Posted by astagold (Post 5754091)
masih acc cent, cuma kalau pertukaran tu kekal, maksudnya 1pip paling kecik 1sen, bukan 0.1sen lagi.

anyway, tunggu saya dapatkan jawapan dari manager kl.

kepada yg guna martin tu elok off dulu ea sampai dapat maklumat terkini.


laa..patot la aku nk OP 0.01 lot takleh tadi..so mcm mana ni mastaa?

Dene 01-02-2010 12:00 PM

Quote:

Originally Posted by astagold (Post 5754091)
masih acc cent, cuma kalau pertukaran tu kekal, maksudnya 1pip paling kecik 1sen, bukan 0.1sen lagi.

anyway, tunggu saya dapatkan jawapan dari manager kl.

kepada yg guna martin tu elok off dulu ea sampai dapat maklumat terkini.

kalau akaun classic lak maknanya min 1pip=1usd la?? perghhhh.. :o

Dene 01-02-2010 12:18 PM

adessss.. float yg minggu lepas makin lama makin membukit ni.. ~X(~X(


All times are GMT +8. The time now is 05:38 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.