CariGold Forum

CariGold Forum (http://www.carigold.com/portal/forums/index.php)
-   Forex Brokers (http://www.carigold.com/portal/forums/forumdisplay.php?f=98)
-   -   Forex4you - fx4u-asia.com (http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=86548)

Q-pid 26-09-2009 05:57 AM

Quote:

Originally Posted by NEMO (Post 4778203)
wah..scammer tu..rasenya..sume customer dia dah larik dah..

ada lagi yg jilat bro..

balaci setia tu...:eek::eek::eek:

Q-pid 26-09-2009 05:58 AM

Quote:

Originally Posted by NEMO (Post 4778221)
tahniah dah lebih 1000 posting dah sini...

kita up lagi pasni..

target 2000 lak...:D:D:D

NEMO 26-09-2009 06:02 AM

Quote:

Originally Posted by Q-pid (Post 4778222)
ada lagi yg jilat bro..

balaci setia tu...:eek::eek::eek:

wah..ada pengikut jugak..mcm haji kahar jer..:eek::eek:

Q-pid 26-09-2009 06:05 AM

Quote:

Originally Posted by NEMO (Post 4778231)
wah..ada pengikut jugak..mcm haji kahar jer..:eek::eek:

ni HAJI KAHAK bro...:eek::eek::eek:

taz81sucker 26-09-2009 01:27 PM

feehw!! 1st step dah completed,

nak depo lak ni.. pastu suruh baby jalankan tugas kat EU..

sementara tunggu GU naik.. hehehe

masta.. mai pm saya sat. nak acc no mau depo.

:D

loqueila 26-09-2009 02:29 PM

Quote:

Originally Posted by astagold (Post 4774497)
kalau nak sedap, test dulu modal usd100, guna setting extreme, tapi start lot 0.01, lotexp (multiplier) 1.5, pipratio 1, gunakan 2 aje ea baby yg ada no 13 kat nama dia, tapi kena tukar timer dalam dia utk jalan 24jam, trade menimbun mcm kat ss tu, tapi rilek je :D

pergghh ni ricky martin.. maksudnya kalau ubah lot kpd 0.02 guna setting low risk.. modal usd20 masih bertahan lah ye sbb lot exp 1.10.

Aku akan guna setting martin kalau modal usd200:))


masta.. yg EJ tu pulak utk modal berapa(akaun sen dgn lot paling kecik)?

astagold.UMOFX 26-09-2009 02:36 PM

Quote:

Originally Posted by loqueila (Post 4779936)
pergghh ni ricky martin.. maksudnya kalau ubah lot kpd 0.02 guna setting low risk.. modal usd20 masih bertahan lah ye sbb lot exp 1.10.

Aku akan guna setting martin kalau modal usd200:))


masta.. yg EJ tu pulak utk modal berapa(akaun sen dgn lot paling kecik)?

ye, tapi set pipratio kepada 2.0 utk locking margin (saya guna 1.0 lambat tapi sangat selamat setakat harini walaupun pips cuma 15pip aje kat EU ):D

jalan 2 robot 726 aje aje dgn setting 24jam :D

kalau nak jalan EJ pips kena minima 50pip sebab ekor EJ lagi panjang sebelum melibas balik :D

f1fanz_90 26-09-2009 03:10 PM

mcm mna nk guna ea masyuk kt sni??

astagold.UMOFX 26-09-2009 04:16 PM

Quote:

Originally Posted by f1fanz_90 (Post 4780135)
mcm mna nk guna ea masyuk kt sni??

kena buka acc lepastu deposit la, takde acc takde deposit, robot tak keje :p

taz81sucker 26-09-2009 10:53 PM

robot tak keja ker.. atau tak de robot?

>:)>:)>:):eek::eek:


All times are GMT +8. The time now is 02:03 AM.

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.