CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Forex Brokers (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=98)
-   -   Forex4you - fx4u-asia.com (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=86548)

THX 01-02-2010 10:27 AM

Quote:

Originally Posted by Dene (Post 5753687)
rasa bukan yg pakai EA Masyuk je.. akaun yg aku trade manual pun sama.. takleh bukak post.. :mad:

tapi ada trader lain yg pakai crazypips running macam biasa :o

adakah EA masyukEnhance dah kena ban dengan fx4u ~X(

Skycrewz 01-02-2010 10:28 AM

Saya da try test kt akaun yg sama (cents)..satu guna masyuk satu guna ea crazypips..ea masyuk tak OP..tp ea crazypips ok jer..takkan masyuk kena ban kot..:o

Rizal 01-02-2010 10:31 AM

a'a la baru prsn...ME aku pn dh x bkk order baru..ape kes ni :-?:-? aduyaii byk plak prob.lps kne hack,xkan kne ban plak kot

thedoctor 01-02-2010 10:34 AM

sape ade ym support fx4u ni yer??

astagold.UMOFX 01-02-2010 10:52 AM

Quote:

Originally Posted by thedoctor_rs (Post 5753743)
sape ade ym support fx4u ni yer??

ym id suppot: forex4you_my

dia lom online. manager kl pun lom online. akan tanya dia kenapa nanti. cuba cek email masing2 kot ada apa2 notification berkaitan. dan sementara tu cuba login trader room masing2 dan hantar tiket komplen dari trader room.

sebaik2nya cuba login trader room dari web fx4u-asia.com

THX 01-02-2010 11:03 AM

huhuhuhu, cuba korang cek kat volume utk new order. minimum lot 0.1 lar kat fx4u cent :))

THX 01-02-2010 11:06 AM

patut lar EA masyuk tak OP, sebab set 0.01 lot minimum. masta IB, sudah tukar kar minimum lot kat cent akaun :-?

Dene 01-02-2010 11:06 AM

adesss.. ada jem ni akaun aku yg ada float minggu lepas.. EA tak dpt bukak post baru.. nak counter pun takleh.. :mad::mad:

Dene 01-02-2010 11:09 AM

Quote:

Originally Posted by THX (Post 5753925)
patut lar EA masyuk tak OP, sebab set 0.01 lot minimum. masta IB, sudah tukar kar minimum lot kat cent akaun :-?

chaitttt.. takde angin takde ribut, tukar min lot ka??? :mad::mad:

Skycrewz 01-02-2010 11:12 AM

Quote:

Originally Posted by THX (Post 5753925)
patut lar EA masyuk tak OP, sebab set 0.01 lot minimum. masta IB, sudah tukar kar minimum lot kat cent akaun :-?

kalo sblum ni 0.01=0.1 sen

mgkin 0.1=0.1 sen gak..?:-?


All times are GMT +8. The time now is 10:21 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.