CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Forex Brokers (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=98)
-   -   Forex4you - fx4u-asia.com (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=86548)

Meet Joe Black 25-01-2010 06:07 PM

Tak dapat login .my, apa problem

waktong.UMOFX 25-01-2010 06:09 PM

Quote:

Originally Posted by Meet Joe Black (Post 5717394)
Kenapa site tukar jadi fx4u-asia.com

Forex4you support: temporary

Forex4you support: .my tgh upgrade


tlg updated

zerotech 25-01-2010 06:11 PM

Quote:

Originally Posted by Meet Joe Black (Post 5717394)
Kenapa site tukar jadi fx4u-asia.com

mana dapat URL tu bro..??

NEMO 25-01-2010 06:13 PM

Quote:

Originally Posted by waktong (Post 5717575)
Forex4you support: temporary

Forex4you support: .my tgh upgrade


tlg updated

updated..:)paid

NEMO 25-01-2010 06:14 PM

Quote:

Originally Posted by zerotech (Post 5717586)
mana dapat URL tu bro..??

bile login...dia akan direct ke situ

Meet Joe Black 25-01-2010 06:15 PM

Quote:

Originally Posted by zerotech (Post 5717586)
mana dapat URL tu bro..??

Tadi saya login .my tapi re-direct to fx4u-asia.com
Mozilla tak recognize https fx4u-asia
Maybe tgh upgrade kot #:-S

Meet Joe Black 25-01-2010 06:17 PM

Quote:

Originally Posted by NEMO (Post 5717605)
bile login...dia akan direct ke situ

Biasa nya akan direct ke .org

Bahaya kalau di-direct ke website lain.
Biasanya hacker yang selalu buat mcm ni.

zerotech 25-01-2010 06:18 PM

Quote:

Originally Posted by Meet Joe Black (Post 5717558)
Tak dapat login .my, apa problem

website .my tgh upgrade

zerotech 25-01-2010 06:25 PM

Quote:

Originally Posted by Meet Joe Black (Post 5717623)
Biasa nya akan direct ke .org

Bahaya kalau di-direct ke website lain.
Biasanya hacker yang selalu buat mcm ni.

sebab tu la aku mengulupur kejap tadi..:))
cuak gak sebab dah login

NEMO 25-01-2010 06:29 PM

Quote:

Originally Posted by zerotech (Post 5717664)
sebab tu la aku mengulupur kejap tadi..:))
cuak gak sebab dah login

ilek2...xde apa2..:D


All times are GMT +8. The time now is 10:41 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.