CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Forex Brokers (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=98)
-   -   Forex4you - fx4u-asia.com (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=86548)

MAIDIN 27-01-2010 06:11 AM

forex4you.my untuk partner room masih takleh login ke atau dah boleh ?

NEMO 27-01-2010 09:26 AM

Quote:

Originally Posted by MAIDIN (Post 5726022)
forex4you.my untuk partner room masih takleh login ke atau dah boleh ?

belum lg...buat masa ni urusan di .com dulu

freemoney76 27-01-2010 03:04 PM

Quote:

Originally Posted by NEMO (Post 5726503)
belum lg...buat masa ni urusan di .com dulu

salam bos...yng 25usd free tu dpt tanpa depo ye..kena buka account mana...:">:D:)cgrock

zerotech 27-01-2010 06:37 PM

Quote:

Originally Posted by freemoney76 (Post 5728762)
salam bos...yng 25usd free tu dpt tanpa depo ye..kena buka account mana...:">:D:)cgrock

rasanyer yg free 25usd tu utk bulan ni dah habis dah..
tgk la kot2 bulan depan forex4you baik hati bagi lagi...

acc mana tu rasanyer acc cent jer yg boleh kot :D

NEMO 27-01-2010 09:30 PM

Quote:

Originally Posted by freemoney76 (Post 5728762)
salam bos...yng 25usd free tu dpt tanpa depo ye..kena buka account mana...:">:D:)cgrock

yup..tanpa depo...........tp nak wtdrw kena patuhi syarat 250 lot trade.....


bulan depan plak bro...tp kena cepat la....400 acc jer .....1hb terus reg la.

KaZuMa_KiRyUu 27-01-2010 10:54 PM

thankz nemo, sbb bg tau cara2 nk wat bonus witdrawal application.. thankz jugak kat astagold.. huhuhuhu.. aku da send email tuk nk witdraw acc cent aku.. aku da dpt 270+ lot..

NEMO 28-01-2010 04:04 AM

fx4u ni xsesuai main news..kalu sape nak main news....better broker lain........


PO dan TP/SL dinaikkan ke 24 pips...masa news..

NEMO 28-01-2010 04:06 AM

Quote:

Originally Posted by KaZuMa_KiRyUu (Post 5731300)
thankz nemo, sbb bg tau cara2 nk wat bonus witdrawal application.. thankz jugak kat astagold.. huhuhuhu.. aku da send email tuk nk witdraw acc cent aku.. aku da dpt 270+ lot..

mantap la bro..bukan mudah dpt 250 lot dgn modal 25usd.

NEMO 28-01-2010 04:07 AM

Quote:

Originally Posted by NEMO (Post 5732283)
fx4u ni xsesuai main news..kalu sape nak main news....better broker lain........


PO dan TP/SL dinaikkan ke 24 pips...masa news..

tp disini tiada syarat kena atas 2 minit baru boleh close trade...so kaki scalp sesuai..

NEMO 28-01-2010 10:04 AM

kalu mencari2 broker yg boleh scalp bawah 2 minit..mai sini...sebb den sendiri scalp jer....


http://img684.imageshack.us/img684/1125/72665601.png


All times are GMT +8. The time now is 06:51 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.